איך?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך?
    אני
    13/10/2009

שלום אני בת 19 ויש לי חבר
    אני יודעת שהוא צופה בסרטוני סקס אבל זה לא מפריע לי כלל..
    אבל לאחרונה אני מאוד מפקפקת במיטה.. אני לא יודעת אם הוא נוגע בי הוא באמת חושב עלי ומפנטז עלי..
    או שביכלל על מה שהוא ראה..
    איך אני יכולה לדעת??
    שהוא נימצא איתי ולא חושב על אחרות בזמן הסקס..
    אשמח לתשובה .. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת בסקס

דורית כהן
    19/10/2009

אריאלה היקרה, תודה על השאלה שלך, כי היא מאפשרת לי להאיר על תחום נדיר, שבדרך כלל לא מתייחסים אליו:
    אפשר לעשות סקס בכל מיני דרכים. הרבה פעמים שני אנשים מקיימים יחסי מין והם כמו "שני קווים מקבילים": כל אחד מהם עוצם את עיניו רוב הזמן ומתרכז בתחושות הגוף שלו ומחפש את העונג שלו כמה שיותר.
    לדרך הזאת אני קוראת - פוקוס על עצמך. זה לא רע, אתה קשוב לגוף שלך ולחושים שלך, ודואג להגיע למקסימום עונג רוב הזמן, ולצמצם את התחושות הפחות נעימות.
    דרך אחרת היא להתרכז בגוף של השני - לחקור אותו, להקשיב לתגובות שלו על כל מיני דברים שאני עושה לו, למוד אותו, לענג אותו. זה "פוקוס על האחר".
    ואפשר גם וגם!!! בעיני - לשם צריך לשאוף, וזו החווייה העמוקה יותר והיא יוצרת חיבור חזק יותר. הדרך הזו דורשת המון תקשורת כל הזמן - מילים, קולות, אנחות, בקשות, מחוות בשפת הגוף. וכאן אני מגיעה לשאלתך: ככל שיש יותר תקשורת ביניכם בזמן הסקס, כך את יכולה להיות יותר בטוחה שהוא איתך ואת איתו. אם אתם שותקים כל הזמן ולא משמיעים קולות ולא מתאימים את תגובותיכם לקולות ולבקשות - כל אחד מתעטף בעולם הפנטזיות הפרטי שלו, ואין גישה, ואין דרך לדעת אם הוא איתך בראש שלו או עם מישהי אחרת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אני
    21/10/2009

אז ככה .. יש קולות של גניחות כמו שאמרת..
    כמובן שאני עושה כי אני ממש נהנת והוא הוא קצת כזה .. אני לא יודעת איך להסביר
    אולי רק שהוא עומד ליגמור ושהוא גומר ככה באמצע הסקס הוא בחיים לא השמיע קולות אולי חלשות אני מיסתכלת על הפנים שלו ..
    אבל נגיד אנחנו נוגעים אחד בשני קודם אז אם אני יורדת לו אז הוא עושה קולות
    בזמן הסקס הוא גם נוגע בי בחזה ומנשק אותי בגוף אבל ליפעמיים אני לא מרגישה שהוא נימצא איתי ..
    וזה מתחיל להוריד לי
    האמת .. היחסים בנינו פעם היו קורים הרבה היום זה ממש פחות כי אני מאוד מפקפקת שהוא איתי במיטה וליפעמיים טיפה ניגעלת מהמחשב שהוא מיסתכל על המחשב ועושה מה שעושה ..
    אבל אני בכל זאת מצליחה באיזה שהיא דרך להבליג על זה ..
    בכל אופן אני לא מצליחה למצוא תשובה לכל זה אני מבינה מה שאמרת אבל עדיין זה נורא מבלבל אותי ..
    הוא גם הראשון שלי אז ככה שאני ביכלל לא מודעת מזה עם גברים אחרים ..
    אבל מה את אומרת ??..

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליזום שיחה איתו

דורית כהן
    22/10/2009

אריאלה יקרה, נסי לשוחח איתו על הרגשותייך - ללא נימה של תלונה - זה חשוב! אמרי לו מה חשוב לך, אל תקטרי על ההתנהגויות שלו. סקס הינו תחום מאוד רגיש לביקורת, ואם תעשי זאת ע"י ביקורתיות את עלולה לסגור אותו מפני שיחות נוספות על סקס. הזמיני אותו לשיחה לא תוך קיום היחסים ולא מייד לאחריהם - כדי שזה לא ייתפס כהפקת לקחים וכביקורת. אמרי לו ששי נושא חשוב שאתם לא נוהגים לשוחח עליו, כי הוא מאוד אישי ואינטימי, אבל את היית רוצה להתחיל להיות מסוגלת לדבר איתו על הנושא, כדי להגדיל את תחושת האינטימיות שלכם כזוג. חכי לתשובה שלו. תראי איך הוא מגיב להזמנה שלך. יכול להיות שזה יביך אותו. גלי כאן הבנה, אל תהיי כבדה, נסי להפוך את השיחה למשהו קליל, נעים, עם הומור, לא משהו גורלי. הרי שניכם לא מומחים גדולים ולא יודעים בדיוק "את התורה", אז אתם יכולים לתמוך זה בזו כדי ללמד איש את רעותו מה חשוב לכם בסקס, מה נעים לכם ומה פחות נעים, ונסי לתת לו "טיפים" מה יגרום לך להרגיש שהוא יותר מחובר אליך. כמו קשרעין תוך כדי, לדבר, לשאול, להציע, לבקש ועוד.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי ולא פעם אחת ..

אין שם
    23/10/2009

ניסיתי לדבר ולא פעם אחת והוא יודע שזה מפריע לי ומגעיל אותי אבל הוא עדיין ממשיך כי הוא חושב שאני לא רואה ... ולא מבינה ..
    אבל הוא נותן הרגשה מגעילה ..
    כאילו אני לא צריך אותה כי עשיתי כבר
    ולנסות להסביר לו את זה אי אפשר
    ניסיתי אלפי פעמיים הוא מיתעצבן עלי ממש וזה רק מראה כמה שזה נכון ..
    והוא אומר שהוא לא עושה כלום אבל כל הסימנים מראים שכן
    וזה די מבאס אותי ..
    אז מה את ממליצה לעשות?
    וניסיתי לדבר ברוגע בהומור דווקא צחקתי על זה וזרמתי איתו בקשר לזה ניסיתי לא להיות עלוקה וכבדה
    אבל שום דבר לא עזר..
    הוא גם שאל אם אני יודעת לעשות איזה תנוחה שהוא ראה וזה ממש ממש הוריד לי ... ממש אבל ..
    כאילו מה הוא חושב שהוא עושה?!
    הוא לא רואה שזה לא במקום?!...
    אז אני נורא מבולבלת.. מה בכל זאת את אומרת לעשות.?

תודה רבה!!
    ערב טוב :):)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם ניסיתי שוב ..

אני
    25/10/2009

ניסיתי הפעם והוא הקשיב ודווקא לא היתעצבן אבל הפעם עשה מיזה צחוק
    ומהרבה דברים הוא עושה צחוק וזה לא בוגר ביכלל ..
    הוא גם בא אלי בקטע של " או שתתמודדי עם זה .. " " או שתגידי לי שאת לא יכולה עם זה ואת רוצה לחתוך .. "
    כאילו .. מה אתה מנסה להגיד פה ביכלל?!
    רציתי לדבר איתך על עוד משהו ..
    תיראי .. אין אחת שלא הייתה רוצה שחבר שלה יפרגן לה ויגיד לה כמה שהיא יפה ואם היא קנתה בגד אז להגיד שהוא יפה ..
    אז מה שרציתי להגיד..
    זה שהוא לא אומר לי שנאי יפה ואם אני מיתאפרת ומיתארגנת הוא בא במשפט " את כמו ילדה קטנה מנסה שאנשים יסתכלו עלייך .. " או " את סתם מנסה להיות יפה זה לא יעזור לך בחיים " כי הוא אומר שאני תמיד מיתעסקת בזה ולא בחיים באמת.. וזה ממש לא נכון ..
    אבל הוא בלי סוף ילך איתי למקומות ויגיד שזאת יפה וזאת יפה וזאת יש לה גוף יפה אין לו תקת וזה מפריע לי מאוד..
    ואם אני מדברת איתו על זה הוא אומר לי מה לעשות להסתיר את העיניים?!
    איפה הכבוד שלו אלי ביכלל?
    זה ממש פוגע בי וגם מפריע לי מין הסתם .. אני לא יודעת מה לעשות עם כל זה .. זה פשוט מייאש כבר!
    הוא בא ואומר לי שחבר שלו הכיר מישהי מזה יפה אומר לי ככה " יפה רצח ! " ושהיא מזכירה לו מישהי שפעם הוא אהב ...
    אז למה בעצם אתה אומר ככה על כולן יפות ולי פעם לא מחמיא או מין הדברים האלה
    הוא לא נותן שום יחס.. רק מעליב ..
    מה אני עושה?
    תודה רבה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפתי

שירית
    25/10/2009

תעיפי אותו. הוא לא שם עלייך. חבל על כל האנרגיה שאת משקיעה בלתקן ,להבין, לשנות.
    חפשי מישהו שיאהב ויעריך אותך. ותפסיקי לסבול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו