זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    שירה
    22/10/2009

אני נשואה 3 שנים .. + 2 בנות מתוקות =] . אני מאד מאד קשורה לבעלי ולכן קשה לי מאד בלעדיו.. בשנה האחרונה אני שמה לב שהוא מאד רוצה לטוס לחו"ל לצורך עזרה לרב שלו וכמובן כמה טיולים =] איך לא ? אני לא מצליחה להבין אותו.. אני יודעת שהוא שונה ממני , אבל 3 שבועות להיות בלעדיו .. זה נורא קשה..אפילו בלתי אפשרי מבחינתי. מעציב אותי כשאני חושבת על זה איך לא מפריע לו ללכת ..? אמרתי לו שכרגע אין על מה לדבר ואני לא יכולה .. כמובן שהוא מבין אבל עכשיו הבנתי שיש עוד נסיעה על הפרק ושוב הפחד הזה שהוא ילך.. ובכלל שיבווא לשאול ולומר לו שקשה לי.. מצד שני אני יודעת שלהגביל - זה מזיק לקשר. אבל זה דבר מאד חשוב אצלי. אני באה ממשפחה פשוטה תמיד ההורים שלי היו יחד אף אחד לא נסע לבד לאיזה שהוא מקום ואני לא מצילחה להתרגל לזה שבעלי הוא שונה..מה עלי לעשות ? איך עלי להרגיש? אשמח להבנה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיאחז בבעל

דורית כהן
    28/10/2009

שירה היקרה, את צודקת בתחושתך שההיאחזות בבעלך והלחץ עליו להישאר ולא לצאת לדברים שחשובים לו כל כך - הינם גורם לא בריא בזוגיות.
    בדקי עם עצמך מה מפחיד אותך כל כך בלהישאר לבד? יכול להיות שזה כל כך מפחיד אותך שאת לא מוכנה לחשוב על הפרטים הטכניים כי את מבוהלת מכל יותר מדי. נסי להסתכל על הפרטים הטכניים בקור רוח ולראות מה נדרש ממך, איך אפשר להקל עלייך כמה שיותר , לאיזו עזרה וממי תוכלי לקבל אותה, ונסי גם לראות אם בתקופה שהוא לא יהיה את יכולה ליהנות ממשוה בלעדיו. לעשת דברים אחרים, חדשים, למצוא דרך לבטא את עצמך.
    אני חושבת שאם לא תוכלי לעבוד על עצמך בכיוון הזה - יהיה לכך נזק מתמשך ביחסים שלכם. אף אחד לא מוכן להישאר בקשר שחונק/כובל אותו ולא מאפשר לו ביטוי עצמי. הוא כנראה יישאר, אבל יהיה לכך מחיר באהבה ביניכם, בתשוקה המינית. איפהשהו יהיה לכך ביטוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו