נישואין במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואין במשבר
    יעלי
    19/10/2009

הי,

אני בת 31נשואה כשנה ונמצאת בקשר כשש שנים. אנחנו שונים בהרבה תחומים אך עם זאת כן יודעים לבלות יחד ומנסים לחיות בשלום עם הנושאים עליהם אין לנו הסכמה. הבעיה העיקרית היא שאני מרגישה חוסר כבוד ותקשורת לקויה מאוד ביננו. כל מריבה הכי קטנה מגיעה מצידו לקללות לשתיקות וליאוש. כבר הלכנו לטיפול זוגי ושום דבר לא משתנה. עדין כל מריבה הופכת לשבוע שתיקה וכעסים. הסברתי לו שאני לא מרגישה שיש שינוי ושכל פעם הוא מתנצל שהוא מדבר אלי לא יפה ואף אומר לי לארוז את הדברים שלי, הוא מצידו אמר שגם אני לא עושה דברים שחשובים לו ולכן לא ממש מעניין אותו מה אני מרגישה. אני מאוד מתוסכלת מהמצב וחושבת על פרידה. שנינו מאוד מיואשים מאחר והדברים לא מסתדרים ואנחנו רבים המון ולא מצליחים לפתור את המריבות בלי שהוא ידבר אלי בכבוד ויעשה לי ברוגז. (הוא יכול לריב איתי לדבר אלי לא יפה ואז יום אחרי זה לדבר איתי כאילו כלום לא קרה). אני מתלבטות מה עלי לעשות כי הטיפול הזוגי לא עזר לנו להתמודד ואני מרגישה שלא אוכל לחיות ככה ממריבה למריבה והשתיקות האלה רק מרחיקות אותנו האחד מהשני..
    מצד שני אני מאוד חוששת לעזוב ומקווה על הזמן שהדברים ישתנו ומתאכזבת כל פעם מחדש.
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יקירה

shir.
    19/10/2009

לא כתבת האם הייתם בטיפול ספציפי או שניסיתם כמה מטפלים או כמה סוגים של טיפול זוגי.

לרוב אנחנו חושבים שיש את הטיפול הקלאסי, אבל במקרה הזה הייתי פותחת את הראש לעוד סוגים של טיפולים זוגיים.

נשמע שאם הלכתם לטיפול וננתם צ'אנס אמיתי לזוגיות בריאה, תוכלו בוודאי לנסות מטפל אחר, בסימן של "משנה מקום משנה מזל". מה אכפת לנסות, אם גם ככה האופציה האחרונה היא פרידה.

אז בהנחה ושניכם באמת רוצים בהתחלה חדשה, נסו מטפל אחר, אולי הגישה שלו תתאים לכם יותר. מעבר לזה, בדקי באינטרנט איזה דברים בסגנון של טיפול או חוויות זוגיות יכולים לעזור לכם. ואל תבדקי לבד, אלא יחד איתו. כבר תרגישו שאת תחילת התהליך עשיתם יחד. מצאי יום שהוא יחסית טוב ביניכם, ותחרשו קצת על הרשת.. אולי תמצאו משהו מעניין ששניכם תוכלו להיות שותפים לו, ומשם להמשיך מחדש.

אני בעד לנסות הכל, כשהברירה האחרונה היא פרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו