מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבורה ונואשתחסוי10/09/2007
עד לפני כשבוע יצאתי עם בחור 3 חודשים הכרנו באתר היכרויות ונוצרה אהבה גדולה הי כמה בעיות
1.אמא שלו סירבה לפרגן לקשר כי אני אתיופית(למרות שכל בחורה שהייתה לו לפני היא מצאה סיבה אחרת)
2.במשך כמה זמן היו לנו שיחות נורא קשות על זה שקשה לושאנשים בסביבתו נהנים ממנו ושהוא יכול לגרום טוב לאנשים
הוא תמיד דאג להגיד לי שהוא אוהב אותי והיה שואל אותי אם אני אוהבת אותו וכמה אני אוהבת אותו
ואם אני אבגוד בו,אבל אייך שהןא תמיד הייתה איזושהי סתירה שהוא מתלבט והוא מבולבל הוא יודע שהוא אוהב אותי אבל הוא לא מבין אייך הוא לא הרגיש מאוהב כל מיני דברים שהוא חיפש בהם את הרע
גם בעניין יחסי המין הוא היה אומר שהוא נמשך אבל במקרים שלא היה עומד לו הוא ישר רוצה לחתוך את הקשר המצב הזה אולי קרה 3 פעמים במשך הקשר שלא עמד לו לפני שבוע אחרי שחזרנו מסו"פש אמרתי לו שאולי לא נתראה כמה ימים כי יש לנו הרבה תוכניות לסופ"ש הבא זה לא ממש קרה אבל אחריי כמה ימים הוא בא להגיד לי שזה נגמר אבל בעצם שהוא רואה אותי הוא מבין כמה אני עושה לו טוב ושהוא ואהב אותי אבל משהו חסר היה חשוב לי לדעת אם זה קשור למיטה אז הוא אמר שהוא לא רוצה להגיד דברים שיפגעו בי אבל בעצם לא היה לו ממש מה לומר עד שהוא אמר שהוא לא בטוח שהוא נימשך
אני כרגע במצב ממש לא טוב גם הפרידה גם ההרגשה שאני לא ממש יודעת אם הוא אמר לי בכנות ת האמת ולא סתם בשביל לתת לי חצי תשובה יש כאן הרבה סטירות במה שהוא אמר לי ואני צריכה תשובה מה אני יכולה לעשות אשמח לקבל תשובה במהרה ולעבור את החג שבא עלינו לטובה בשלום
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מחוסר התאמה
יהודית ברגמן11/09/2007חסויה יקרה!
הניחי לו ונסי להתגבר על הפרידה ממנו, לכל סיר יש מִכסה. אבל קודם לכן, כיוון שמציקה לך אי הבהירות לגבי סיבת הפרידה, נסי ליזום איתו שיחת הבהרה. יתכן שללא איום מצדך ורצון לחדש את הקשר, הוא יהיה נכון לשוחח אתך על הסיבות שמצא, רק לספק את סקרנותך ולצורך הקשר הבא. בשלב היחסים, הוא התחמק מלתת מענה ישיר וכנה בכדי לא לפגוע ונגע מסביב ולא בעיקר. ככל הנראה המשיכה, הכימיה, לא מספקת עבורו וקשה לו לאמר לך זאת. אולי את מוצאת חן בעיניו אבל הוא לא מאוהב דיו להתעקש על קשר מתמשך. אגב, אימו לא צד בעיניין. דעי, כי כל זה לא פוסל התאמה מושלמת עם אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)