יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים
    אדווה
    10/10/2009

הי..רציתי לשמוע דיעה מבחוץ:אני יוצאת עם בחור מזה כשלושה חודשים.בחור טוב,מתייחס אליי בכבוד ובהערצה.בהתחלה היה לי כייף איתו ,להכיר אותו..גם הרבה זמן שלא הייתי במע' זוגית ..והאמת שלא יצאתי מהבית לבילויים בגלל בחברות נשואות/רחוקות וכו' ככה שפתאום נהניתי לצאת לבלות ולא תמיד נהניתי איתו,לא בגלל משהו רע..אלא כי שנינו שקטים יחסית ויצא שלעיתים רבות אין לנו על מה לדבר ומדברים באמת על ..מזג האויר וזה שיגע אותי...גם הוא לא אוהב אתגרים אלא בילוי שקט ויצא שהיינו הרבה בים,סרט..ים... ואין לנו על מה לדבר אז מסתכלים אחד על השני וככה גם ירד לי החשק להתנשק אפילו....
    הוא גם לא חיזר ממש ..ז"א התנהג יפה ומנשק ומתגפפים אבל אף פעם לא הביא לי משהו..סתם שיהיה לי להיזכר בו עד הפעם הבאה..
    העניין הוא שלמרות זה הוא בחור טוב וכל הזמן דאג שיהיה לי טוב אבל הדברים האחרים מורידים לי מההתלהבות ואני מפחדת לעזוב אותו ולהפסיד את ההזדמנות,גם לנסות ואולי אתאהב למרות המגרעות מחד או להיתקע במקום שלא בהכרח טוב לי מאידך.צריכה דיעה אובייקטיבית......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת כמה את? האם חשוב לך

ננה
    11/10/2009

להימצא בקשר עם תשוקה, התרגשויות, אהבה
    או שאת מוכנה להסתפק ביחסי חברות וכייף נעים?
    את צריכה לשאול את עצמך מה את מחפשת בקשר.
    מה חשוב לך.
    רק אל תשארי בקשר מהחשש שלא תכירי משהו אחר, מחוסר ברירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לננה

אדווה
    12/10/2009

י תודה לך...אני בת 26..קשר הכי רציני שלי...רוצה אהבה והתרגשות...אולי לי חשוב פרח או משהו והוא אומר שנתן לי את הלב שלו ..אולי אני מנסה להיות רומנטית ?אולי לא להסתכל על מה לא טוב בו ולהתעלם?אפשר?כי יש גם דברים טובים!השאלה עד כמה צריך להתפשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה היקרה

ננה
    12/10/2009

אדווה, רוב הגברים לא יודעים לתת פרח,
    לא מכוונה רעה, הם פשוט לא נשים...
    ראשית אל תמהרי להחליט, תני לעצמך זמן- את בטוח תדעי מה לעשות.
    שנית, אפשר ללמד גברים להיות רומנטים.
    אגב, גם אם תכירי מישהו רומנטי, יתכן כי אחרי החתונה יתברר שהוא לא!
    בקיצור, תני לעצמך זמן.
    נ.ב,
    את בעלי הכרתי בגיל 27, אחרי שנה התחתנו
    כל החברות שלי נישאו בגיל 22-25- כך שאני מבינה את הלחץ וההתלבטות.
    קחי את הזמן שלא תעשי טעות!
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לננה שוב..

אדווה
    13/10/2009

הי...טוב זה לא רלבנטי..הוא החליט לעזוב...הוא הרגיש שאני מרוחקת ומצלבטת והחליט לקחת החלטה.עכשיו אני מבינה כמה מטומטמת הייתי.הוא נתן לי את ליבו ולי הפריעו דברים חיצונים ומזעריים,גם אם יגידו שזה חשוב לי ולא מטומטמים כרגע זה משאיר אותי איתם בודדה ,כואבת ופגעתי במישהו שרק עכשיו אני מבינה כמה אוהבת.ולא הוא לא חושב שכדאי לחזור ואני רוצה:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדווה

ננה
    13/10/2009

אל תרדי על עצמך, הדברים שהפריעו לך אינם מזערים,
    אנשים עושים הרבה דברים מטופשים כדי להרגיש כמו שרצית להרגיש איתו.

אל תהיה עצובה, גם אם לא נראה לך כרגע- הכל לטובה.
    תביני את זה כשתכירי את האחד האמיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה ..

אדווה
    14/10/2009

הוא לפחות דיבר איתי והתנצלתי שפגעתי בו בלי כוונה ...קשה וכואב ואולי אפילו מושלית שמשהו ישתנה ..אני אשתדל לו להתייסר למרות שאני הבאתי את המצב למה שהוא.
    תודה רבה לך בכל מקרה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ז"א את הבאת את המצב

שם בדוי
    14/10/2009

אני מעריצה את זה שאת יודעת להגיד בדיוק מה את מחפשת את בחור, ולא מתפשרת על פחות מזה
    מגיע לך הטוב ביותר ואת היחס שאת דורשת ומייחלת לעצמך.
    אם לא הצלחת להרגיש כלפיו דברים כנראה שזה פשוט לא היה זה.
    מאוד חשוב שבחור יחזר אחרי אישה, זה בדיוק מה שאמור לגרום לך להרגיש מיוחדת.
    אם הוא לא עשה את זה, ונפרד ממך, כנראה שהוא פשוט לא ידע איך להתחבר אליך, כי דברים כאלו אמורים לבוא באופן טבעי.
    אז פשוט לא הייתם מתאימים, קחי את זה בהבנה, בסופו של דבר זה קרה לטובתך ולטובתו.

מאחלת לך למצוא את האחד,
    אל תפסיקי לעמוד על העקרונות שלך- שהם בכלל לא מזעריים לדעתי.
    זו זכותך המלאה לדרוש אותם. כשיגיע הבחור הנכון אפילו לא תרגישי שאת דורשת אותם הם פשוט יקרו באופן טבעי- ואז תדעי שזה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לך...

אדווה
    14/10/2009

קודם כל המון תודה על התייחסותך!
    בנוגע ליחס:הוא הציחס אליי מעולה!בכבוד,בהערצה,באהבה והתחשבות ענקית בכל מה שהיה קשה ולא מוכר לי.
    בנוגע לחיזור -הוא חיזר בדרך שלו ..טלפונים,סמסים,השקעה בפגישה...אני כנראה ראיתי הרבה סרטים..וחיכיתי גם לפרח/שוקולד או פתקוני אהבה...ועל זה אני קצת מתייסרת שנתפסתי על זה מצד אחד ומצד שני תוהה אולי זה לא כזה מזערי והרבה בנות רוצות קיטשי ורומנטיקה שכזו....לא יודעת...
    הוא פשוט יתחבר ואהב מהלב ולא מהחומר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי...

אילנה
    17/10/2009

דעתי את לא צריכה כל כך לאכול את עצמך.
    כמו שאמרו כאן, הכל לטובה. עכשיו יש לך אפשרות לעבר על כל מה שחווית, ואת יודעת מה לעשות\לא לעשות.
    אני גם חושבת שגברים הם לא נשים, הם לא יודעים (לא כולם) שנשים אוהבות פרחים.
    כשהתחלתי לצאת עם בעלי, זה גם היה מפריע לי שהוא לא מביא לי פרחים, לא כותב לי מה שהוא חמוד, הוא היה ביישן ולא דיבר יותר מידי.
    אז הכל התחיל בזה שאני ראשונה כתבתי לו SMS חמוד, עם כל מיני מילים רומנטיות, ואז הוא המשיך עם זה וגם שלח לי כל מיני דברים חמודים אחר כך. לאחר מכן, אחרי שכבר ממש רציתי שיביא לי פרח, והוא לא היה מביא, אמרתי לו שאני מאוד אוהבת פרחים.
    אני חושבת שלפעמים צריך להראות\להסביר בעדינות\ללמד את הגבר מה את רוצה בידיוק ממנו, כי הם לפעמים לא מבינים רמזים. אפילו רמזים ממש גלויים. אני חושבת שצריך לקחת בחשבון, שלרוב הגברים הם ישרים, ולא כמו נשים שמסתכלות מה ומי אמר, איך אמר, עם איזה אינטונציה וכו'.

המון בהצלחה במציאת אותו אחד ויחידי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה!

אדווה
    17/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו