מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק למין של בעלימיכל04/10/2009
שלום אני נשואה במשך שנה
בעלי ואני מאוד אוהבים אך יש בעיה שבעלי אינו מעוניין בסקס בכלל, זה אמנם נשמע מוזר, בד"כ ההיפך הוא הנכון אבל אני חושבת שיש לו בעיה בטסטוסטרון שהוא נמוך. דרך אגב הוא לא בוגד, כמעט כל הזמן אנחנו ביחד והוא לא הטיפוס. פשוט אין לו חשק כשאני מעירה לו ומנסה לדבר הוא מתעצבן ומאשים אותי שאני עייפה ואני לא רוצה , לאחר מספר שיחות הוא הודה שאין לו חשק מסיבות שונות , רציתי לפנות לרופא והוא לא מוכן, ובזמן האחרון שאני מנסה שוב לדבר איתו הוא כל הזמן צועק ואומר אל תדברי איתי על זה בכלל. קשה לו להודות הוא מכחיש מרגיש כנראה בושה מזה, אבל זו בעיה קשה אנחנו זוג דתי ששומר נידה ובמשך החודש נותרים בערך שבועיים לקיום יחסים, אך בשבועיים האלו בקושי זה קורה פעם או פעמיים וגם בלי חשק בכלל רק לצורך הבאת ילדים. אני מרגישה רע ולא מוצאת פתרון, אי אפשר לדבר איתו על הנושא הזה הוא מיד כועס והולך וחוץ מזה הכל בסדר בינינו, אני כמעט בטוחה שיש לו בעיה של הטסטוסטורון רק שהוא לא מוכן להודות ולטפל. מה עושים? תודה מראש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית יקרה
שירית05/10/2009אני מבינה את התסכול שלך.בעלך מתוסכל מהמצב הקיים בדיוק כמוך אם לא יותר. ההתפרצויות שלו כשאת מעלה את הנושא ,מעידות על כך. יכול להיות שהוא יודע מה הסיבה לחוסר החשק שלו אך אינו מוכן ובשל לשתף אותך כי הוא עוד לא התבשל עם זה בתוך עצמו.
אני מציעה לך להרפות מהנושא כרגע ולהסתפק במעט שיש בימים שמותר על מנת לא להכניס מתיחות ביחסים.
אם תרגישי שאת לא מסוגלת לשאת את המצב יותר ושהדבר גורם לך מפח נפש אמיתי לא יהיה מנוס מלעמת אותו בנושא.
הריון יכול לצאת לפועל גם מיחסי מין כמו שיש לך עם בעלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערים בתחום התשוקה
דורית כהן08/10/2009אורית היקרה, אהבתי את הגישה של שירית לבעייה שהעלית.
ברצוני להוסיף שני דברים:
1. לפעמים אנחנו שמים משמעות כבדה מדי על דבר שקורה ומתחילים להאמין בכך ולשדר לבן הזוג שיש בעייה, ואז בן הזוג אף הוא מאמין שיש בעייה ולאט לאט הדבר הפשוט לכאורה ממנו הכל התחיל הופך להיות בעייה גדולה שיש עליה מטען רגשי כבד מדי. אני מקווה שבמקרה שלך זה מה שקרה, שבעינייך ולשיפוטך - הוא לא מספיק ייצרי, ואת מעבירה לו את הדעה שלך בכל מיני צורות ומתלוננת ואז זה נעשה נושא רגיש מדי אצל שניכם.
2. בכל זאת קיימת האפשרות שאת צודקת ויש ביניכם פער אמיתי. מאוד יתכן שכדאי לגשת לייעוץ זוגי אשר נכנס גם לתחום המיני (את זה חשוב לברר מראש כאשר אתם מדברים עם היועץ בטלפון) כי יתכן שמשהו בתקשורת המינית שלכם לא עובד טוב ונוצרו רגישויות וקבעונות ועל כן גם הימנעות מקירבה. אולי היית ביקורתית כלפיו בשלב מאוד מוקדם והוא איבד את הבטחון, אולי יש משהו שמפריע לו והוא לא יכול להגיד לך. נדרשת כאן עזרה מקצועית, וחשוב לעשות זאת בהקדם כדי שלא יווצרו משקעים כבדים מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)