מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לדעת את כוונותיו?סיוון02/10/2009
שלום לכולן
אני בת 29 לפני כחודש הכרתי בחור שמאוד מוצא חן בעיניי. הוא בן 32 נפרד מחברה לאחר תקופה ארוכה שהם היו ביחד. השאלה היא כזאת. אנחנו נפגשים רק באמצע שבןעה ורק אצלו בבית בסופי שבןעה הוא מעדיף לבלות עם חבריו בלי להזמין אותי לרוב זה גם חבר אחד. אני לא רוצה ללחוץ עליואבל האם זה אומר שכוונותיו לא רציניות או שעדיין מוקדם לדעת?
תודה מראש לכולכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון יקרה
שירית02/10/2009הבחור נמצא כרגע בתקופת ביניים. הוא נהנה מתחושת החופש בין מערכת יחסים רצינית קודמת לזו שעתידה לבוא. יש להניח (ואני רק מניחה) שהוא לא משקיע את כל משאביו הרגשיים בך כי הוא פשוט נח...
הגישה שלו יכולה להשתנות עם הזמן או שלא. אין לדעת...
לא הייתי פוסלת על הסף אבל כן הייתי לוקחת בערבון מוגבל ומורידה ציפיות.
ובשום פנים ואופן לא לקחת אותו לשיחת "יחסינו לאן?..." (-:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
סיוון02/10/2009זה באמת מה שאני עושה לא לוקחת לשיחות וסבבה עם "היציאות " האלה . למרות שמאוד רוצה מעבר.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיוון
חושבת02/10/2009אני לא מומחית בנושא, אבל מניסיון אישי, הפרטים שנקלטים בתחילת מערכת היחסים(וחודש זה מספיק זמן לטעמי), ושהינם מפריעים , לא משתנים, אלא רק הולכים ומחריפים.ככל שעובר הזמן אדם נוטה להיקשר לבן הזוג, עובדה המקשה על פרידה מאוחר יותר וזה רק מסתבך, עד שמגיעה הכרעה כלשהי. אני חושבת, שכדאי לך לבחון את העניין עוד שבוע-שבועיים ומעבר לכך לקבל החלטות האם זה מה שאת רוצה ממערכת זוגית. במידה ולא- רצוי לחתוך מוקדם מאשר מאוחר.
זאת דעתי לפחות..
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם ענת
שירית03/10/2009ורוצה להוסיף. השאלה שצריכה להישאל היא לא האם הוא רציני אלא האם ההתנהלות הזו מתאימה לך ועונה על ציפיותייך ,צרכייך ומטרותייך בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)