נשואים רק חצי שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואים רק חצי שנה
    ליאן
    17/09/2007

שלום לכולם...
    אני ובעלי נשואים חצי שנה.
    לפני חודשיים עברתי הפלה - העובר היה ללא דופק.
    בעלי טוען שמאז שעברתי את ההפלה - הכל השתנה, אני הפכתי להיות חסרת סבלנות, מציקה ומתעצבנת על כל שטות.
    האמת שאנחנו רבים על כל שטות.... אני מוצאת את עצמי רבה איתו כל יום!!!!!!!!!!!
    אנחנו אוהבים אחד את השני בצורה מדהימה, לא מוכנים לוותר על הזוגיות אבל באותה נשימה אני מתחילה לאבד טעם בנישואים האלה.

מה לעשות??????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואים רק חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד לריב

דורית כהן
    17/09/2007

ליאן היקרה, ראשית, צר לי על ההפלה, ואני מקווה שהפעם הבאה תיקלט היטב.
    יכול להיות שכל השינוי הרגשי והפיזיולוגי שעברת זרז אצלך תהליכים שהיו קודם רדומים ולא יצאו לאור, ולכן בעלך מרגיש שהיחסים לכם השתנו מאז ההפלה. כניסה להריון גורמת לנו לראות דברים בזוגיות באור חדש, בוגר יותר אחראי יותר, וכל מיני דברים שלפני ההריון העלמנו עיין מהם - נעשים בולטים ומדאיגים, ואיננו מוכנים לשתוק עליהם. כמו כן ההתאהבות נגמרת לה תוך כמה חודשים, ואז עוברים לשלב הבא ביחסים - איך לאהוב את בן הזוג שלך ואת עצמך, מבלי לוותר על הדברים שחשובים לך. השלב הזה דורש כבר ללמוד "לריב", כי כל מה שהחלקנו בשלב ההתאהבות - עכשו אנחונ לא מוותרים עליו. אבל שלב הריבים הוא חיוני לביסוס הזוגיות. כל אחד צריך לדעת שהוא רשאי לעמוד על מה שחשוב לו, להשמיע ולהישמע, ולקבל החלטות בהתאם. רק כך תוכלו להמשיך להתפתח כל אחד בפני עצמו ולהישאר קרובים. החכמה היא ללמוד איך לנהל את הריבים, ואת זה - אם אתם מרגישים שזה קשה מדי - ניתן ללמוד בייעוץ זוגי. עשו זאת מהר, לפני שתרגישו פגיעה רצינית באהבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו