איך טלפון אחד קטן מעורר שוב ......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך טלפון אחד קטן מעורר שוב ......
    זוהר
    19/10/2009

אני לא יודע איך להתחיל , אבל אתחיל מאיפשהו ....
    אני וחברה שלי נפרדנו לפני שנתיים מהרבה סיבות , היום קבענו להיפגש לאחר שלא דיברנו בכלל בכל התקופה הזו חוץ מכמה מיילים לא הכי זורמים ......

אני יודע שאני והיא לא מתאימים ובכל פעם שאני רק מנסה לחשוב עליה בתור חברה , אני עושה טעויות , מתנהג אחר , פוגע בה ואחרי זה ממש מצטער ....

גם היום היה כך כשנפגשנו , ניסיתי לנשק תוך כדי שהחזקנו ידיים וליטפנו אחד את השני , היא בתגובה הטיחה בי מה אתה עושה , רק אח"כ הבנתי ששברתי את האמון שהיה בינינו שגם ככה היה ממש שביר ....

האמת אני כל כך מבולבל שמקטע שרציתי להיות איתה ולפתח את זה לידידות מצאנו עצמנו מתלטפים....

לא רוצה לאבד אותה , היא יותר מדי יקרה לי , מצד שני נראה לי שגם את הסליחה ממני היא לא רוצה לשמוע , פשוט לשכוח ממני ואולי לקבור אותי בארכיון הזכרונות המבלבלים ולא טובים ....

מה עושים ?? אני לא רואה מצב שאיני רואה אותה עוד , מצד שני יש עוד מישהי בצד השני , שנפגעת ממני וסופגת כל הזמן ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחננה

מורן
    19/10/2009

יקירי,

אני חושבת שאתה צריך לשאול אתה עצמך האם אתה עדין אוהב אותה? האם יש משהו שיכול להציל את הזוגיות הזו?

תסלח לי אבל אחרי קשר של שנתיים אתה לא יכול לצפות לידידות במצב הזה זה או הכל או כלום.

תעשה חושבים אם עצמך ותחליט לאיזה צד אתה שייך אל תפגע במישהי האחרת היא לא אשמה!

עפ"י הניסוח שלך "אני יודע שאנחנו לא מתאימים" הבנת שאתה צריך להמשיך הלאה לא?

אל תסתכל אחורה, מה שהיה שייך לעבר תתרכז בעתיד במה שיהיה ... ויהיה טוב.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו