מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר משיכה פתאומייהל05/10/2009
יש לי חבר במשך 6 שנים. הכל התחיל מאוד ורוד והאהבה הייתה אינסופית. בהתחלה היה המון סקס שירד עם הזמן. הגענו למצב לאחרונה שאנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים ולי לא אכפת. לאחרונה החלו דיבורים על מיסוד הקשר ועל חתונה ואני ממש חוששת אני יודעת שיהיו לי איתו חיים נפלאים ואני חוששת לפספס זאת אך יחד עם זאת אני מרגישה שהאהבה נגמרה והכי חשוב שלא בא לי אף פעם לעשות איתו סקס - ולצערי מצאתי את עצמי בוגדת בו.
אני לא יודעת מה לעשות והאם ניתן לשקם את המצב?
אני די אבודה כי אני לא רוצה לפספס אך לא בטוחה בכלל ביחסים שלנו
חשבתי להציע הפסקה אבל השאלה האם זה יועיל
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיכנס בראש בריא למיטה חולה
דורית כהן08/10/2009יהל יקרה, לא כתבת בת כמה את.
בכל מקרה, נראה לי שאי אפשר להתקדם למיסוד הקשר מבלי לבחון היטב מה קורה בתחום הרגש והמשיכה. חלילה לך להיכנס איתו לנישואין מבלי לשנות את המצב, כי עובדה שהרגשת צורך להיות עם מישהו אחר - לבגוד - וככל הנראה יחסי מין הם כן תחום חשוב לך.
הכרתי הרבה זוגות שהתעלמו מבעיית המשיכה המינית והחליטו להתחתן והביאו ילדים ורק לאחר כמה שנים הגיעו מיואשים וסיפרו שאותה בעייה היתה קיימת גם לפני החתונה!!! לפעמים אנשים כל כך רוצים כבר להתחתן ולהתמסד ולהביא ילדים שהם מוכנים להתעלם מן המציאות ולסבך לעצמם את החיים - רק מתוך חשש להיפרד, להישאר לבד, לאכזב את ההורים, לפגוע בבן הזוג...תדאגי לעצמך ולאושרך ואל תסתבכי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)