מתלבטת..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת..
    dana
    30/09/2009

אני בת 24, נשואה..בעלי איש חמוד מאד,אינטלגנט ומוכשר..ככל זוג יש בינינו מדי פעם בעיות, מריבות וסכסוכים
    ברגע שאנחנו רבים אני נזכרת באהובי הראשון..אבל אף פעם לא ניסיתי לייצור קשר איתו כי אני לא יודעת בכלל אם הוא חושב על אישה נשואה
    ההתלבטות שלי היא:האם אני עדיין אוהבת את אהובי הראשון? או שאני סתם נזכרת בו??
    תעזרו לי..אני משתגעת מזה וחייבת לדעת את מי אני אוהבת
    חשוב לי לציין כי אני התחתנתי עם בעלי אחרי סיפור אהבה..וברגע שהיחסים בינינו תקינים(כאילו אין מריבות)אני נהנת איתו ומרגישה שכן אוהבת אותו
    בנוסף..את אהובי הראשון אהבתי ואפילו הוא לא ידע את זאת (לא היה לי קשר איתו בכלל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחה מן המציאות

דורית כהן
    02/10/2009

דנה יקרה, מה שקורה לך הוא סוג של בריחה לעולם של פנטזיה, שבה הכל טוב ומושלם, אלא שהוא מתבסס על יציר דמיונך לחלוטין. הרי לא היה לך כלל קשר אל אותו אהוב ועל כן אין לך מושג איך הוא במציאות. הוא קיים כאהוב רק בדמיונך, כמעט כמו חבר דמיוני...אין בכך כל רע, אלא שחשוב שתביני שזאת בריחה שלך מן המציאות, כל פעם שיש לך מריבה עם בעלך החמוד האינטליגנטי והמוכשר.
    לדעתי כדאי לך להישאר במציאות ולעבוד ולשפר את איכות המריבות שלכם, כדי שלא תרגישי כל כך חסרת אונים כאשר זה קורה.
    עלייך לקבל שהמציאות כרוכה גם בחיכוכים ובויכוחים, אין כל רע במריבות, אלו הן הזדמנויות שבהן כל אחד עומד על שלו ומבטא מה חשוב לו. אלא שחשוב ללמוד לריב בצורה אפקטיבית, לסיים את הריב מהר ולחזור לביטויים של אהבה, כדי שהאהבה ביניכם תישאר.
    חשוב לא לתת לכעס ולאכזבה ולפגיעות להשתלט, ולהמשיך להביא אהבה כל הזמן, לבטא אהבה, וליזום דברים נעימים ביניכם, לצד המריבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו