מאוהב אבל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוהב אבל...
    אוהד
    11/09/2007

יש לי חברה אוסטרלית ואני גר באוסטרליה אני בן 23 והיא בת20 אנחנו שנה ביחד הבעיה שיש חה מצבי רוח משתנים
    יום אחד היא יכולה להיות הבחורה הכי אכפתית וחיכנית
    ויום אחד היא הכי אדישה וקרה בעולם אני באמת אוהב אוץה אבל לפעמים זה ממש מעצבן
    בעוד שלוש חודש אני חוזר לארץ לתקןפה של חודשים
    בשביל לבקר את הורים שלי
    הבעיה היא שהיא פעם רוצה לבוא איתי ומתכננת תיכנונים ויום אחד היא מעדיפה שנפרד בזמן הזה אני חייב לציין שכבר טסתי
    לארץ במשך חודשים והיא לא באה איתי ולא נפרדנו בפעם הקודמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהב אבל...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חייבים להישאר יחד, אתם צעירים...

דורית כהן
    11/09/2007

היי אוהד, אני רואה שהשינויים אצלה מלחיצים אותך, ואפשר להבין זאת. מכיוון שאתה כה צעיר, אני במקומך הייתי מתנתקת ממנה ומנסה להקשר לעוד בחורות, כי חשוב בעיני להתנסות בקשרים עם יותר מבחורה אחת. בגיל הזה אם יש דברים שכל כך מפריעים - לא חייבים להישאר יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יוכל בלעדיה

אוהד
    14/09/2007

אני חייב לציין שאין מצב שאני עוזב אותה כבר חשבתי על זה כמה פעמיים אבל מעבר למחשבה לא קרה כלום כי אני לא יכול לעזוב אותה היא נורא חשובה לי ודרך אגב היא יהודיה
    אניי רק רואה אותה נחסר לי פעימה בלב ואנחנו שנה ביחד
    ביום שבת אנחנו יוצאים לחןפשה ביחד ליומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו