פסק זמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסק זמן
    יובל
    11/10/2009

יש לי חבר כבר שנתיים ולפני שבועיים חזרנו מאילת טיילנו והיה כיף
    בזמן האחרון יש לנו המון ריבים ולנסוע לאילת היה בשביל לשפר את הזוגיות
    לפני שבוע היה לנו ריב והוא ביקש פסק זמן הוא אמר שזה ינסה לעזור לשנינו והכל יהיה טוב
    אמרתי לו שאני לא רוצה פסק זמן שזה קשה לי ובשבילי אין פסק זמן ובאמת לא לקחנו
    השבוע הזה עוד פעם רבנו והוא ביקש פסק זמן למשך שבוע
    שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי הוא אמר אני אוהב אותך אבל אני רוצה זמן לעצמי את לוחצת עליי
    שאלתי אותו אם הוא היתקשר ואם נמשיך להיות ביחד הוא אמר שהוא יתקשר ואמרתי לו אם לא תתקשר אז הוא אמר " אז אני לא יתקשר תמשיכי בדרך את תצאי מישהו אחר "
    עבר רק יום אחד מהפסק זמן אני עושה כל מה שביכולתי לא לדבר איתו
    אבל אני לא יודעת מה המשמעות פסק זמן
    אני מפחדת שהוא לא ירצה להמשיך איתי את הקשר אני כל כך הרבה זמן איתו אוהבת אותו לא יכולה קשה לי להתמודד עם פסק זמן
    אני מחכה שהוא היתקשר אבל אני לא יודעת עם הוא ירצה להמשיךשאלתי אותו למה אתה רוצה לקחת פסק זמן ?
    הוא אמר בשביל להרגיש געגוע להרגיש שאת חסרה לי אין לי את זה כרגע אני רוצה לראות אם אני ירגיש את זה
    אני ממש מפחדת מהתגובה שלו שהוא היתקשר
    מה את חושבת שיהיה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסק זמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

עצובה 22
    12/10/2009

גם לי זה קרה
    ואני בדיוק כמוך ,לא מבינה למה צריך פסקי זמן
    אצלי תמיד זה מוביל לפרידה
    אני מקווה ששלך יוביל למשהו טוב!!!
    קחי את הזמן לעצמך גם,יכול להיות שאת תגלי שזה בכלל טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחנק ביחסים

דורית כהן
    19/10/2009

יובל היקרה, את נשמעת לי מאוד צעירה. מדבריך אני לומדת שהוא מרגיש שאת לוחצת עליו. אני מנחשת שהוא מרגיש מחנק ביחסים, בייחוד לאור השיחה האחרונה שלכם. זה נשמע כאילו את לא מסוגלת לדמיין את חייך בלעדיו וזה מה שהוא מרגיש ממך - שאין לו מפלט, שהוא חייב לך, שאין לו זכות קיום בעינייך ללא היחסים איתך. כדאי שתדעי - ככל שתלחצי יותר כך הוא ירצה יותר להשתחרר וישקיע בכך אנרגיות, ובכל ריב שלכם זה מה שיקרה - שהוא יבקש לעזוב ואת תיכנסי לפאניקה, ועצם כניסתך לפאניקה תגרום לו לרצות לעזוב עוד יותר, מין מעגל קסמים כזה.
    ולכן - גם עבור עצמך וגם עבור הקשר הלא בריא שלכם - את חייבת למצוא דרך לעמוד על שתי הרגליים שלך ולהפסיק להישען עליו רגשית. זה לא בריא לאישיות שלך וזה לא מתאים לבן זוג שלך.
    עלייך לחפש מה מרגיע אותך, לחפש עיסוקים עצמאיים שאינם קשורים אליו, לפתח חברויות משלך שיתמכו בך. חזקי ואימצי, ואם זאת אהבה נכונה וחזקה - הוא יחזור אליך דווקא כאשר את תפסיקי לנדנד לו ולהתעלק עליו. ואם זאת לא אהבה כה חזקה ונכונה לשניכם - אז מוטב לדעת זאת מוקדם ככל האפשר, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו