משיכה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משיכה מינית
    בעשט
    20/10/2009

אני בן 26 נשוי עם ילדה אחת בת שנה אישתי באותו הגיל שלי ואנחנו נשואים כשנתיים כשהתחלתי לצאת עם אישתי כשנה וחצי לפני . גיסתי {אחותה של אישתי} היא בת 23 תמיד הייתה דורשת תשומת לב ותמיד הביאה את הפנים שלה אליי עד ששאלתי אותה מה את רוצה ושאלתי אותה את רוצה נשיקה היא נענתה בכן ונתתי לה נשיקה בפה מאותו היום זה נהפף להרגל שרואים אחד תשני נותנים נשיקה בפה עד לפני כמה חודשים היחסים קצת התחממו התחלתי להרגיש ממנה משיכה מאוד חזקה וכשראיתי אותה נתתי לה נשיקה ואילו הנשיקה המשיכה לבד עם שפתיים ולשון והיא לא התנגדה ותמיד שאנחנו מוצאים את עצמנו אנחנו מתנשקים בלהיטות תפסתי אותה לדיבור והיא לא כלכך רצתה לדבר על זה אבל היא הסכימה שגם היא נמשכת אליי
    אם מותר לציין יש לה חבר כשנה וחצי
    שאני רואה אותה יש לי דפיקות לב מהירות אני מתרגש קצת
    וזה לפעמים משפיע עליי עם היחסים שלי עם אישתי
    מה אני יכול לעשות ???
    מצד אחד אני רוצה להפסיק כדי שזה לא ימשיך לבגידה במיטה
    ואילו התשוקה הזאת הרגשה הכי מדהימה בעולם
    מה עושים ????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואוו.....

חושבת
    20/10/2009

אני חושבת שכדאי לך לחפש דרכים למציאת הריגוש בזוגיות שלך עם אשתך והילדה. עצם העובדה שיש לך את שתיהן, היא כבר נתון מאוד מרגש, אך אתה הוא זה שבוחר ממה להתרגש ולצערי אתה בוחר בגורם שהוא מחוץ לחיי המשפחה שלך.
    אם תמשיך כך ואשתך תגלה, אני בספק אם היא תוכל לסלוח לך ולאחותה.. אי פעם. זאת פגיעה מאוד מאוד קשה. וזו בגידה קשה כבר עכשיו, כבר בשלב של הנשיקות.
    כל סוד סופו להתגלות..
    תחשוב טוב מה אתה רוצה בחייך ואת מי. וכמו כן, כיצד אתה רוצה שייראו חייך. בקצב הזה, ואני לא מאחלת לך, אבל נראה שתמצא את עצמך גרוש..
    בכל קשר אסור ישנו ריגוש.. שוב, השאלה היא מה אתה מחפש..
    אם היית עם אחותה בקשר ארוך טווח, גם אז החיים היו הופכים ליותר שגרתיים.. ואם היו צצות בעיות?
    גם בה היית בוגד?
    קצת חומר למחשבה..
    מקווה שתמצא את הדרך הנכונה והטובה עבור כולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש קווים שלא עוברים

תות
    21/10/2009

חמוד החיים הם גלגל יש קווים שלא חוצים ואתה הלכת צעד אחד יותר מדיי זה יגמר רע ותשאר לבסוף מחוץ למסגרת הנישואים בלי אישתך והילדה תפעיל את הראש ולא הבולבול אל תתבלבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב, מסכימה עם תות

חושבת
    22/10/2009

ואני חייבת להגיד, שמסכנה אשתך.. שיש לה גם אחות כזאת, חסרת גבולות לחלוטין. למרות שאני רואה את האחריות של שניכם שווה, אבל היא אחותה.. אני לא מבינה איך היא עושה לה כזה דבר..??..
    או שהיא מאוד מקנאת באשתך או שהיא פשוט חסרת גבולות ומוסר.
    כשאשתך תגלה, היא לא תרצה לראות אותך או את אחותה.. לפחות אני מאמינה שכך יקרה.
    ואחותה נראית לי אכזרית שזה מה שהיא עושה עם הבעל של אחותה..
    עצוב.
    עצוב לי על אשתך. זאת האמת. היא מגדלת לכם את הילדה, חושבת שהכל בסדר אולי, ובוגדים בה מאחורי הגב..
    טוב..
    כבר עדיף שתתגרש ממנה מאשר תתנהג אליה כך. וסליחה שאני נחרצת. זאת דעתי פשוט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנהל את עצמנו מול תשוקה אסורה

דורית כהן
    22/10/2009

נתנאל היקר, תודה על גילוי הלב. ברור שאתה נמצא בסכנה שאשתך תבין מה קורה מסביבה וזאת תהיה פגיעה שמאוד קשה להתאושש ממנה.
    עליך להבין שכל מה שזה זאת משיכה מינית. היא כל כך חזקה דווקא בגלל אלמנט האיסור הכפול והסכנה הגדולה.
    מסתבר שיש מתאם בין גודל הסכנה ועוצמת הארוטיקה והתשוקה! ברגע שתבין זאת, אולי תדע לנהל את עצמך מול עוצמת התשוקה הזאת ולהגיד לעצמך שזוהי אכן תשוקה...

"תסתכל לתשוקה הזאת בעיניים" ותקרא לה בשמה - תשוקה - וזהו!

הכר בכך שאתה נמשך, זה חלק ממך, אבל האם אתה מוכן שהחלק הזה ינהל את חייך?

תנהל אתה אותו!

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו