מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד אשמח לעצה מקצועיתשם בדוי06/10/2009
שלום רב, לפני כמה שבועות הכרתי בחור מקסים, הרגשתי איתו הכי טבעי וטוב בעולום,
התאהבתי בו מעל לראש וגם הוא התאהב בי.
הכל היה נראה לקוח מסיפור אגדות, לא יכלנו להוריד את הידיים אחד מהשניה, האינטימיות הגיעה לשיא כמובן כשנכנסנו למיטה, וגם שם הכימיה היתה הכי טובה שהייתה לי מעולם. לא יכלתי לצפות למשהו רע שעןמד לקרות. השיחות שלנו, הפתיחות, הכל הכל מושלם. אמרנו אחד לשני שאנחנו חשובים אחד לשני וכל כך רוצים שזה יעבוד.
עד שהגיעה השאלה שהרסה את הכל. אחרי ששכבנו הוא שאל אותי "עם כמה גברים שכבת?", עניתי לו לא בביטחון 10\11
הוא השתתק והמשיך לחבק אותי אבל יכלתי להרגיש איזה ריחוק... כששאלתי אותו אם זה מפריע לו, הוא אמר שלא.
באותו יום הוא אמר לי שהוא לא חושב שזה יעבוד בינינו, כי כן מפריעה לו העובדה שהייתי עם גברים אחרים, קשה לו לחשוב שאחרים חלקו אותי, הרגישו אותי, וחיבקו אותי.
ויותר קשה לו לחשוב על זה שאני חיבקתי וחלקתי את עצמי עם אחרים.
לא ידעתי איך להגיב לזה, אמרתי לו שזה העבר שלי, ואין לי מה לעשות בעניין הזה, וביקשתי שינסה להתגבר על זה... להבין שמה שאני מרגישה אליו עכשיו שווה הרבה יותר ומשמעותי הרבה יותר מהסקס שהיה לי עם בחורים אחרים. שזה לא הוגן לשפוט אותי ולהעמיד אותי במצב הזה כי לא חייתי את חיי עד ליום שאפגוש אותו, וכמובן שיש לי עבר, כמו שלו יש עבר.
הוא אמר שיחשוב על זה, שיחשוב אם הוא יכול, אם הוא רוצה בכלל להתמודד עם זה, ולהיות איתי. קשה לו עם זה נורא... וקשה לי עם זה...
התחושת בטן שלי אומרת לתת לו את הזמן שלו, שיחשוב.
השכל שלי אומר-> איך הוא יכל לעשות לך את זה? להתפס על העובדה הזו, ולשפוט אותך ככה? אם הוא לא מוכן לקבל את כל כולך הוא לא שווה אותך.
מה אני אמורה לעשות???? אני קרועה!!! ומתלבטת קשות.
אשמח לדעה מקצועית.
כי חברים שלי אומרים לי בדיוק את מה שהשכל שלי אומר לי...
אבל עדיין יש לי את התחושות בטן החזקות שאומרות לא לוותר, להמשיך להלחם, לתת לו את המרחב שלו ולהבין שזה כל כך מינורי, כל כך לא משנה, שאני איתו 100 אחוז עכשיו ואני רוצה להיות איתו ולהמשיך לתת לו 100 אחוז.
אבל באיזה מחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גועל נפש של התנהגות!
שירית06/10/2009ביקשת תגובה מקצועית ואני אינני כזאת...ובכל זאת ח י י ב ת להגיב.
התנהגותו של "חברך" כל כך ניבזית, בלתי הוגנת, שיפוטית ופוגעת.
שילך לחפש לו חברה בתולה ושילך לחפש ת'חברים שלו...
ואת, אל תצטערי. לא הפסדת כלום. בטח שלא הפסדת חבר.
המשיכי הלאה בראש מורם!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואייי איזה הגזמהההההה...
טל06/10/2009תקשיבי תנסי להבין שכולנו שונים ואהבה קשה למצוא ברחוב סתם ככה..
תני לו את הזמן שלו אולי תופתעי.. את לא יודעת מה הרקע שלו ואולי הוא היה סתול כל חייו ובשבילו 10/11 נחשב הרבה מאוד.... תחשבי איך את היית מגיבה אם גבר היה אומר לך שהוא שכב עם 50 נשים או יותר... גם את לא היית מגיבה טוב..
כל אחד והתגובות שלו , הרקע שלו וחייו..
אם ההרגשה שלך אומרת לחכות אז תחכי.. אולי כשהוא יקלוט ויבין מה הוא מפסיד הוא יחזור..
אם זה זה , אז שם דבר לא יפריע לכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהגזמתי בחריפות תגובתי
שירית07/10/2009אך אני עדיין חושבת שזאת התנהגות לא הוגנת. אם אני שואלת שאלה אישית וישירה כל כך אני צריכה להיות מוכנה גם לתשובה שאולי לא תמצא חן בעיניי ולא לשבור את הכלים כי קיבלתי תשובה שלא אהבתי...
אין כמו כוחה של אהבה ואם נועדתם להיות ביחד זה מה שיהיה, אבל תני לו את הזמן כפי שאני מאמינה שאת בטח עושה .
ושוב בהצלחה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אמר שהוא רוצה אותי בחזרה
שם בדוי08/10/2009הוא ממש התחנן שאני אקבל אותו, הוא אמר שהוא מבין את מה שעשה ומצטער ממש על הכל.
הוא רוצה שאני אתן לו עוד ניסיון, ותחושת הבטן כמו שכבר כתבתי אומרת ללכת על זה...
אבל ההיגיון שלי פגוע, הוא אומר לחכות... לקחת את העניינים לאט ולהבין אם זה באמת מה שאני רוצה,
הוא פגע בי, אבל אני עדיין רוצה אותו- בכל זאת חשוב לי שיבין, למרות שהוא אמר לי שהוא מבין וחזר על זה אפילו, שהוא מבין שההתנהגות שלו הייתה חריפה. וקיצונית.
הוא לא מצטער שהוא שאל אותי את השאלה הזו, למרות שאמרתי לו בדיוק את מה ששירית כתבה פה, שההחלטה לענות לו על השאלה הייתה החלטה שלי, אבל הוא היה צריך להיות מספיק אחראי בכדי להבין שיש שתי אפשרויות לתשובה- או שהוא יאהב אותה או שלא. הוא לא הסכים עם זה. אבל הוא גם גבר עם אגו.
אני רוצה לקבל אותו בחזרה, אבל חשוב לי עכשיו שיוכיח לי שהוא ראוי לי, בגלל שלא דיברנו כמה ימים התרחקתי ממנו, וההתרגשות שהייתה לי קטנה, אני צריכה שיתאמץ להרטיט את עולמי שוב.
חשוב לי שהוא יבין את זה.
וחשוב לי גם שיבין שזה שאני מקבלת אותו לא אומר שהוא יכול לעשות את מה שעשה שוב. הוא לא יכול לקבל החלטות פזיזות שכאלו שוב! בלי לחשוב בכלל על איך זה ישפיע עלי. כי אני לא מוכנה שוב לתת את כל כולי וליפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזקי ואימצי
שירית08/10/2009התחושות שלך בריאות, לכי איתן. את ראויה לטוב ביותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מהצד השני
דורון09/10/2009מערכת יחסים מורכבת מהמון פרמטרים , אחד מהם ואני בטוח שלא החשוב ביותר הוא היחס שלו לנושא הזה.
אם הבחור עונה על הדרישות שלך משאר הבחינות החשובות באמת : תמיכה וצמיחה הדדית , אוירה טובה , עניין ואתגר במערכת היחסים , הורות טובה וזוגיות טובה.
במקרה הזה שווה לך להשקיע בו - לא שווה לנזוף בו אלא לבוא ממקום של חיבה והסתכלות קדימה.
אין חם כבעל ניסיון - בתור נשוי ותיק ומאושר מאוד - גם לי היה קושי בנושא הזה ובת זוגי בסבלנות ובאהבה ועזרה לי להבין שהיא אוהבת אותי ומה שהיה בעבר לא רלוונטי לנו ולעתיד שלנו - וזכינו באמת זכינו לזוגיות מעולה למרות זאת.
בגילוי לב אני חייב לומר לך שיש לגברים (לפחות לחלקנו) בג בנושא משהו פרימיטיבי שחזק מאיתנו שטבוע בגנטיקה שלנו - אך כאמור אם את רואה שיש לבחור פוטנציאל והוא לא קיצוני לכי על זה (יתכן שזה יצוץ מידי פעם ואז תטפלי בזה באהבה).
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על החיזוקים
שם בדוי14/10/2009אנחנו ביחד, וטוב לנו
אנחנו גרים בחול שנינו, כל אחד במקום אחר, וסוף השבוע הזה הוא בא אלי :)
אני מאמינה באהבה, בפתיחות, ובכנות
ואני מאמינה שאם נמשיך לנהוג ככה אחד עם השניה אין סיבה שמערכת היחסים הזו לא תצליח
למרות שהיא די מנוהלת בשלט רחוק.
שוב תודה רבה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!
שירית14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)