מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זאת בגידהמיטל08/10/2009
הי, אני ממש מיואשת נפרדתי מבן זוגי במהלך 6 השנים האחרונות. הפרידה הייתה ביוזמתי אך לא בלב שלם. לאחר שקרים אינסופיים שלו ואמירת חצאי אמיתות. החלטתי לבדוק עד כמה הוא אוהב אותי כפי שהוא טוען ומה יעשה כדי להשיג אותי. אין לי כוח להיכנס ולספר על כל מה שהיה. לאחר חודשיים של ניתוק יצר קשר. נפגשנו והוא טען שאני אהבת חייו ורוצה להתחתן וכל הבלה בלה. הייתה שיחה טובה והתחלנו לדבר בטלפון ולנסות להתחבר מחדש כאשר הוא כל הזמן טוען שאני אהבת חייו אלא שאני הרחתי משהו לא תקין. כאילו חשתי בכך. גיליתי בטלפון שלו sms הודעות אהבה שלו לאישה אחרת וההיפך. אישה שכנה שלו (הוא קנה דירה חדשה ועבר לשם הדירה שהייתי אמורה להתגורר בה). הוא טען שהם רק ידידים ושאני אהבת חייו ולא היה שם כלום. לצערי הרב ההודעות מפרטות דברים אחרים ואין ספק שיש שם יחסים אישיים. "אני אוהב אותך" הוא כתב גם לה. בכל אופן מבחינתי אין דרך חזרה. אני מרגישה שרומיתי. אני יודעת שלא היינו ביחד וזכותו לעשות מה שבא לו. אבל השקר הזה לומר לי שהוא אוהב אותי ורוצה אותי בעוד הוא מקיים קשר עם מישהי אחרת. איך הוא יכול לומר למישהי אחרת כ"כ מהר שהוא אוהב אותה? עוד באתו היום החלפתי מס' נייד ואני לא מעוניינת לדבר איתו בכלל. אבל הלב כואב והמשבות מייסרות אותי. לא הלאתי אתכם בפרטים. מה שהורג אותי הוא שלפני שגיליתי את הסיפור הוא תיחקר אותי לגבי גברים אחרים ואמר שהמחשבה שמישהו אחר נוגע בי משגעת אותו. אני משתגעת מזה שנישארתי נאמנה לו ועוד הרגעתי אותו בנושא. גברים דעתכם בנושא!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חברים / חברות מחכה לתגובה.......
מיטל08/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה או לא בגידה...
שירית08/10/2009זה בכלל לא האישיו פה. מדובר באדם שאת לא יכולה לבטוח בו ולסמוך עליו. האם זה בן הזוג שאת רואה בדמיונך עבורך?
לא רצית להלאות בפרטים אך ניתן להבין שלא ליקקת דבש איתו . ולכן טוב עשית שהתנתקת ממנו. אין מה לעשות...במצבים כאלה צריך לחתוך בבשר החי. וזה כואב...וזה מדמם...
אני יכולה להבטיח לך, מנסיון אישי, שהזמן עושה את שלו ולאט לאט הכאב קטן עד שבסוף הוא חולף.
בעוד זמן מה תסתכלי לאחור ותראי כמה חכמה היית שניתקת את הקשר הזה.
תזכרי, אישה שרוצה את הכי טוב עבורה ושומרת על עצמה מפני כל רע היא אישה שאוהבת את עצמה (-:
תהיי חזקה, שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירית כמובן (-:
שירית08/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירית
מיטל08/10/2009הי שירית, תודה על התגובה. את צודקת במיליון אחוז הנושא לא חשוב. אני לא יכולה להיות עם מישהו שאני לא מאמינה בו. סביר להניח שאם פנה לקבל נחמה אצל מישהי אחרת אז הוא לא יכול להתמודד עם דברים ואני עלולה לסבול מכך כל החיים. הכל לטובה אבל מה לעשות שהלב פצוע ומדמם והכאב קשה מנשוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב פרידה
שירית08/10/2009רונה יקירה,
אני מאוד מבינה את מה שאת עוברת. את יודעת שעשית את הדבר הנכון ועכשיו את מתמודדת עם כאב הפרידה.
מה שאני יכולה להציע לך זה לא להלחם בכאב הזה. פשוט לתת לו להיות. לחוות אותו בעוצמה שהוא נמצא ולא להדחיק. אל תגידי לעצמך :נו כבר...שיעבור לי...
הכאב הזה מראהלך שאת בריאה מבחינה ריגשית. כי את מרגישה אותו. ומי שאינו חש כאב הוא נכה ריגשית. את יכולה להוקיר את עצמך על הכאב הזה . כמו כן תתייחסי אל עצמך בחמלה. כמו שהיית מתייחסת לחברה טובה שלך שחווה כאב או אבל.
עם הזמן תיראי שזה נחלש. ובסוף זה יעלם.
אני הייתי במקום הזה לפני כמה חודשים ואת הדברים הנ"ל כתבה לי דורית ממש פה ומאוד עזרה לי.
מקווה שעזרתי לך גם.
חיבוק חם, שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירית
מיטל09/10/2009כבר שבוע עבר והלב עדיין מדמם. לא מפסיקה לחשוב על ההודעות שהוא שלח אליה "אני אוהב אותך
הוא אמר לה, לא מבינה איך גבר שאהב אותי כו לפחות כך חשבתי וגם אחרי שנתפס המשיך לתצהיר באהבתו אלי. שירית, איך אני מוציאה את המחשבות מהראש היום אני מרגישה שאולי היה מוטב שלא הייתי רואה את ההודעות האלה שמייסרות אותי. במה להאמין? במי להאמין? אני נואשת כמו על סף תהום. לא מליחה לישון, לא מצליחה לאכול, לא מצליחה להתרכז בכלום. הכאב קשה מנשוא. לו ל בגד בי היה לי יותר קל להתגבר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה יקרה
שירית09/10/2009עצוב לי לשמוע את מה שאת עוברת.
שבוע זה מעט מאוד זמן בשביל להתאושש מהמהלומה שקיבלת. תני לעצמך זמן... אל תילחמי במחשבות. הן צריכות להיות שם . זה חלק מתהליך ההשלמה.
מתוקה, אל תזניחי את עצמך ותידאגי לרווחתך. אוכל ושינה הם הבסיס לקיומינו .
אם את מרגישה שאת מתדרדרת לכי לקבל עזרה מקצועית. זו לא בושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירית
מיטל10/10/2009הי שירית, את מדהימה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה יקרה,
ננה11/10/2009היום את יוצרת את העתיד שלך,
הוא יכול להיות רצוף קשיים או מהנה מאוד,
למרות שמאוד קשה לך, תהיה חזקה!!
חשוב מאוד להינשא לאדם אמין שיכבד אותך ויהיה שותף אמיתי בחיים -שגם ככה לא תמיד קלים.
תחשבי על זה בצורה כזו:
למרות שאת עדיין לא מכירה את ילדייך, אני בטוחה שהם יהיו חשובים לך מאוד- תמצאי להם אבא שיהיה ראוי להם,
ביידיך לחבור לאב טוב ליצורים הכי חשובים בחייך והכי חשוב- גם את ראויה לטוב- ויש גברים טובים
מהם תוכלי לבחור את האחד שיעשה אותך מאושרת באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)