חוסר רגש.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר רגש.
    יקירה
    19/10/2009

אני נשואה 7 שנים. +2 ילדים.
    בתחילת הקשר ואחרי הנישואים אהבתי אותו, נמשכתי. והוא מצידו היה קר חסום ולא משתף פעולה. הרבה פעמים הוא דחה. ( הדחיה היתה אחרי הנישואים). מה שקרה שאני נסגרתי ואטמתי את עצמי. היום הוא נפתח ומנסה להשתפר ולתת, הבעיה היא שאני אטומה. לא יכולה לאהוב אותו. ולא יכולה להפתח. למרות שניסיתי. הלכנו לייעוץ. אני פשוט לא יכולה להפתח אליו. הוא אבא טוב לילדים. מסה להשתפר ולכפר על כל השנים שעברו. אבל אני קפואה. מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רגש.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן להחיות את האהבה?

דורית כהן
    19/10/2009

יקירה, כמה זמן הייתם בייעוץ? האם הרגשת שקורים שינויים תוך כדי? אצלך? אצלו? האם ניסיתם להתנהג אחרת בבית? לא תמיד מוצאים את הייעוץ הנכון והמתאים לכם וחשוב לחפש עוד קצת ולתת לכך צ'אנס בגלל שיש לכם ילדים משותפים.
    יחד עם זה - אם הייתם הרבה זמן בייעוץ, ושניכם ניסיתם לשנות התנהגויות, ולמרות זאת את אטומה ומנותקת רגשית ממנו - יש מצב שזהו זה, שנגמרה האהבה וכבר לא ניתן להחיות אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר רגש

sk
    19/10/2009

שלום לך,
    אני נמצאת במצב זהה לחלוטין (!). 8 שנים של נישואים, 2 ילדים קטנים ואין שום רגש או אהבה כלפיו. הוא טואן שכן אוהב אותי אך אין לזה משמעות רבה כאשר זה לא הדדי. עוד לא הלכנו לייעוץ, אך בכל מקרה אני ילא כולה להפתח אליו בדיוק כמוך ואני בספק רב אם הייעוץ יעזור. כשחשבתי לעומק, החוסר רגש הזה התחיל מזמן אך כנראה היה הדרגתי ולא חשוב מספיק כאשר היה צורך לגדל שני ילדים קטנים (ויש עדיין......). השאילה היא - מתי ומה בדיוק פספסנו, האם עם "חוסר רגש" הראשוני היינו צריכים לרוץ לייעוץ?...... הרי זה גם מגוחך כאשר יש בית, עבודה, חיי יום-יום וילדים קטנים....... בהצלחה בכל מקרה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לsk ולדורית

יקירה
    25/10/2009

בהצלחה גם לך.
    ואכן החוסר רגש התחיל לאט לאט..בלי לשים לב עד שהגיע למצב שפשוט לא אכפת לי ממנו. לא אכפת לי עם מי הוא יוצא או נפגש. לא מזיז לי שהוא עם אחרות. כאילו אנחנו זרים. דיברנו על גירושים כמה פעמים אבל כל פעם זה יורד בגלל הילדים...והוא אבא מקסים.
    לא יודעת איך זה יימשך. אני אדישה לחיים.
    (ולדורית עברנו אצל כמה יועצים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו