מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מקשרחסוי03/10/2009
שלום,
אני בת 25 רווקה ומעולם לא היה לי קשר רציני..
אני עוד לא התחלתי קשר והפחד שלי זה להיפגע . אני בחורה שנראת טוב, ותמיד המשפט החוזר אצל משפחה וחברים זה "איך זה שליפה כמוך אין חבר" אני גם חושבת שלמרות הכל הדימוי העצמי שלי הוא נמוך, שאני לא מספיק חכמה, ואולי הנורא מכל הוא שאני לא מאמינה שמישהו יכול לאהוב אותי..
יש לציין שאני כן יוצאת עם חברות, כן מתחילים איתי, אני פשוט מחשבנת על כל מילה שיוצאת לי מהפה, לא מספיק משוחררת, זורמת.. חברות שלי אומרות גם לפי מה שהן רואות שאני בררנית מדי. ואני ממש לא חושבת ככה, אני פשוט רוצה מישהו עם אופי טוב, שתהיה בנינו כימיה וכמובן משיכה
אשמח לייעוץ
תודה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל ייעוץ פסיכולוגי או סדנא
דורית כהן08/10/2009שלום לך, מכל מה שאת מתארת הכי רצוי זה להתחיל ייעוץ פסיכולוגי שיעזור לך לקבל ולאהוב את עצמך ולהרגיש יותר נוח עם עצמך, או לעבור סדנא לצמיחה כגון הפורום של לנדמרק שאני מאוד ממליצה עליה מכיוון שעברתי אותה בעצמי לפני 11 שנים וזה ממש שינה לי את החיים והצטערתי שלא עשיתי אותה בגיל צעיר הרבה יותר...השקיעי בעצמך והעיזי "לקפוץ" למים ולצאת מן הדברים המוכרים לך - כדי לא להיתקע זמן רב מדי באותו מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)