שלום רב...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום רב...
    DANIEL
    16/09/2007

שלום רב...לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין עם יצאנית אני לא ילד עכשיו קרוב ל30 אני מאוד מאוד מוטרד בצעתי מאז המון בדיקות למחלות מין אבל החוויה המגעילה הזו פשוט לא מרפה אני כל הזמן חושב על מחלות......מרגיש מלוכלך וכבר שנתיים לא יצאתי עם בחורה אני סובל מדכאון קשה ביותר...אני כל הזמן מתגעגע בערגב למערכת היחסים הקודמת שלי שנמשכה מספר שנים הבעייה היתה שם שכאב לה בחדירה כך שבכל השנים שהיינו יחד לא שכבנו ממש הרבה אך בכל זאת הייתי מאוד תומך ואוהב בסופו של דבר היא זרקה אותי מה שהכאיב מאוד גרם לי להרגיש שאולי הגוף שלה דחה אותי בכל הזמן הזה למרות שהיא גם הייתה יוזמת מגע ........בכל מקרה כל מה שאני באמת רוצה שהחיים יגמרו ואוכל למות בשקט ולנוח......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעוץ מיני בעקבות חוויה טראומטית

יהודית ברגמן
    16/09/2007

דניאל יקר!
    ערכת בדיקות אחרי מגע מיני עם יצאנית וקיבלת אישור רפואי שאתה נקי ולא נדבקת ולמרות זאת, החוויה הטראומטית מלווה אותך ומטרידה מאז. רצוי שתפנה ליעוץ מיני על מנת להסיר מעליך דאגה ותוכל לשוב ולבנות מערכת יחסים בריאה וטובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחלת שנה טובה.. עדכן אותנו דניאל

סקרנית
    21/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו