מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה קורה!!אין שם06/10/2009
שלום.
יש לי חבר הרבה זמן.. אני לא סופרת חודשים ולא תזמן..
אבל הרבה זמן ..
עברנו הרבה אם זה כעס , אם זה אהבה ..
אבל הוא זילזל בי הרבה .. נתתי לזה בכל זאת צאנס..
והיום אני מגיעה למצב שאני חושבת הרבה .. התחלתי לחשוב על מישהו אחר ..
חשבתי שיורד לי מהחבר שלי ושאני ממשיכה הלאה כי הוא לא שווה אותי וזה היה כזה ברור!
ניסיתי להיתקרב למישהו האחר הרגשתי הרבה חום ואהבה הרגשתי שטוב לי משהו שלא הרגשתי הרבה זמן ..
ואפילו הייתה נשיקה ממש קטנה על השפתיים..
אבל שראיתי את החבר שלי הוא בשנייה גרם לי להיות נמסה !
והבנתי שאני אוהבת אותו... אבל מבולבלת..
ולפני כמה זמן.. דיברתי עם חבר שלו אז הוא סיפר לי שהוא שלח לו תמונה של אחת והתחיל להגיד כמה שהיא יפה ..
אמרתי לעצמי לדלג על זה ..
אבל זה איכשהו הציק לי קצת מבפנים שהוא אומר כל כך על הרבה בנות שהן יפות ולי בקושי אומר!!
אז ניסיתי לדבר איתו על זה ..
והוא אמר לי שהוא לא אמר את זה שהוא שלח את התמונה ושאל אם זאת אותה אחת שהוא חשב..
אני האמנתי.. אבל גיליתי שזה שקר ..
ואז הוא מתחיל לגמגם וכל זה .. ואז בערב איכשהו העלנו את זה שוב אז הוא אמר כן שלחתי אמרתי שהיא יפה בתמונה הזאת ..
אבל למה לפני זה הוא אמר משהו אחר?!
זה ממש מבלבל אותי..
אני לא יודעת מה אני מרגישה.. לא טוב לי איתו אבל אני אוהבת אותו..
דרך אגב אנחנו בני 17 וחצי.. אם זה משנה משהו הגיל..
אבל אני באמת אוהבת אותו.. אני לא מצליחה לשחרר אני שוב לא יודעת כמה זמן אנחנו ביחד אבל אנחנו הרבה מאוד.. ואני די קשורה אליו ורגילה אוהבת מאוד! מרגישה נוח לידו לא מיתביישת מכל דבר..
אבל הקשר הזה נראה מוזר..
אומרים שלא טוב אז אמורים לשחרר אבל יש בי פחד כזה.. שאני לא מצליחה..
כאילו שאני לא יכולה בלעדיו
הייתי רוצה לשנות את הקשר הזה שלא יהיו הרבה ריבים..
ואין הרבה כי פעם תמיד הוא היה אומר שאני עושה סרטים מכל דבר..
הפסקתי וזה עזר אבל עכשיו הוא מרשה לעצמו להיתעצבן מכל דבר קטן..
אז אני מנסה לשנות את עצמי כי רוב הבעיות באו ממני..
הוא ניתק אותי מחברים.. היה לי מלא ידידים פחות חברות אבל הוא רואה שהם נידבקים אלי יותר מדי הוא התחיל לנתק אותי מכולם.. זה מרגיש משעמם .. מעצבן.. ולא פייר
אני יודעת שאם זה היה הפוך.. הוא היה עושה לי סיפורים וקורא לי רכושנית..
אשמח לעצה או כל דבר אחר :) , ערב טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
shir.08/10/2009הי חמודה.
אני חושבת שאת מאוד יודעת מה קורה.. את כותבת בפירוש שהתרגלת לקשר הזה, שנוח לך איתו כי הכל מוכר וידוע לך, ושאת לא מתביישת איתו כי שוב- את רגילה. אז קודם כל אחת הסיבות להישארות שלך איתו זאת העובדה שהתרגלת. וכולנו , כשאנחנו מתרגלים, קשה לנו לעזוב משהו, אפילו שיש יותר טוב ואפילו שהמצב לא מספק- התרגלנו לדבר המוכר הזה ואין לנו צורך להתרגל למשהו חדש שאולי לא יצליח ולכן אנחנו לא לוקחים סיכונים ונשארים עם הישן..
דיברת בהודעתך על זלזול ועל בידול מהידידים שלך, אלו שני דברים שהדליקו אצלי נורות אדומות.
מעבר לסיפור הזה עם התמונה, שזה עוד משהו שאפשר להחליק אותו או לדבר עליו ולהתרגל, יותר מפריע לי העובדה שאת נורא צעירה, שניסית לחוות משהו אחר- הקירבה מהאדם הצדדי ההוא- שאהבת את זה והרגשת כמה זה שונה ממה שיש לך כעת, ובכל זאת את מנסה איכשהו לשכנע שכן טוב לך עכשיו. טוב לך כי התרגלת ואת חושבת שזה מה שמגיע לך ונוח לך להישאר, כי זה לא חדש ומסוכן.. זה ידוע מראש.
לפעמים הגיע הזמן להרפות את הלחץ ולחשוב מנקודת מבט בוגרת על החיים שלך כרגע.. כשניסית משהו אחר והמשהו הזה סיפק לך חום ואהבה אמיתית, כשהבנת שזה לא קיים כרגע בחיים שלך הנוכחיים, וכשהרשת לעצמך להרגיש אחרת, עשית חצי צעד לטובת עצמך. ככה אני רואה את זה. והעובדה שאת איתו שנים לא אומרת הרבה על הטוב.. היא אומרת שאתם ביחד שנים כי אז, כשהיית צעירה יותר- זה התאים ונראה לך נכון והיתה שם אהבה והיה לך מתאים. אבל אנשים משתנים וככה גם החיים, ולא תמיד מנקודת מבט של היום, עדיין מתאים לך להישאר באותה מסגרת. בעיקר בגיל כ"כ צעיר שהצרכים משתנים, שהאישיות מתגבשת, וכל המסביב.
לכולנו יש בחירה. האם להישאר בחיים הנוכחיים או לעשות צעד ולשפר את איכות החיים שלנו וזה תמיד כרוך בוויתור או בסיכון מסויים.
בגלל שאתם לא נשואים, בגלל שאת כ"כ צעירה ויש מגוון אנשים בחוץ, בגלל שאת לא חייבת ולא מגיע לך לחוש ככה, לי זה נשמע כמו משהו שצריך לאט להרפות ממנו, להתרחק ממנו, ולהחליט לחיות חיים טובים יותר עבורך. זכרי שלפעמים כשאנחנו חושבים שאנחנו אוהבים מישהו, זה יותר שאנחנו מתאהבים במצב הזה של הזוגיות והביחד לעומת חיים לבד בבדידות.. מתאהבים בהרגל הנוח הזה של הביחד, ולא תמיד זה הבנאדם שבאמת עושה לך את ההבדל. אני מרגישה שיש בך אהבה אליו מדברים שנשארו בעבר, מההרגל והנוחות של להישאר יחד בתוך זוגיות, אבל אני לא כ"כ חושבת שאת גם מאוהבת בזלזול ובבידול מחברייך (שזאת נורה מאוד אדומה).
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)