מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איבדתי תקווהרונית25/09/2009
אנחנו נשואים 4 שנים ונולדו לנו 2 ילדים מקסימים.
מתחילת הנישואים אנחנו רק רבים,לא מסכימים על כלום ומגיעים לריבים ולפסים ממש נמוכים(אפילו למכות) אני מגיעה ממשפחה מאוד תרבותית ואף פעם לא ראיתי התנהגות כזאת בבית ובטח לא שמעתי מילים לא יפות(שדרך אגב יוצאות לי עכשיו מהפה)אין לנו שום דבר במשותף,אנחנו לא מצליחים לבלות דקה ביחד כל דבר מעצבן אותי בו ואני מרגישה הרבה פעמים שאני מאבדת שפיות.
רוב המריבות שלנו הן על כסף כי הוא מאוד מאוד קמצן...
אני כל הזמן חושבת על זה שאם נתגרש יהיה לי יותר טוב ושקט(הוא גם היפרקטיבי)
אבל לא מצליחה להביא את עצמי למצב הזה כי כנראה נשאר לי עוד משהו קטן אליו.
אני סובלת ביום יום כי אני מרגישה תקועה:מגדלת שני ילדים(כמובן שבכייף)מוותרת המון, החיים שלי השתנו מקצה לקצה אין הערכה ...ובעיקר חסר לי כסף (בגלל שהוא כל כך קמצן הפרדנו חשבונות והמשכורת יחסית נמוכה ובה אני מחזיקה רכב חלק מהמשכנתה)
אני רגילה לשפע ולהנואות בחיים(וגם עכשיו יכול היה להיות לנו כי הוא מרוויח יפה מאוד)אבל אין כלום לא נהנים וכל הזמן הרגשה של חוסר
מה עליי לעשות? באמת להתגרש? ולנסות לחיות כמו שאני רוצה לי ולילדיי בנועם ובשקט
(דרך אגב היינו פעמיים ביעוץ אבל כל פעם רק מפגשים מעטים כי זה היה לו יקר וגם די דחקו אותו לפינה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחתוך ולעבור הלאה
דורית כהן28/09/2009רונית יקרה, צר לי על המצב כפי שאת מתארת אותו, אבל מאחר וכבר הייתם בייעוץ, והדברים לא השתנו, ושניכם סובלים בזוגיות הזאת - נראה לי שאת כבר בשלה לעשות את הצעד הבוגר, לקחת אחריות על האושר שלך בהמשך חייך, ולהתנתק ממנו. זאת היתה טעות מן ההתחלה, ועל טעויות משלמים...ככה זה. אבל אין צורך שתשלמי כל החיים - ותיתקעי איתו כי הוא לא מתאים לך. נאי יודעת שזה נשמע פסקני, אבל יש מצבים בהם פשוט צריל לאסוף את האנרגיות שנותרו לך ולעשות את החיתוך בזמן. מעניין מה בני משפחתך אומרים לך לגביו ולגבי הצעד הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)