חשיפת הודעות הסקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשיפת הודעות הסקס
    מירי
    19/10/2009

אנחנו זוג נשוי באושר 11 שנים עם שני ילדים. אני ובעלי בעלי ראש פתוח בכל שקשור בסקס, מוכנים לעשות כל דבר חדש ואנחנו נהנים מזה . בתקופה האחרונה התחלנו לממש קצת מהפנטזיות שלנו , נהגנו להזמין החבר הטוב של בעלי פעם לחודש למיטה שלנו אבל לא עושים סקס מלא אפילו הם לא מורידים תחתונים רק אני . ואז התחלתי אני והחבר הזה לשלוח אח ד לשני הודעות לסוללילרי על וכמה היה טוב וגם מפנטזים אחד על השני וההודעות רק בנושא סקס וסקס כבד ומלוכלך אנחנו נהנים מאוד וגם בעלי יודע שאנחנו שולחים אחד ואני לא מסתירה י את זה מבעלי . אתמול אח שלי ראה שאני עסוקה בשליחת ההודעות ,אז היתה לו סקרנות לדעת למי אני שולחת, אני חושדת שהוא נכנס למכשיר שלי וחשף את ההודעות כי הוא עבד בחברה לסלילרים והוא יודע , גם יש עוד דבר שמוכיח שהוא נכנס למכשיר שלי בגלל שהוא קבל שיחה שהיתה אמורה להגיע לי. הוא לא אמר לי כלום אבל אני לא רגועה ולא יושנת טוב ואין לי תיאבון לדבר, לא אמרתי לבעלי על מה שקרה, ואני חסרת אונים וכועסת הרבה על אחי ואין לי מושג איך להתנהג ומה לעשות ומה הוא יודע בכלל, בבקשה תענו לי דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפת הודעות הסקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את צריכה

לין
    19/10/2009

לפחד מאלוהים ולא מאחיך.......אני לא חושבת שזוג נורמלי ייהנה מכך שבן זוגו יזמין אחרות וילטף ויענג אותן.......אם את לא מתביישת להתמזמז עם חבר של בעלך אז למה הפחד מהאח מה ההגיון פה?
    הדבר הכי שווה שאנו צריכים לפחד ממנו זה אלוהים ככה חיינו יהיו שלווים ורגועים יותר
    אולי יום אחד הוא יתאהב בבחורה שאת הרשית לו להיות איתה ויזרוק אותך? חשבת על זה? חופשיות יתר היא מסוכנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירי

יקירה
    19/10/2009

אם בעלך יודע מכל הודעות הסקס שלכם, ומסכים לכך, למה לפחד מהאח??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו