מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידהנטלי29/09/2009
אני וארוס שלי תאריך החתונה שלנו עוד חצי שנה והכול מוכן לחתונה.ארוס שלי נסע לחו''ל 3 פעמים עם חברים שלו כשאנחנו מאורסים.והוא נוסע לעיר מסוימת כבר כמה שנים וכבר נסע לשם מעל 10 פעמים והוא היה הולך לשם ויוצא עם זונות ומקיים יחסי מין ויש לו כמה שהן קבועות .ויש אחת מסוימת .כל זה היה לפני שהתארסנו והוא נסע לשם אחרי שהתארסנו פעמיים ובגלל שאני בוטחת בו ויש לי אמון בו היתי מסכימה שהוא יסע.פעם התקשרתי אליו כשהוא בחו''ל אז אמר לי:כן ואמר את השם של הזונה הקבועה .אמרתי לו מה ,אומר אא והתחיל לצחוק והתווכחנו שהוא כן אמר את השם לה ולא אז בסוף אומר עם צחוק גדול כזה מה באמת האמנת סתם צוחק איתך אני כן אמרתי את השם שלה בצחוק רציתי לראות מה התגובה שלך.ושכחתי מכל הסיפור הזה וזה היה לפני יותר משנה אז אתמול יושבים אני והוא וחברים וחברות ומדברים ומספרים סיפורים וצוחקים אז פתאום חבר שלו שהיה איתו אומר לא הכי מצחיק זה שהיה אז אומר לי אבל אל תריבו ואל תכעסי עליו אמרתי לו בסדר ובכלל לא ידעתי מה רוצה לומר והוא התחיל לספר עד כמה שצחק שהם היו במכונית והוא חיכה לשיחה ממנה ופתאום אני מתקשרת כאילו מה אשכרה אמר לי הוא בגד בך שם וארוס שלי צחק כאילו כלום אני לא יודעת מה לעשות כל הלילה לא ישנתי ואין לי חשק לשמוע את הקול שלו אפילו לא סובלת אותו .והוא עוד שבועיים נוסע לשם .ואם בגד פעם אחת למה שלא בגד מליון פעם בשלושת הנסיעות זה קשה בטירוף לא יודעת מה לעשות אם הוא בוגד מעכשיו איך לא יבגוד אחרי שנתחתן ונביא ילדים וכבר ימאס לו מהחיים ?אני עכשיו חושדת בכל תנועה שלו כבר אין לי בו אמון בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצורך בחוויות של חופש והתפרקות
דורית כהן29/09/2009נטלי יקרה, על פי התיאור שלך יש מקום לחשש שבן זוגך חוגג שם ולא מספר לך. האם את מסוגלת להרשות לו לחגוג כאשר הוא בחו"ל? או לפחות לשחרר לו חבל ולא לתחקר אותו על מה שהיה שם? יש נשים שמסוגלות לכך ומוכנות לקבל את הצורך של בני זוגן בהתפרקות מסוג אחר, כל עוד זה נעשה רחוק ולא מסכן את היחסים, ויש נשים שאינן מוכנות לכך ורואות בכך בגידה. אינני יודעת מה את חושבת על כך, אבל לפעמים זה טוב לשחרר קצת את הרצועה, כי אחד הדברים שגברים רבים מרגישים סביב נישואין הוא שהם איבדו את החופש, ואם הם מסתובבים עם התחושה הזאת חזק מדי - הם מתחילים לחפש איפה לקחת לעצמם חוויות של חופש בסתר, מאחורי הגב.
אינני יכולה להגיד לך מה נכון ומה עדיף. חשבי קצת על הצורך שלו, לעומת הצרכים שלך בבטחון ובאמון, וחשבי על הטווח הרחוק. נקודה נוספת היא מה החברים שלו נוהגים לעשות בנושאים האלו, כי זוהי הנורמה שעל פיה הוא משווה את עצמו ואת היחסים שלו איתך. אם הוא מרגיש שהוא לא מקבל מספיק חופש ממך יחסית לחבריו, ושאת מחזיקה אותו קצר - הוא יסתיר מפנייך דברים שהוא עושה ויתמרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
נטלי30/09/2009שלום לך
תודה על התשובה המהירה
אני בכלל לא תופסת אותו קצר מתי שהוא רוצה לצאת הוא יוצא או שרוצה לנסוע הוא נוסע .ביחס לחברים שלו יש לו את החופשיות שלו כמה שירצה .הוא יום יום עם החברים שלו לאחרי חצות לפעמים נשארים עד הבוקר הם די יוצאים ביחד ואני לא אומרת כלום כי אני יודעת איפה הוא נמצא ויש לי בטחון ואמון (או היה לי)זה בכלל לא התפרקות של לחץ או משהו כזה (מה שעשה שם)כי זה קרה לפני שנתיים אחרי שהכרנו בחודשיים שלושה .
ואני לא מחסירה ממנו משהו כל מה שרוצה הוא מקבל.
וכמה שנסביר מה שעשה ומה הסיבות וכאלה היא תשאר בגידה מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לך..
shir.07/10/2009אמנם אני מגיבה מאוחר, אבל מכל הסיפורים פה זה הכי כאב לי.
לא מאוד הבנתי מתשובתך לדורית איך את רואה בגידה בנישואין, אם את מקבלת ואוספת את זה לתוך המכלול וממשיכה הלאה ביחד או שאת לא מסוגלת לעמוד במשברי האמון האלה ובחיים בצל החשד התמידי שהוא הולך וחוגג לו.
ממה שאני הרגשתי בשתי ההודעות שלך פה הוא רצון מאוד גדול להיות נאהבת על ידי אדם באמת מסור ובאמת נאמן.. הרגשתי המון לחץ בהודעה הראשונה שלך, לא היו בה סימני פיסוק, כאילו אמרת הכל בנשימה אחת. ואולי אכן אמרת זאת כך. אולי אכן את מרגישה מחנק, ולא סתם.. בצדק..
אני יודעת מה הייתי עושה במקומך, כי זאת אני עם סטנדרטים שלי, ואני יודעת מה חשוב לי וכמה אמון משחק תפקיד רציני בחיים הזוגיים שלי. אבל את זו את. ואני חושבת שאת צריכה לחשוב לבד, ועם עצמך בלבד, אם את מוכנה לקבל את הטיפוס הזה שיהיה בעלך, עם כל היתרונות, החסרונות והחגיגות מהצד, או שאת מחפשת משהו אחר לגמרי. זאת לא החלטה קלה, היא למעשה הפוכה מהחלטה של "ביחד לנצח נצחים".. בעצם יש סימן שאלה על היחסים שלך איתו.. ובכל זאת, עדיף לקבל החלטה עכשיו מאשר אחרי שתהיה לך טבעת, אז הכל נפשית ורגשית- מסובך בהרבה.
אני מקווה שמאז שכתבת פה ועד היום את פחות מבולבלת ויודעת לאן דברים הולכים.
מחזיקה לך אצבעות.. ותזכרי.. לא מתחתנים עם מישהו שהוא "ליד" או ,ממש קרוב" למה שחיפשנו. בטח שלא בגיל צעיר. כי תחושת ההחמצה לא תאחר לבוא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)