מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבוד וכואב.... צריך עזרה!שייקה16/10/2009
אני ינסה לספר בקיצור.... אני נשוי 3 שנים ויש לי לנו תינוקת בת שנה וחצי.
המצב התחיל 2 חודשים לפני החתונה החלטתי לספר לה משהו מהעבר כדאי להרגיש טוב וזה מאוד היה לי חשוב להיות כנה! לאחר שסיפרתי לה שאלתי אותה מה היא מרגישה עכשיו כלפי? היא ענתה לי שמי+1 נהייתי -(מינוס) 1. הרגשתי מאוד פגוע ונסער.אבל החלטתי בכל זאת להמשיך את המערכת הייחסים ולהתחתן איתה.היה לנו המון מריבות, ובכל פעם שהינו רבים היא הייתה מקללת אותי או פוגעת בי נורא ואומרת כל מיני משפטים מאוד פוגעים .וגם דברים שסיפרתי לה הפך להיות ירידה נגדי או גיחוך.וכל שעבר זמן והתינוקת נולדה הבית הפך להיות יותר קשה המון מריבות וצעקות וקללות מצידה. (עם יד על הלב לעולם לא קיללתי אותה בחזרה אני לא כזה! הייתי צועק וזהו).כל פעם אמרתי לה והיא ידעה שאני מאוד רגיש ופגיע וזה פשוט לא היה מזיז לה היא בשלה והעיקר שיעשו מה שהיא רוצה.הזמן הבר והתחלתי להרגיש שאני לא אוהב אותה פתאום ולא נמשך אליה יותר קשה להסביר את זה אבל הייתי מסתכל אליה ורואה שזו לא אותה אחת שהתחתנתי איתה.
לפני 4 חודשים היה ריב מאוד קשה והיא התחילה לקלל ואמרה לי אתה כלב מסריח הסתכלתי עליה ואמרתי לעצמי זהו היא עברה כול גבול ערכי ומוסרי. הכבוד חלף מעליה כמו צעיף ברוח.שום כבוד מינמלי לבעלך החלטתי שאני רוצה להתגרש ישבנו ודיברנו. היא הייתה מופתעת מהבקשה שלי להתגרש.איך יכול להיות שאתה מוותר ,ויש לנו ילדה קטנה בבית ואתה כזה חלש חשבתי שאתה גבר וכו בבקשה בוא נלך לטיפול וננסה להציל משהו. הסכמתי לתת לנו "צאנס" . התחלנו טיפול זוגי במשך
3 חודשים היו עליות ומריבות כמובן ואז..... הגיע "הפצצה" אתה בן זונננננהה...ראיתי שחור בעיינים לא מאמין למשמע אוזני.לא אמרתי מילה ומאז כשבוע אני נמצא בהרגשה חרא ופגוע ואבוד.החלטתי להתגרש אבל אני נורא מפחד ואני לא יודע אם אני עושה צעד נכון. אני מפחד על הילדה שלי אני מפחד על עצמי וכל הזמן שואל האם שווה לסבול????? העיקר שיהיה לילדה אבא בבית.היא לעולם לא תשתנה מה יהיה כשהילדה תגדל ותשמע אותנו רבים וכמובן קללות.אלוהים למה זה מגיע לי.מה עשיתי רע? הייתי כול כך טוב אליה מבשל,מנקה ,מפנק,דואג להכול למה למה???
בבקשה אני באמת אבוד וסובל נפשית תעזרו לי .........(וזה היה בקיצור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור נחמד
ננה16/10/2009כואב לי מאוד עלייך ואני מצטערת כ"כ שאתה סובל.
להתגרש מאישה כזו עם ילדה זה לא קל.
סביר להניח שהיא תפעיל מניפולציות משפטיות והגירושין יהיו לא קלים איתה.
המריבות באמת כ"כ קשות? אתם רבים הרבה או פעם ב...?
בעיקרון הייתי ממליצה לך להתגרש אם אתה אומלל,
גם אם תהיה תקופה קשה, אחריה תהיה תקופה קלה יותר,
אולי אפילו תתחתן עם אישה טובה יותר.
אבל תתכונן לתקופה קשה באם תתגרש שאחריה תבוא תקופה טובה יותר.
לפני כן אולי כדאי שתלך ליעוץ לבד, תהיה סגור על החלטה- בכל דרך שתבחר.
הלוואי שתצליח, אתה "נשמע" איש טוב ואני באמת מחזיקה לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ננה. תשובה משייקה
שייקה17/10/2009היי.
לשאלתך התשובה היא כן אנחנו רבים הרבה וזה הפך להיות שאנחנו רבים על כל דבר קטן...
וזה לא רק הבעייה הזו.אני פגוע ממנה מאוד מבחינה אישית ופנימית.
אני יודע שבכל מערכת יחסים יש ריבים ויש בעיות וזה בסדר מבחינתי(כמובן עם גבול מסוים).
אבל... ואמרתי גם לה זה שאת אומרת לי כלב, חרא,זבל,לך תלמד לכתוב, לך תלמד לדבר,אין לך אפילו חברים,תראה איך אתה נראה ואתה בן זונה...זה פגיעה אישית בי ולא חלק מריב במערכת יחסים.נכון?????
איך אני יכול לאהוב אותה?
איך אני יכול לשכב איתה???
איך אני יכול לגדל ילדה שתשמע קללות מצד אמא שלה???? ותגדל ותשאל מזה "בן זונה"
איך אני יכול לספר לה על החיים שנורא סבלתי מהם????
איך אוהבים אישה כזו??????
שייקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי האישית
ב16/10/2009אני לא מכיה אותך ואותה אין לי שמץ של מושג מה סיפרת לה וזה מאוד חשוב לדעת י אולי זה שופך אור על התמונה.
לדעתי אתם רק בהתחלה וחבל לוותר האם אתה אוהב אותה אני בטוחה שיש בה הרבה דברים טובים יכול להיות שהיא באה מבית כזה והי לא יודעת להתנהג לכו לייעוץ ולו למען הילדה ואם אתם אוהבים אז בכלל שווה לכם לנסות.
אני בטוחה ששהתנהגות שלה לא מרוע והיא פשוט צריכה עזרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי..
חושבת17/10/2009יש מקום להמשיך בייעוץ ובמידה והייעוץ לא עוזר, אולי לשנות יועץ??..
אם כל אלה לא יעזרו ושוב, הכל יחזור לקדמותו ותמשיכו לריב.. כמובן גם לפני הילדה, כי כך זה יוצא..,
אני מציעה מכל הלב(אבל רק אחרי שניסיתם באמת הכל), להיפרד, משום שהילדה שלכם תהיה הרבה יותר מוצלחת, שלווה ומאושרת, אם היא תגדל בבית ללא ריבים, לעומת ילדה הגדלה בבית רווי ריבים. וחקרו את העניין הזה, כך שאני מדברת על דברים מוכחים.
הרבה הורים חושבים שייטב לילדיהם אם רק יישארו ביחד, לא משנה המחיר והמריבות- והם טועים.
למריבות ביניכם ולעובדה שהיא גדלה בבית לא שקט, יש השלכות על כל האספקטים בחיים שלה ועל הפוטנציאל שלה לחיות חיים טובים ומלאים בעתיד.
אז זוהי רק המלצה,
נסיון נוסף בייעוץ מתאים.. אולי אפילו תלך למספר פגישות עם אותו יועץ או יועץ אחר-לבד,
ואם לא עוזר..
זאת ההחלטה שלך, אך תחשבו על הילדה קודם.
המון הצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שייקה
בתאל18/10/2009כמובן שהכי פשוט לאור מה שסיפרת להגיד לך היא אישה שלילית וככה לא מתנהגים ותתגרש ועם הזמן תכיר מישהי חדשה וכו' וכו' , אבל אנ חושבת שזה הרבה יותר עמוק תבדוק עם עצמך למה זימנת לחייך אישה כזאת? תבדוק עם עצמך עד כמה אתה מעריך ומכבד את עצמך?... יכול מאוד להיות שלא סתם התחתנת איתה, אני חושבת שעם תעשה קודם כל עבודה פנימית עם עצמך תגלה גם באמת ובתמים גם את התכונות שלך שיש מה לשפר, אני חושבת שכדאי שתלך לקאוציר למודעות עצמית שם גם תצא למסע להכיר את עצמך ותקבל כלים איך להתמודד או/ו לשפר את חיי נישואיך, רק אז תשלים את התיקון שלך, כי כשיש לבן אדם תיקון והוא לא עושה אותו הוא סוחב את זה איתו לקשר הבא, מאחלת לך עבודה עצמית פוריה ותנסה לראות את מה שקורה לך כשיעור שאתה הולך להטיב ללמוד ממנו, ממצב כזה אתה תצא רק מחוזק, בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסוד שכל כך השפיע על הכל???
יוסי18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשייקה
מורן19/10/2009שייקה שלום,
מהשאלה שלך ניתן לראות שעברת הרבה בחיים וכי ציפית להקיים משפחה ולהיות מאושר בתא המשפחתי הקטן שלך, אך הגורל רצה אחרת עבורך.
האם ניסיתים לדבר על העבר שלך ?מה הסוד הדרמטי שסיפרת לה לפני החתונה?האם הוא גורם להתנהגות שלה כלפייך?
קל מאוד לייעץ לך לקום ולהרים ידים אבל לדעתי אתה צריך לתת עוד הזדמנות לטיפול זוגי על מנת שתדע שאתה עשית את המקסימום בשביל הילדה שלך!
אין ספק שלילדה הכי טוב לגדול בבית אוהב וחם שמבוסס על כבוד והערכה אחד כלפי השני ולא בבית שבו רבים ומקללים אחד את השני ללא ערכים וכו'.
תן עוד הזדמנות להציל את חיי הנישואים שלך אני חושבת שאם תסתכל אחורה תמצא את הדברים שבזכותם התאהבת באישתך ורצית אותה לצידך לכל חייך .... תשאיר את הכעס העילבון והתסכול בצד ותצא למלחמה בשביל המשפחה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)