לעבור הלאה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעבור הלאה?
    שני
    26/10/2009

כבר כתבתי בנושא, אך ללא הרבה שינויים לאחרונה.
    אני יוצאת עם בחור קצת יותר מחודש, אנחנו נהנים ביחד, זורם לנו.
    הבעיה היא שהוא לא כ'כ בקשר במשך היום, הוא בא אליי בלילות בתחילה זה היה נוח ומ"מגניב" אבל זה נמשך כך הרבה זמן, ובמשך היום הוא לא מדבר או נמצא בקשר.
    יש אפשרות לפתח מערכת יחסים טובה, לדעתי, אבל אני לא יודעת מה הכוונות שלו.
    הוא רוצה רק מישהי ללילה? שתעשה לו נעים...?
    לא הגענו למיטה או משו כזה, רק נגיעות קטנות ונישוקוקים..
    לי זה מפריע. אני לא רוצה לגעת ולהתחבר לבנאדם שבכלל לא רציני כלפיי. נראה שהוא מתחמק.
    ניסיתי מאוד בעדינות לשאול אותו מה הוא רוצה מהקשר בייננו והתשובה הייתה מעורפלת כאילו א רוצה לדבר עלזה, מצד שני, הוא מחמיא, נראה שמאוד טוב לו איתי וזה לא בגלל שיש לו הרבה בנות מהצד, אני לא יודעת מה לעשות.

איך אפשר לדעת? מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעבור הלאה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להציב אולטימטום

שירית
    26/10/2009

הוא לוקח אותך כמובן מאליו. עלייך לומר לו שכך זה לא יכול להמשך כי זה מפריע לך. ואם זה לא ישתנה בימים הקרובים את מתכוונת לחתוך. לפעמים רק כשמבינים שעלולים לאבד משהו בגלל התנהגות מסויימת , מתרחש השינוי. אם אכן את חשובה לו הוא יעשה את השינוי ואם לא ,תדעי שלא הפסדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לאיים

אנונימי
    26/10/2009

אולטימטום הוא סוג של איום זו גישה לוחמנית שעלולה לעורר רגשות של אנטי בצד השני

תקשורת פתוחה מהלב ונסיון להגיע להבנות היא דרך יותר שלווה
    לא כל האנשים נבראו אותו דבר יתכן שזה האופי שלו ואת מנסה לשנות אותו לאופי שלך
    צריך למצוא את הפשרה באמצע

לשירית
    אני מציעה שתמצאי דרך להרגיע את עצמך
    יש בך הרבה כעסים שלא תורמים לדיון כאן
    זה מזכיר את הילדים שצועקים "יאללה מכות" בבית ספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי

שירית
    27/10/2009

"הפורום נועד להחלפת דיעות שונות. כולן לגיטימיות"
    זהו דיון פתוח ויש מקום גם לדיעות שמקורן ברגשות כעס. זאת הכוונה במילה לגיטימי.
    את יכולה להסכים איתי או לא להסכים ...לא יותר מזה.
    תודה,שירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לאיים

אנונימי
    26/10/2009

אולטימטום הוא סוג של איום זו גישה לוחמנית שעלולה לעורר רגשות של אנטי בצד השני

תקשורת פתוחה מהלב ונסיון להגיע להבנות היא דרך יותר שלווה
    לא כל האנשים נבראו אותו דבר יתכן שזה האופי שלו ואת מנסה לשנות אותו לאופי שלך
    צריך למצוא את הפשרה באמצע

לשירית
    אני מציעה שתמצאי דרך להרגיע את עצמך
    יש בך הרבה כעסים שלא תורמים לדיון כאן
    זה מזכיר את הילדים שצועקים "יאללה מכות" בבית ספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

שני
    27/10/2009

שאולטימטום יעזור, אבל זה באמת אחד הדברים שאנשים לא אוהבים שמציבים להם, לא רק גברים, אבל הוא בהחלט צריך להבין שאני לא מובנת מאליו.

תודה בכל אופן, עכשיו נותר לחכות ולראות מתי יתקשר, ואם גם זה לא, אני יעשה את הצעד הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו