אשליה או מציות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשליה או מציות?
    ליאן
    15/09/2007

שלום...
    יש לי חבר אנחנו ביחד כמעט 11 חודש ...לפני שניינו יחד אני ניפגעתי מאהבה ולהתאהב היה לי קשה מאוד,אך בסופו של דבר התאהבתי בו.
    כך לפחות אני חושבת.
    אבל הכי חשוב לי שהוא אומר לי שהוא עדיין לא אוהב אותי ואני דווקא מרגישה ההפך שהוא כן מפני שלפני כל דבר שהוא יעשה או יגיד הוא יחשב אותו עד הפרטים הכי קטנים...
    והוא אומר לי חכי את תקבלי את ה"אני אוהב אותך " בבו הזמן.
    האם שווה לחקות ?
    האם זה שאני חושבת שהוא אוהב אותי זאאת אשליה?
    או המציות כואבת?
    בבקשה אני מאוד חייבת שתעזרו לי...ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשליה או מציות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוי לאהבה שבלב

יהודית ברגמן
    15/09/2007

ליאן יקרה!
    המילים חשובות אבל ההרגשה יותר. יש אנשים שקשה להם לבטא אהבה במילים ויש גם אנשים שאומרים "אני אוהב אותך" מבלי להתכוון לכך באמת ובלי כבוד למה שהמילה מבטאת, רק משום שהצד השני מצפה לשמוע. לכן את צריכה להרגיש אם הוא אוהב אותך או לא. יש אהבה שמתפתחת ויש התאהבות מהירה שעשויה לדעוך מהר. דומה שחברך שקול מאוד ואכפתי ויאמר לך את המילים להן את מצפה רק כשיידע בוודאות שזו אהבה אמיתית. סבלנות, ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת סבלנות

ליאן
    15/09/2007

יהודית תודה רבה לך המילים שלך מאוד מחזקות אותי ונותנות לי כוח להמשיך...תודה.

אך ליפעמים אני מאוד חסרת סבלנות ולא יכולה פשוט לחכות ומגיעה להחלטות פזיזות ...

איך אני יכולה לשלוט ברגשות שלי להיות יותר סבלנית...?

בתודה מראש ליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוחקת בחבר

יהודית ברגמן
    16/09/2007

ליאן יקרה!
    המילים מאוד חשובות לך, אבל תתאפקי ואל תמאיסי עצמך עליו. כבדי את בקשתו, הניחי לו ואל תנסי לסחוט . חברך מתייחס ברצינות לאהבה ולא ישלוף מילים בעלות משקל מבלי להתכוון להן מעומק ליבו ואף ביקש: "חכי, את תקבלי את ה-אני אוהב אותך בבוא הזמן". אז חכי. אל תאיצי ואל תדחקי בו להשמיע מילים ריקות. תהיי רגישה ליחסו אלייך ותיהני מהקשר ביניכם בלי להציק. אם טוב לכם יחד ואתם אוהבים להיות זה בחברת זו - דייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו