רוצה לשנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה לשנות
    רבקה
    30/09/2009

שלום

אני בת 52, נשואה באושר כבר 29 שנה. בשנה באחרונה החלטתי שאני רוצה לשפר קצת את המראה שלי ולעשות מתיחת פנים. אני קצת מפחדת מהתגובה שלי בעלי...אני שלמה עם ההחלטה שלי וכבר עשיתי כל מיני בירורים על הנושא. הבעיה היא שזהו ניתוח מאד יקר ואני אצטרך לשכנע את בעלי שזה משהו שאני מאד מאד רוצה ואני לא יודעת כיצד לעשות זאת. ביררתי על התהליך ועל המחירים אצל מספר מנתחים פלסטיים פרטיים. המקום היחידי שטיפה מוזיל לי את העלות הוא בכללית אסתטיקה כי אני מבוטחת שלהם אז יש איזשהי השתתפות בביטוח ועדיין, זול זה לא.
    איך אני יכולה לשכנע אותו? אני יודעת שאתם לא מכירים אותו ורק אני יודעת איך שיכנעתי אותו בעבר לדברים, אבל כרגע קשה לי לחשוב על טיעונים מלבד ההרגשה הפנימית שלי.
    אשמח לעצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפוך אותו לשותף בתהליך

דורית כהן
    04/10/2009

" אבודה" יקרה, ראשית - מה עניין הכינוי המיואש שבחרת לך? נישואין מאושרים של 29 שנים זה לא הולך ברגל...
    שנית, בתור מי שעברה ניתוח כזה לפני כשנתיים, עלי לספר לך שחשוב שתתכונני לטראומה - לא מבחינת הכאבים (לא היו לי כאבים, רק אי נוחות), אלא מבחינה נפשית בעיקר, כי בשבוע הראשון את תיראי נורא, בגלל הנפיחות ושטפי הדם, והזמן אז עובר ממש לאט, כי מאוד קשה לישון עם התפרים. אני כותבת זאת כדי שתדעי שאת זקוקה להמון תמיכה פיזית ונפשית מבעלך.
    אני מציעה שתשתפי אותו כמה שיותר מהר, כיוון שהחלטת, כי כמו שאצלך זה לקח ודאי זמן של התלבטות עד שהחלטת - גם אצלו זה ייקח זמן.
    לדעתי חשוב לפגוש פנים אל פנים נשים שעברו את הניתוח לאחרונה אצל הרופא שאת חושבת לבחור. אני ביקשתי לעשות זאת ולאחר שראיתי שתי נשים פסלתי את הרופא הראשון וביטלתי תאריך ניתוח שכבר נקבע! את הרופא בסופו של דבר בחרתי לאחר שראיתי שלוש מנותחות שלו ומאד מצאה חן בעיני התוצאה. אם בעלך יסכים לפגוש אותן איתך ובכלל ללכת איתך לפגישות עם הרופא - זה יכול להכניס אותו לעניין. הכרתי כמה בעלים שמאוד תמכו בנשותיהם והיו ממש גאים בהן לאחר מכן. אני מאחלת לך שתצליחי לרתום אותו - יתכן שזה ייקח יותר זמן ועליו להשתכנע שאת רצינית וכי עשית שיעורי בית.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו