ההורים שלו מתנגדים כי אי גרושה + 2

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההורים שלו מתנגדים כי אי גרושה + 2
    אני
    25/09/2009

אני בת 30 גרושה + 2 בגילאים 5 ו 4
    הוא גרוש בן 35 ללא ילדים
    בעבר (לפני 11 שנה) היה קשר ונותק, כל אחד פנה לדרכים אחרות,
    לפני חצי שנה נפגשו דרכינו בשנית ומאז אנחנו יחד (עד לפני שבועיים)
    לפני שבועיים הוא בא ואמר עם הרבה כאב שההורים שלו לא מוכנים לקשר הזה
    בגלל שלי יש ילדים וכי הם חושבים שהוא יכול למצוא רווקה (חייבת לציין כי בעבר הם מאוד היו בעד הקשר שלנו אבל כיום הם לא מכירים אותי )
    בצעד קשה לקחנו הפסקה בכדי להרגיע רוחות דבר שהיה קשה מאוד גם לי וגם לו
    מלפני שבועיים אנחנו נפגשים אחת ליומיים שלושה (ולא כל יום כפי שהיה כשהיינו יחד)
    אני מקבלת ממנו הודעות SMSים שהוא אוהב וקשה לו
    מבקש שאני לא אתיאש עד שהוא יצליח "לסדר הכל בשביל שנהיה ביחד לנצח"

מה עושים?
    האם הוא רציני? לחכות לו?
    אי אפשר להתעלם מכך שאני מאוד אוהבת אותו...
    הוא מדהים עם הבנות...
    אבל יש לי הרגשה שהמשפחה תמיד תעשה בעיות.... תמיד אני אהיה זו שהרסה לו את החיים בגלל הילדים שלה...
    יש מצב שההורים שלו יקבלו אותי אי פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת לו להחליט בלי לחץ מצידך

דורית כהן
    28/09/2009

שלום לך "אני" יקרה. ממה שאת כותבת, קשה לדעת עד כמה מגיעה השפעת ההורים עליו. יש לי ניחוש שבסיבוב הקודם שלו -כתבת שהוא גרוש ללא ילדים - זה גם הסתבך עם ההורים שלו ולאחר מכן הוא ראה עד כמה חשובה התמיכה של ההורים.
    יחד עם זאת, כבר ראיתי מצבים בהם היתה התגברות על ההתנגדות הראשונה, והתפתחו יחסים יפים עם משפחת הבעל. זה מאוד תלוי באופי של כל הנפשות הפועלות. יחסים ניתן לבנות.
    אבל במקרה שלך, אם הוא יחליט לחזור אליך כבן זוג - תצטרכי לעשות מאמצים בלתי רגילים כדי להתגבר על ההתנגדות שלהם ועל הכעס שלהם כלפייך, כי זה לא מה שהם מאחלים לבן שלהם, ואפשר להבין זאת לכאורה. כמובן שהחיים שלו ושלהם היו הרבה יותר פשוטים אם הוא היה מוצא רווקה, או גרושה ללא ילדים, כי הרבה יותר קשה להתקשר רגשית אל נכדים שהם לא שלך, ולדעת שיש ברקע "סבא וסבתא ביולוגים". ברור שזה הרבה יותר מורכב, וההורים שלו מנסים עכשו להשפיע, לפני שהקשר מתחזק ומתמסד.
    אני מאמינה שאם האהבה היא חזקה ואמיתית - היא תשרוד את ההתנגדות הזאת, אבל כמובן שאין לי דרך לנבא. מציעה לך לא להילחם בהם. הם עושים זאת מדאגה ואהבה לבן שלהם ולעצמם. היי נאמנה לעצמך אך אל תלחצי עליו. הוא זה שצריך לקבל את ההחלטות, ללא לחץ מצידך. מספיק הלחץ שהם לוחצים אותו. רק אחר כך תדעי אם יהיה עלייך להשקיע ולבנות את היחסים איתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתנתקי, מניסיון אישי

אני
    02/11/2009

שלום לך "אני"
    שמי לילך ואני נשואה 3 שנים + 1 , אני ובעלי נמצאים במשבר אין סופי בגלל ההורים שלו
    כשאומרים שלא מתחתנים עם ההורים טועים את קודם כל מתחתנת איתם ואחר כך עם הבעל...
    ההורים של בעלי לא קיבלו אותי עד כדי כך שהם לא הגיעו לחתונה שלנו זרקו את בעלי מחייהם
    לפני 3 חודשים אמא של בעלי החליטה שפתאום בא לה לחזור איתו לקשר ... והוא, תנחשי מה? כלבלב קטן עם זנב בין הרגליים רץ אליה כמו מי שמתחנן לקשר אחרי כל מה שהם עשו לו הם מעולם לא ראו את הילד שלנו שאגב כמעט בן שנתיים לא עניין אותם בכלל שילדתי
    המשבר נוצר בגללם רק מרחיק אותנו אפילו שוקלת להתגרש
    חשוב לציין שכמו אצליך גם ההורים שלו לא מכירים אותי הם הכירו אותי בחצי שנה הראשונה שהתחלנו לצאת (אז הייתי חיילת כל שהם בקושי ראו אותי ובקושי הספיקו להכיר אותי) אחרי החצי שנה הזאת הם החליטו שהם לא רוצים שאני אכנס לביתם יותר אני ובעלי כבר 7 וחצי שנים ביחד
    אגב הסיבה שהם לא רוצים אותי היא כי אני לא בת עדתם (טוניזאית) עצוב אני יודעת
    עצתי לך גם אם הוא יבחר בך ביום מין הימים את תשלמי מחיר כבד מידי...
    את יכולה למצוא אהבה אמיתי עם משפחה שתקבל אותך ותאהב אותך ואת ילדייך...
    ובשביל התמריץ הקטן אחותי נשואה לגרוש +ילדה שחייה איתו והורי מעולם לא עמדו להם בדרך ואת הילדה שלו את מקבלים כנכדה שלהם כמו כל הנכדים...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו