סקס עם גבר לא פנוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקס עם גבר לא פנוי
    ari
    16/10/2009

גבר לא פנוי מנהל עמי מערכת יחסים כבר כעשר שנים. אני נפרדת ממנו ותמיד הוא חוזר מהדלת האחורית. כנראה שמכיר בחולשתי ,אני אוהבת אותו. מה עושים.? מאוד טוב לי עמו בסקס. לאחרונה הפסקתי להיות מתוסכלת מהמצב ואני זורמת עם מה שקורה נהנית מהרגעים היפים שלנו. ללא מלחמות וויכוחים. השאלה הנשאלת היא, מדוע גבר מנהל יחסים עם אישה כעשר שנים ואינו עושה שינוי ומציע לה זוגיות.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם גבר לא פנוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקירתי

שירית
    16/10/2009

מהמעט שכתבת קיבלתי את הרושם שהקשר הזה מושתת על סקס בעיקר. לא מדובר פה במערכת יחסים עמוקה וריגשית. לפחות לא מבחינתו. הוא חוזר אלייך שוב ושוב א. כי את מאפשרת לו ב. כי גם הוא נהנה איתך במיטה.
    למה הוא לא רוצה איתך זוגיות? או שאינו אוהב אותך מספיק או שפשוט לא רוצה מסיבותיו האישיות שאין לי מושג מהן.
    ואם את מסכימה למצב כפי שהוא אין לו שום סיבה לפרק את מה שיש לו. הוא נהנה מכל העולמות. מה רע לו?
    צר לי, אך זו דעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו