בעיית הימורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית הימורים
    לולי
    16/09/2007

אני יוצאת עם בחור מקסים מזה ארבע שנים. הוא באמת משהו מיוחד. אני אוהבת אותו מאד. יש לי רק בעיה אחת איתו שהיא מאד אקוטית מבחינתי והיא שהוא הפך להיות "יועץ" לאדם שהוא מהמר כפייתי ששולח כל יום טפסי טוטו, לוטו, ווינר וכו' באלפי שקלים. הוא כל היום שקוע באינטרנט באתר הימורים ומחובר לערוצי הספורט. אנחנו לא מפסיקים לריב על זה שאני מבקשת ממנו לנתק את הקשר עם אותו אדם. חברי היקר לא מוציא מכספנו על הימורים (יש לנו חשבון משותף ואני יודעת מה קורה עם הכסף) אלא משתמש באותם כספים של המהמר הכפייתי. הוא לא מוכן להתנתק ממנו ולא מבין מה אני רוצה ממנו, שכן הוא לא נוגע "בכסף שלנו". מבחינתי זה הימורים לכל דבר. אני חוששת שאם אותו מהמר כפייתי לא יהיה בסביבה הוא יתחיל להשתמש בכסף שלנו (לפני שהכרנו הוא היה מהמר בכמה מאות שקלים בחודש והפסיק). בכל מקרה, הוא מסרב ללכת לטיפול, אחרי שפעם אחת הוא הסכים, הלך לשיחת אבחון והמטפלת אמרה לו שאין לו בעיה רצינית אבל היא ממליצה לו בגלל הסביבה שלו לנסות טיפול. אז הוא החליט שאין לו בעיה ואני מגזימה. מה לעשות? אנחנו חושבים להתחתן ואני ממש חוששת. אני לא רוצה לאבד אותו אבל אולי הוא מהמר כפייתי בעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הימורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת ההתמכרות להימורים כתנאי לקשר

יהודית ברגמן
    17/09/2007

לולי יקרה!
    לפי מה שכתבת, הבחור- גם אם אינו מהמר כפייתי, אין ספק שהוא מכור לעיסוק בהימורים. התמכרות אובססיבית היא בהחלט בעיה קשה ומדאיגה, שאין שום ספק שבעתיד, אם לא תיפסק - תפריע לקשר ביניכם. הבעיה היא לא ההימורים, אלא ההתמכרות שלו.
    במקומך, לא הייתי נכנסת עמוק יותר לקשר, אם בעיית ההתמכרות לא תיפתר. דברי בנועם וברוגע והסבירי עמדתך באופן אסרטיבי. הציגי את הגמילה כתנאי לקשר. זו תהיה גם ההזדמנות שלך לבדוק אם את חשובה לו, או שההתמכרות לעיסוק בהימורים חזקה ממנו. פתרון אמיתי ניתן להשיג רק על ידי הבנת הבעיה באמצעות יועץ/ת מקצועי/ת המתמחה בגמילה מהתמכרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו