פחד מקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מקשר
    חסוי
    03/10/2009

שלום,
    אני בת 25 רווקה ומעולם לא היה לי קשר רציני..
    אני עוד לא התחלתי קשר והפחד שלי זה להיפגע . אני בחורה שנראת טוב, ותמיד המשפט החוזר אצל משפחה וחברים זה "איך זה שליפה כמוך אין חבר" אני גם חושבת שלמרות הכל הדימוי העצמי שלי הוא נמוך, שאני לא מספיק חכמה, ואולי הנורא מכל הוא שאני לא מאמינה שמישהו יכול לאהוב אותי..
    יש לציין שאני כן יוצאת עם חברות, כן מתחילים איתי, אני פשוט מחשבנת על כל מילה שיוצאת לי מהפה, לא מספיק משוחררת, זורמת.. חברות שלי אומרות גם לפי מה שהן רואות שאני בררנית מדי. ואני ממש לא חושבת ככה, אני פשוט רוצה מישהו עם אופי טוב, שתהיה בנינו כימיה וכמובן משיכה

אשמח לייעוץ
    תודה
    וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחיל ייעוץ פסיכולוגי או סדנא

דורית כהן
    08/10/2009

שלום לך, מכל מה שאת מתארת הכי רצוי זה להתחיל ייעוץ פסיכולוגי שיעזור לך לקבל ולאהוב את עצמך ולהרגיש יותר נוח עם עצמך, או לעבור סדנא לצמיחה כגון הפורום של לנדמרק שאני מאוד ממליצה עליה מכיוון שעברתי אותה בעצמי לפני 11 שנים וזה ממש שינה לי את החיים והצטערתי שלא עשיתי אותה בגיל צעיר הרבה יותר...השקיעי בעצמך והעיזי "לקפוץ" למים ולצאת מן הדברים המוכרים לך - כדי לא להיתקע זמן רב מדי באותו מקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו