האם הוא רציני כלפיי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם הוא רציני כלפיי?
    שני
    15/10/2009

היי
    אני יוצאת כבר כמעט חודש עם בחור מאד נחמד, הקשר ביננו התחיל בצורה זורמת ולא מחייבת, אנחנו יוצאים לבארים או סתם יושבים לדבר ומאד כייף וזורם לי איתו.
    העניין הוא שהוא רוצה לגעת בי (מה שברור..) בהתחלה זה היה בליטוף עדין כז\ה, שדווקא היה נעים ולא נרתעתי, והמשיך עד שהרגשתי פתוחה גם.
    מה שאני לא יודעת זה אם הוא רוצה סתם לנסות עוד משהי עד שנגיע למיטה או שאני באמת מעניינת אותו???
    אני לא רוצה לשאול אותו, ואני מנסה לברר, יש לציין שהוא כל פעם בא ממרחק וברור שהוא רוצה.
    אנחנו בני 21+, לא שאלתי אותו על מערכת יחסים אחרת, למרות שלי היה קשר ארוך מאוד עד לפני כחצי שנה.
    כמו כן, בתחילה הוא היה מתקשר פה ושם, אבל עכשיו בכלל ולא, אני גם לא מתקשרת חזרה ולא מראה לו שהוא הדבר היחיד בחיי....רוב אלו שמכירים אותו אמרו שהוא לא מתקשר לאפאחד(???)
    עכשיו למשל הוא לא היה בקשר כמה ימים. מה זה אומר? מה לעשות? לדבר איתו על זה? לחכות עד שיתקשר ואז לדחות אותו? הוא מוצא חן בעייני ויש סיכוי מעולה לקשר טוב.

נ.ב
    בפגישה האחרונה זרמנו בכיף, והוא רצה שנתנשק וניסה בעדינות וברמז, לא רציתי כי הרגשתי שאני לא בטוחה בקשר הזה.

אשמח מאד לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הוא רציני כלפיי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שני

שירית
    15/10/2009

אני אנסה לעזור לך מקווה שאצליח.
    קצב ההתקדמות בעיניין הסקס אינו תמיד זהה בין שני המינים. לפעמים הגבר רוצה את זה מהר יותר ולפעמים האישה. אם הרגשת שאת עוד לא מוכנה ועוד לא מרגישה בטוח, אני חושבת שפעלת נכון בכך שלא הסכמת לכך.
    בנושא הטלפונים , את אומרת שהוא לא התקשר מס. ימים. אני לא בעד משחקים של אגו וכבוד.
    אם את מרגישה צורך לדבר איתו, תתקשרי אליו ,דברי איתו. תקשורת טובה היא דבר חשוב בקשר. את בהחלט יכולה לשאול אותו בצורה ישירה מה דעתו על הקשר ביניכם. תבקשי תשובה כנה. התחמקות פירושה -לא.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    15/10/2009

היי שירית,
    לא שאני נגד סקס אבל מבחינתי זה בהחלט דבר שאפשר לחכות איתו שלא נדבר על זה שזה, בא בשלבים מאוחרים וכמובן רק אם אני יודעת שיש מה לאהוב בבן הזוג, כך הרגשתי בקשר הראשון שלי והיחיד שהיה לי סקס.
    ככה שלפי תחושת הבטן שלא מטעה אותי כמעט רוב הפעמים, לא נשיקה ולא סקס באים בחשבון.

בואי נאמר שרק עכשיו הוא התקשר וסיננתי. אחכ שלח אסאמאס וחזרתי אליו כעבור שעה. הוא "רואה משחק" ויחזור אליי.
    אם לא הייתי חושבת שזה עתידי וחשוב לא הייתי מתאמצת לשאול ולחשוב על זה באופן כזה בכלל.
    אם את אומרת שעליי לשאול אותו ישירות אפי' שיש בכך את סיכון התשובה השלילית או המתחמקת כנראה שזה מה שעליי לעשות.
    אני לא בחורה לסטוצים, יזיזים, סקס חפוז, או כל מה שמשתמע מכך...

תודה בכל אופן, נקווה לטוב :)
    שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציני או לא

תמיר
    16/10/2009

היי שני,
    קודם כל אני אישית תמיד תומך בגישה לדבר פתוח,בצורה נוחה נעימה והכי גלויה .
    כמובן לא הכל מהכל אבל בהחלט אם זה קשור למערכת היחסים שלך .
    מערכת יחסים טובה ומוצלחת לדעתי מבוססת בעיקר על שיתוף ואי אפשר מבלי לדבר עם הבחור.

יש כמה שאלות שאני היית שואל או מנסה לדעת :
    למה הוא לא מתקשר אליך ?
    האם הוא אמר וציין את הרגשות שלו אלייך ?
    דיברתם על הקשר ? האם אחד מבינכם אמר מה הציפיה שלו מהקשר ?

ושאלה לי אליך-
    מה הפריע לך להתנשק איתו ?

שאלה נוספת-
    האם את יוצאת עם הבחור ושלמה לגמרי שזהו הבחור שאת רוצה לבנות איתו מערכת יחסים
    או שמא זה לא בהחלטה שלמה לגמרי ?

מקווה שעזרתי מעט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו