מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    ב
    26/09/2009

אני אוהבת גבר שעובד איתי בעבודה אנחנו עובדים צמוד מאוד במהלך השנתיים האחרונות
    אנחנו יודעים על האהבה הזו כשנה היה לנו וידוי אחד לשני וגיליתי שגם הוא אוהב אותי.
    אנחנו שנה בסחרחרה חשוב לציין שמלבד שיחות בעבודה ובטלפון אחרי העבודה לא היה מגע פיסי או פגישות של מעבר אני שומרת שלא נעבור את הגבול הוא מבחינתו היה לוקח את זה קדימה הוא טוען שהוא אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו אבל אני לא אחלל את הנישואין שלי במגע עם גבר אחר.
    ניסינו לנתק ואני כל הזמן חוזרת לדבר איתו על הנושא ושוב זה נפתח בתקופה האחרונה אנחנו לא מפסיקים לאמר חד לשני שאנחנו אוהבים ורוצים לדבר ולהחזיק יד לעיתים.
    לי קשה הניתוק יותר אם אני אומרת לו בוא ננתק הוא מבין כי די ברור לשנינו שלא נוכל להרוס את חיינו שהם סבירים לשני הצדדים יש לי רגשות לבעלי סקס וקירבה כמוכן גם כעסים אבל סביר- גם אצלו היחיסים על מי מנוחות.
    ובכל זאת אני לא מצליחה להתנתק מימנו לו קשה גם שאין קירבה מינית אבל הוא לא דורש.
    ועכשיו זה התפוצץ שוב כי הוא אמ לי משהו שהכאיב לי , אני כרגיל דיברתי איתו שצריך לנתק ואנחנו לא מיישמים והוא אמר לי פשוט להסתכל על המשפחה ולשאוב מיזה כח וזה מאוד כאב לי ורבנו וזהו עכשיו אנחנו בנתק ואני יודעת שאני אראה אותו בעבודה ואנחנו עובדים יחיד ואני פשוט לא יודעת איך להמשיך קשה לי מואד ברור לי שאני מאוד אוהבת אותו.
    נא עצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "מחלת ההתאהבות"

דורית כהן
    28/09/2009

ב יקרה, אני חושבת שמה שקרה לך הוא התקף של "מחלת ההתאהבות". זו מחלה שתוקפת אחוז מסויים של האוכלוסייה. אחוז זה מתאפיין בנטייה לרומנטיקה, לריגושים, לדפיקות לב ולפרפרים בבטן, וכאשר מערכת היחסים בבית היא על מי מנוחות, ונכנסה לשיגרה מבחינה רגשית - פתאום מופיע האביר על הסוס הלבן ומפתחים לכפיו רגשות חזקים, דמותו מזינה את הפנטזיות שלך, וקשה לך לוותר על נוכחותו בחיים שלך בגלל הריגוש הרב שהוא מעורר בך.
    בדרך כלל אני מציעה לאנשים במצב הזה להכיר את הנטייה שלהם להתמכרות הרגושית הזאת, ולקבל אותה כחלק מעצמם. יש אנשים שזקוקים לכך בחיים שלהם - זה בדרך כלל מתגלה מוקדם בחיים - ויש כאלה שנוח להם בבטחון ובשיגרה. כנראה שגם אותו גבר בעבודה שייך לאחוז הזה עליו כתבתי קודם, ומצאתם זה את זו. הרבה פעמים - אחרי זמן מה ביחד, או אם יהיו ביניכם יחסים מיניים - לאט לאט הריגוש נעלם והופך לשיגרה, ואז מפסיקים את הבגידה.
    מה דעתך לקבל זאת בעצמך, שיש לך נטייה לריגושים, ולהחליט שאת יכולה פשוט ליהנות מהם כל עוד הם מרגשים אותך, ויחד עם זה לפתח לעצמך גבולות של מותר ואסור.
    אולי את חושבת שזה לא כל כך נורא שיש קצת התאהבות, אבל כבר כאן מאוד יתכן שאילו בעלך היה יודע על כך הוא היה מאוד נפגע - גם מבלי שאתם נוגעים זה בזו, ואת לוקחת כאן סיכון מאוד גדול על חיי המשפחה שלך (וגם של החבר).
    אני מציעה לך לבחון את יכולותייך, את החוזק הנפשי שלך. התנתקי ממנו, וראי עד כמה ניתן להכניס יותר רומנטיקה לחיים שלך עם בעלך. נסי לקיים איתו שיחה בנושא ולהגיד לו את צרכייך הרגשיים.
    לפעמים ההתאהבות הזאת משמשת כגורם ניעור רציני לזוגיות שהפכה להיות שגרתית מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו