נישואים במצוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואים במצוקה
    ליה
    23/09/2009

היי אני בת 33 ובעלי בן 35 נשואים 5 שנים.
    מתחילת הקשר שלנו עוד כחברים לא הסתדרנו אבל הייתה ביננו אהבה.
    כיום יש לנו בת מקסימה בת שנתיים
    הזוגיות שלנו פשוט נגמרה לגמריי ואני לא יודעת איך אני אוספת את עצמי ומתגרשת, אנחנו כל הזמן רבים אים בנינו מגע כבר שנתיים )אני מתביישת לכתוב את זה אבל זאת המציאות), ולא זה ממש לא בגלל הילדה יש לנו ילדה מאוד נוחה ויש לנו זמן איכות אים היינו רוצים או יותר נכון אים הוא היה רוצה.
    לפני שבוע מתוך שינה הוא נגע בי וביקשתי ממנו שישכב איתי ותוך כדי הוא אמר שנפסיק לא הרגשתי בחיים שלי כל כך מושפלת (הוא לא טיפוס בוגד הוא פשוט לא זקוק לסקס).
    אנחנו מגיעים לרמות של ריב מילולי שאני מתביישת שאני מגיעה למצבים של שפה ירודה, אני מרגישה כבר שינאה אליו ויחד עם זאת גם רחמים.
    כשאני חושבת על גירושים אני חושבת גם עליו וכואב לי שהוא יהיה רחוק מהילדה (נשמע קצת דפוק אבל כזאת אני, קשה לי לפגוע בו).
    בנוסף אי לא יודעת איך אני מתחילה את חיי מחדש כי אין לי כסף משלי בשביל לשכור בית וכו..
    אשמח לקבל התייחסות
    תודה מראש וסליחה על אריכות דבריי.

0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים במצוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב חמור שדורש ייעוץ או גירושים

דורית כהן
    28/09/2009

אמא יקרה, ראשית סליחה על העיכוב בתשובתי, קורה שמדלגים בטעות על הודעה מסויימת וזה מה שקרה, לצערי.
    את מתארת מצב בלתי נסבל, שחייבים לעצור אותו. אם עדיין לא ניסיתם ייעוץ זוגי - אולי כדאי לבחון זאת, אבל עלי לומר לך מראש שהסיכוי לשנות משהו הוא לא גדול, מכיוון שהפגיעה היא כבר בדברים הכי יסודיים של הזוגיות. אם אינו מסוגל לשכב איתך כאשר הוא "בהכרה", פוגע בך ומשפיל אותך - ואתם רק רבים ביניכם, וזה התחיל עוד לפני הנישואין ולפני הגעת הילדה - זה מצב שקשה מאוד להבריאו.
    מעניין מדוע החלטתם להתחתן?האם על מנת להביא ילד לעולם? לי זה נראה שעבר עליו משהו אחרי הלידה כי את כותבת שמאז שנולדה הילדה אין ביניכם סקס ואין אפילו מגע גופני. אז אולי הוא באיזו טראומה? איך היה לפני הלידה? האם גם אז היו בעיות בסקס? חוסר חשק אצלו? צריך לשאול כאן המון שאלות ובהתאם לכך לתת לכם ייעוץ, ועל כן - עלייך לפנות לייעוץ איתו או בלעדיו על מנת לקבל הכוונה ולעזור לך בקבלת ההחלטות בחיים, כי כך, כמו שזה, אל תמשיכי - זה מתכון לאומללות ולמחלות גופניות, חס וחלילה.
    עם כל המצב הכלכלי שאת מתארת - קחי אחריות על החיים שלך ושל הבת שלך - היא זקוקה - כמו כל אחד - לאמא מאושרת ובריאה - וצאי מן המקום הזה. אחרי שתעשי את הצעד - דברים יתחילו להסתדר עבורך, ואני מאחלת לך שנה של לקיחת אחריות על החיים שלך, אמא יקרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו