בעיות בחדר המיטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בחדר המיטות
    שמרית
    29/03/2007

שלום רב,
    אני נשואה כשנה ומאוד אוהבת את בעלי (כנ"ל נכון גם לגביו), אבל יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי: תדירות קיום יחסי מין. אני רוצה לקיים יחסי מין בתדירות הרבה יותר נמוכה ממנו - מבחינתו לקיים יחסי מין כל שעה עגולה בערך, ואני יכולה בכיף להסתפק ביום כן יום לא (או יום כן יומיים לא)... אין לנו ילדים אבל שנינו מאוד עסוקים ועובדים עד מאוחר. עד שחוזרים הביתה אנחנו די גמורים מעייפות, מה שלא מפריע לנו לבלות את הערב יחד (ארוחת ערב, שיחה טובה). אבל כשאני מגיעה כבר למיטה (12-1 בלילה) אני רוצה רק לישון והוא לא כ"כ... מצד אחד זה מאוד כיף שבעלי מוצא אותי מושכת ורוצה אותי פיזית אבל לפעמים פשוט אין לי כח. אני לא רוצה שזה יפגע בזוגיות לטווח הרחוק (בואו נהיה אמיתיים - גבר שלא מסופק בבית, יסופק בחוץ ולא משנה כמה הוא אוהב את אשתו). אני מאוד אמיתית איתו אבל אני מאוד מודעת שאם אני אמשיך להגיד לא - זה יפגע בזוגיות. אז מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחדר המיטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שכיחה ומסוכנת לזוגיות ולמיניות

דורית כהן
    30/03/2007

בוקר טוב שמרית,
    מה שאת מתארת הוא מצב מאוד שכיח אצל זוגות, ואני מקווה שתחליטו להתמודד איתו יחד לפני שהוא הופך לבעייה כרונית שכמו שכתבת עלולה לפגוע מאוד בזוגיות ובמיניות של שניכם.

מכיוון שכתבתי בדיוק על כך שני מאמרים, אני מפנה אותך אליהם, כי אין אפשרות לתת כאן את כל "התורה".
    הם מופיעים באתר שלי, ושמותיהם:
    1. מי משניכם יוזם סקס? (מעגל הקסמים הזדוני, ההופך נשים ל"פריג'ידיות" וגברים ל"חולי מין")
    2. כאשר בן זוגי יוזם סקס ולי (כמעט אף פעם) לא מתאים

עליך לשאול את עצמך ואחר כך אותו, עד כמה מה שקורה ביניכם כאשר אתם כן מקיימים יחסים הוא טוב (נעים, מרגש, מקרב, מלהיב, פתוח, נועז, הדדי, אינטימי ועוד...).

לפעמים אנחנו נכנסים לשיגרה ידועה שבה כל אחד כבר יודע מה מביא את עצמו ואת בן זוגו לאורגזמה בצורה הכי יעילה, וזה מה שעושים, ובמהרה יחסי המין מקבלים צביון טכני, ידוע מראש, וכל אחד מתרכז בתחושות הפיזיות של עצמו כדי להגיע לסיפוק המירבי כמה שיותר מהר, ואז המון דברים אחרים שאפשריים במעשה האהבה הולכים לאיבוד, כמו הסקרנות, החידוש, ההקשבה לבן הזוג, הדברים הלא צפויים.

אני חושבת שזה מאוד עוזר אם רואים כל פעם שאנחנו יחד כאילו זו הפעם הראשונה או האחרונה שאנחנו עושים אהבה, זה נותן איכות מיוחדת לכל מפגש.

הרי כאשר נשואים , קל מאוד להגיע למקום של "אני רוצה כבר להיות אחרי זה, שיעזוב אותי לישון בשקט", והטקסט הלא מילולי הזה עובר אל בן הזוג ומכבה אותו, וגורם לו לעשות את מעשיו יותר מהר, כדי לא להפריע לך, ולהתרכז עוד יותר בגמירה שלך ושלו, ובפעם הבאה שמתחשק לו אנחנו כבר זוכרות את הטעם הלא מלהיב של הפעם האחרונה, וחוזר חלילה... אז עדיף לשוחח איתו ולהסביר לו מה עלול לקרות ולהחליט להפוך את הסקס לאירוע, לחווייה מושקעת, שתתאים לשניכם.

אני חושבת שאם קורה מצב שבו אחד מבני הזוג מתחיל להרגיש שהוא לרוב עושה סקס בשביל בן זוגו - זה עלול להיות הרסני, וצריך כמה שיותר מהר לתפוס מה שקורה ולשנות משהו, אם לא לבד, אז עם עזרה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו