מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבר אחרב14/10/2009
כתבתי בפורום הזה מ"ס פעמים בנוגע לגבר שעובד איתי ואנחנו מאוהבים מאוד.
שנינו נשואים ודי שמרנים לא רוצים לפגוע במסגרת אנחנו עובדים מאוד צמוד ואין לנו דרך להתנתק .
ניסינו לא מעט פעמים לנתק את הקשר הקשר הוא ריגשי בלבד אין מגע או פגישות שמעבר לעבודה.
לדעתי הוא היה הולך עם זה הלאה גם מינית אבל אני לא רוצה להיכנס לפלונטר הזה אני בשום פנים ואופ ן לא אתן את עצמי לגבר אחר.
אבל אני לא רוצה להתנתק מימנו.
בנוגע לבעלי לא התאהבתי בבעלי שהתחתנתי איתו או לפני חשבתי שהוא גבר טוב ואני רצתי להתחתן אז התאים לי - לא פרפרים לא ריגוש - בהחלט איכפתיות ומשיכה מינית.\
במשך החיים שלנו אהבתי והיה לי אכפת יותר אך יש בנינו ניגודים שמעיבים על הקשר: אמא שלו בעניי הוא ילד של אמא ואני שונאת את זה בעניי הייתי צריכה להיות הכי חשובה לו אני לא מרגישה ככה.
בכל מה שנוגע לכספים אנחנו מנהלים שני חשבונות נפרדים הוא לא מתנהל כספית נכון בעניי הוא תמיד מוציא יותר מימה שיש והוא תמיד צריך הלוואות והחיים איתו די בלחץ כספי.
אני מנהלת לבד חשבון אנחנו יודעים כל אחד מה קורה אצל האחר.
הוא עצלן וכל הזמן צריך לתת לו הוראות וזה די מעייף אותי .
בנוגע לחינוך של הילדים יש חילוקי דעות הוא לא מציב גבולות בכלל והורס כל הזמן.
וז יש מריבות וחילופי מילים ליד הילידם קשה לי במשפחתיות הזו.
יש סקס יש איכפתיות – זה בנוגע לחיים שלי.
הוא מחזר אחרי בכל מה שנוגע למי הוא מאוד נמשך אלי ן אבל הוא לא איש של מילים ופינוק ופירגון.
בנוגע לגבר האחר אני לא מצליחה לוותר עליו פשוט לא מצליחה – לא יודעת מה לעשות עיזרו לי?
אני מרגישה שיש בנינו חיבור מדהים ויש תשוקה והתאהבות- והרבה תסכול- שאי אפשר לממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ננה14/10/2009עד כמה את באמת מכירה את ה"אחר"?
יתכן שאם הקשר יהפוך מפנטזיה למציאות, הוא יתגלה כלא כ"כ מספק כמו שחשבת?
את צריכה לחשוב טוב טוב, באם את חושבת על פירוק המשפחה.
כמה ילדים יש לך, בני כמה הם? עד כמה הם קשורים לאבא?
האם יש סיכוי לדבר עם הבעל ולנסות לשפר את הקשר?
בעלך נמצא בעמדת נחיתות בכך שאת מכירה טוב את חולשותיו וזה לא פייר.
אל תשכחי גם את הדברים הטובים, אתם שותפים לחיים, יש לכם ילדים משותפים,
עם זאת, לא בכל מחיר, לא על חשבון האושר שלך.
את נמצאת במצב קשה, את נלחמת עם עצמך- הרגש נלחם בהיגיון.
תחשבי טוב לפני כל מהלך שלך.
יש לי הרגשה שלא עזרתי לך ממש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחה לפנטזיות
דורית כהן19/10/2009ב היקרה, כל הדברים שאת כותבת כיום על בעלך - הן תופעות מצויות אצל הרבה זוגות. אחרי שמתחילים לחיות יחד ולהקים משפחה, עם כל מה שכרוך בכך - כלכלה, חינוך, יחסים מול המשפחה המורחבת - רק אז מתגלים כל ההבדלים בגישות, בתרבות, במנהגים, בהרגלים, וכמובן באישיות. זה קורה עם כל בן זוג בשלב הזה, גם כאשר יש אהבה מאוד גדולה בהתחלה. אהבה מאוד גדולה או משיכה מינית חזקה עוזרת לשמן את הגלגלים של כל ה"מרכבה" המסובכת הזאת של הקמת משפחה חדשה.
לדעתי ההתאהבות הזאת מאפשרת לך לברוח מן המציאות ולשקוע בפנטזיות "מה היה קורה אילו". היי מודעת לכך ובמקום לשקוע בפנטזיות הללו - קחי עצמך בידיים וטפלי בבעיות של הזוגיות שהן לא יוצאות דופן כלל, וניתנות בדרך כלל לשיפור רב ע"י ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית חושבת
לין19/10/2009שאת לא צריכה להיות הכי חשובה בשבילו.....
הכי חשוב זה ההורים קודם
את לא רואה מה קורה בזמננו? איך אחרי שאימא יולדת בסבל רב ומגדלת בסבל ילדים זורקים אותה לאיזה םפיליפיני שיתעלל בה וישה לה מעשים מגונים ומה לא?
תתביישי בעצמך!!!!!!!11 גם את יום אחד תהיי סבתא ויזרקו אותך לפיליפינים......לא תהיי צעירה כל חייך.
תפסיקו כבר לחשוב כמו חיות רק על הדחפים המיידים שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)