קנאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה
    אנונימי
    25/10/2009

שלום רב,

יש לי חברה מזה ואנחנו יוצאים כבר 3 חודשים,
    לאורך כל התקופה היו ביננו ריבים רבים וקשה לנו להסתדר למרות שאנחנו אוהבים מאד,
    אחד הריבים האחרונים היה בנושא קנאה אני כעסתי על חברה שלי שכאשר מתחילים איתה גברים בנוכחותי היא עדיין מפתחת איתם שיחה,
    אני לא חושב שהיא לא נאמנה ואני מאמין שהיא לא עושה את זה בכוונה אבל כשקורה מקרה כזה ואני מעיר לה שתפסיק לדבר עם הבחור שמתחיל איתה בנוכחותי היא אומרת שצריך להיות לי ביטחון עצמי ואני סתם חופר.
    ובדרך כלל במצב כזה כבר מתבאסת לי היציאה מהתגובה שלה ואני נאטם ושותק רוב היציאה דבר שמאד מפריע לה.

לאחרונה היה לנו ריב גדול לאחר שבחור התחיל איתה בנוכחותי וידע שאנחנו חברים ובאנו ביחד הציע לה אלכוהול ואמר לא שלא לא נורא אם היא תשתכר הוא יקח אותה הביתה, שם עליה ידים ואמר לה שתארגן מפגש של חברה צעירים, כתוצאה מכך וריבים נוספים בזוגיות לא עומד לי עליה כבר שבוע,
    בקשתי שהיא תתחשב בי ובזמן הקרוב תכבד אותי ותראה הרבה אהבה,
    על מנת שאני אוכל להרגיע את הלחצים ולחזור למצב רגיל והיא הסכימה.

יום לאחר מכן היא צרפה לפייסבוק את הבחור שהתחיל איתה בנוכחותי ובגללו רבנו
    אין לי כוח להעיר לה ויוצא מצב שאני כל הזמן קוטר וקנאי

אני חושב שביחסים שמבוססים על כבוד הדדי הבחורה לא היתה נוהגת כך

אשמח לשמוע דעה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצדק איתך!

שירית
    25/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצדק לחלוטין איתך!!!

מורן
    25/10/2009

הצדק בהחלט איתך!

האישה שלך לא מכבדת את עצמה איך אתה מצפה שהיא תכבד אותך???

לדעתי היא עברה את גבול הטעם הטוב, אני אישית ממליצה לך לחשוב פעמיים האם את מוכן חיות בצלה של אישה כזאת...מאיפה אתה כל-כך בטוח שהיא נאמנה לך?? אם לידך היא מתנהגת בצורה כזאת.

יקירי ,כדאי שתתעורר לא מדובר בקנאה!!! החברה שלך נהנת משתי העולמות על חשבונך!!!(תסלח לי על הישירות)

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

shir.
    26/10/2009

קראתי פעמיים את מה שכתבת.. בעיקר בגלל שקנאה תמיד יכולה לבוא בכמה אופנים ובכמה מידות, ולפעמים היא מאוד מעוררת את הקשר ונותנת לו זמן מחיה, כמה שזה מצחיק.

אני לא כ"כ בטוחה שפה מדובר בקנאה שלך וזה כביכול האישיו. הקנאה שלך היא סה"כ תוצאה ברורה וידועה מראש מההתנהגות של בת זוגך. ז"א, כל אחד כנראה, היה מתקומם מהתנהגות כזאת, ואחד מהרגשות שיצופו היא הקנאה, אבל העיקרי ביניהם לדעתי, הם ההשפלה, העלבון, התסכול וכמובן חוסר האמון שזה מעורר עם הזמן.

בת הזוג הזאת כנראה מאוד אוהבת לטרוף את העולם ולהנות מכל חיזור ותשומת לב אפשרית (יש לזה סיבות שהיא סוחבת אותן כנראה עוד מלפני שפגשה אותך, אבל זה לא העיניין). וזה פשוט בא על חשבון בן הזוג. נשמע שהיא חייבת את המגע ואת הלינק הזה לאחרים, ובד בבד זה נשמע שהיא לא יכולה להתחייב לבן זוג אחד.

העובדה שהיא עושה זאת מולך, מבטלת את התחושה שלך (אתה סתם חופר ואין לך ביטחון עצמי), העובדה שהיא הכניסה את אותו בחור לפייסבוק וציפצפה עליך, לא משאירה בכלל מקום לתהיות ולספקות. זה הזמן שלך למצוא פרטנרית שהשקפת עולמה מאשר לזוגיות ולמחויבות היא כשלך (רובנו אגב כאלה, אל דגאה). שכבוד בקשר הוא נושא רחב בשבילה, שהיא לא מגייסת את כל העולם שישק לרגליה ומשאירה את כל האופציות פתוחות (גם אם היא לעולם לא תבגוד, יש משהו לא נאמן בהתנהגות הזאת). אני מרגישה ממה שכתבת שהיא רוצה את הכל לידה, הכל בשבילה, מגייסת את הסביבה לצרכים שלה (כמו שאמרתי- תשומת לב וחיזור, לאו דווקא בגידה בפועל).

מה שחשוב לי לציין, שדווקא זה שכן "סבלת" את זה בתוך מערכת היחסים שלכם, ולא חתכת על הפעם הראשונה- אומרת- שיש לך את הביטחון ואת "ההחזקה" הרגשית הזאת להתמודד עם משברים ולחץ. אז במקרה הזה היא זאת שחפרה פה :)

בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הבחורה

חברה של אנוני
    26/10/2009

שלום לכולם, בן זוגי שכח לציין מספר דברים
    אותו בחור שבו מדובר הוא אח של גיסתי לעתיד ולא הרגשתי שהוא מתחיל איתי,
    היינו בחתונה של אחיו , אני ואחי היינו ביחד ואחי הוא זה שנתן לי לשתות, הוא היה נחמד אלי כחלק מהמשפחה,
    לאחר החתונה שאלתי את אחי האם הוא שמע שאותו בחור הציע לי לקחת אותי הביתה, דבר שגם אני לא שמעתי והוא אמר לי שהכול בראש שלי, לא סיפרתי לו שבן זוגי שמע, בנוסף אחי אמר שבעקבות הכרות איתו גם במידה והוא היה מציע זה רק מתוך דאגה ולא מתוך שום דבר אחר
    בתחילת החתונה איך שהגענו, בן זוגי שכח לספר שכאשר הצלם צילם אותי הוא גם טען שהוא מתחיל איתי....
    לאחר החתונה בעקבות מצב זה, הצעתי לבן זוגי שבכול פעם שמשהו מתחיל איתי אני אחבק ואנשק אותו והראה קרבה פיזית אליו.
    הוספת אותו בחור לפייסבוק, גיסתי דיברה איתי בטלפון ואמרה שאחיה הוסיף אותי ושאני אאשר אותו זה הכול.
    בנוסף לחוסר בטחון, בכול מפגש עם חברי או עם משפחתי בן זוגי ממלא את פיו מים, הוא מעולם לא משתתף בשיחה או יוצר שיחה, ותמיד יש לו טיעון למה באותו מפגש הוא לא דיבר היות והוא כעס,
    הבעיה היא שהוא תמיד כועס ותמיד מקטר
    מאוד קל לשפוט אותי לפי מה שהוא כתב, אבל יש לכם על קצה המזלג את הצד השני
    אם לא הייתי אוהבת אותו לא הייתי יכולה להיות איתו ברמת הריבים והרגישות הגבוהה שלו לכול דבר
    אוהבת אותך אנונימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי, לך לטפל בחוסר הביטחון שלך!

שירית
    26/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל-

shir.
    26/10/2009

חבל שאתם מנהלים את התקשורת שלכם פה.

התמונה אכן נראית שונה, ובכל זאת- נראה שלכל אחד הצדדים שלו והחלקים שצריך לעבוד עליהם כדי לפתח מערכת יחסים בוגרת.

לא תוכלו לעשות את זה פה. אם אתם אוהבים, גשו לייעוץ.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו