נמאס..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נמאס..
    קרן
    10/09/2007

חציתי כבר את ה-30 והזמן ממשיך ועובר לו וללא כל שינוי מבחינת מצבי המשפחתי- רווקה. כמובן ש"להתחתן" זו פחות הבעיה, השאלה היא עם מי..
    אני חשה מיואשת ובמיוחד מאתרי ההכרויות האינטרנטים שלא העלו דבר בחכה, בייחוד אחרי תקופת מה של שהות באתר, הכל כבר חוזר על עצמו ואפילו כמות הפניות כבר מדלדלת (מה שלא מוסיף למצב ולהרגשה), למרות הפעילויות שאני משתדלת לעשות בחוץ, (ולצערי בעבודתי אין לי אפשרות להכיר), זה לא קורה (בנתיים).
    אז אחרי תקופה ארוכה שחשבתי "לקחת את העניינים לידיים" פשוט אני מרגישה כבר שאני "מרימה ידיים" , ואולי עליי להפסיק להתעסק בזה ואפילו להשלים עם זה שזה לא קורה וזהו. למרות שזה נשמע רע.
    אולי זה נשמע קצת כמו רחמים עצמיים של רווקה, אך אני כותבת כאן באמת כדי לשאול - האם ניתן לעשות משהו שעוד לא עשיתי חוץ מלהסתובב ברחוב עם חכה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מואסת ברווקוּת

יהודית ברגמן
    11/09/2007

ליאת יקרה!
    זה רעיון נחמד להסתובב ברחוב עם חכה ולאסוף דגים לערב ראש השנה הבא עלינו לטובה...
    בעיקר לקראת החגים התחושה של הלבד מחמירה כשמשפחות מתקבצות.. אבל אל לך לחוש שאבדה תקוותך. תיהני ותאהבי קודם כל את עצמך. השתתפי בחוגים, טיולים ותחביבים, תפגשי אנשים גם מחוץ למקום העבודה ולא עם חכה. כי דווקא כשלא תהיי להוטה למצוא - הוא יבוא. האושר מחכה בפינה ומגיע כשלא מחפשים אחריו. הוא..כמו פרפר, שכאשר תרדוף אחריו, יחמוק ממך תמיד, אך..אם תשב בשקט, עשוי לנחות בכף ידך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות סדנא לצמיחה אישית

דורית כהן
    11/09/2007

היי ליאת. אני רוצה להציע לך משהו קונקרטי: לעשות סדנא לצמיחה אישית. זו הזדמנות גם להיות יותר מודעת לעצמך, יותר מקבלת ואוהבת את מי שאת, והבונוס - מפגש עם הרבה אנשים טובים באווירה מאוד תומכת ולא צינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו