בעייה רצינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה רצינית
    ששש
    20/10/2009

שלום לכם נשואה פלוס 2 בבבבמשך 8 שנים הכל בסדר חוץ מדברים מסויימים שמשגעים אותי בעלי אף פעם לא לוקח אותנו לשום מקום ואף פעם לא יוזם אם זה בחופשות בחגים תמיד עובד ואין לו זמן אם אני יוזמת מתלונן שהזמן לא מתאים מבחינת עבודה ושלא נצא בלעדיו הוא לא מסכים ככה שנים של תרוצים ,הדבר השני שמפריע זה הקמצנות שלו לא קונה כלום חוץ מאוכל מאומה לא בגדים לילדים כלום אבל מזון בשפע אינו מערב אותי במשכורת שלו וידוע לי שהיא לא מועטה ,לי לעיתים רחוקות מביא פרחים ,חוץ מאוכל אינו מכלכל אותנו ואם אני ממשכורתי הקבועה כל חודש קונה לילדים משהו שרצו יש ויכוח רציני שזה לא חשוב ולא חייב ואף אם ביקשו לדוגמא לאכול בחוץ משהו יקר וקניתי רב איתי שזה מיותר שהם מפונקים ,אינו בקשר אם הילדים חוץ מקצת דיבור ואינו מפנק אותם כלל ,חוץ מזה הכל בסדר הוא אדם ישר לא שותה מבשל לפעמים עוזר בבית יש לנו תקשורת עד שמתחיל מצב ובו הוא מתווכח על נושא כלשהו וידו חייבת לצאת על העליונה זאת אומרת חייב לצאת צודק לפעמים מתווכח כך גם אם הבנות הצעירות בבית וזה משגע אותי שוחחתי עימו הוא אף מודע לדברים בעצמו ולא משנה,יש לנו גם קטע קטן של חוב על אינטרנט שהצטבר טען שאמר לי לא לעשות ושאני יסתדר לשלם אותו למרות שגם הוא משתמש בו,אני אובדת עצות בחיי ,מה שמוזר שאם הוא החליט כן ישב במסעדה אם הילדים ואיתי ויזמין בלי גבולות אני מיואשת באמת אפילו חשבתי על פרידה ,לציין שאיני עובדת בגלל מצב בריאותי אך יש לי פנסייה קבועה בכל חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה רצינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד לנהל טוב את אי ההסכמות

דורית כהן
    22/10/2009

ששש היקרה, את מתארת מצב בו בעלך מנהל ביד רמה את חיי המשפחה, ונראה כי על כל דבר צריך לנהל איתו מלחמה. ברור שישנן דרכים נעימות יותר לנהל אי הסכמות. כל זוג נתקל בפערים ובאי הסכמות והשאלה הגדולה היא איך יוצרים תקשורת אפקטיבית, לא מאיימת, לא כוחנית - סביב אי ההסכמות ואיך פותרים אותן. ניתן ללמוד את צורת התקשורת הזאת, ולעבוד עליה ולהתאמן בה, כדי לשנות את הסגנון שלכם.
    אינני מכירה דרך אחרת שמאפשרת שינוי, כי באימומים ובאולטימטומים זה לא עוזר בטווח הרחוק. מה שעוזר זו ההבנה למה גורמת ההתנהגות של כל אחד כיום, והרצון שזה ישתנה, וההזדמנות ללמוד ולהתאמן בדרכי תקשורת אחרות. את זה, כמו שאת כבר מנחשת - ניתן ללמוד בייעוץ זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו