מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לעבור הלאה?שני26/10/2009
כבר כתבתי בנושא, אך ללא הרבה שינויים לאחרונה.
אני יוצאת עם בחור קצת יותר מחודש, אנחנו נהנים ביחד, זורם לנו.
הבעיה היא שהוא לא כ'כ בקשר במשך היום, הוא בא אליי בלילות בתחילה זה היה נוח ומ"מגניב" אבל זה נמשך כך הרבה זמן, ובמשך היום הוא לא מדבר או נמצא בקשר.
יש אפשרות לפתח מערכת יחסים טובה, לדעתי, אבל אני לא יודעת מה הכוונות שלו.
הוא רוצה רק מישהי ללילה? שתעשה לו נעים...?
לא הגענו למיטה או משו כזה, רק נגיעות קטנות ונישוקוקים..
לי זה מפריע. אני לא רוצה לגעת ולהתחבר לבנאדם שבכלל לא רציני כלפיי. נראה שהוא מתחמק.
ניסיתי מאוד בעדינות לשאול אותו מה הוא רוצה מהקשר בייננו והתשובה הייתה מעורפלת כאילו א רוצה לדבר עלזה, מצד שני, הוא מחמיא, נראה שמאוד טוב לו איתי וזה לא בגלל שיש לו הרבה בנות מהצד, אני לא יודעת מה לעשות.
איך אפשר לדעת? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להציב אולטימטום
שירית26/10/2009הוא לוקח אותך כמובן מאליו. עלייך לומר לו שכך זה לא יכול להמשך כי זה מפריע לך. ואם זה לא ישתנה בימים הקרובים את מתכוונת לחתוך. לפעמים רק כשמבינים שעלולים לאבד משהו בגלל התנהגות מסויימת , מתרחש השינוי. אם אכן את חשובה לו הוא יעשה את השינוי ואם לא ,תדעי שלא הפסדת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לאיים
אנונימי26/10/2009אולטימטום הוא סוג של איום זו גישה לוחמנית שעלולה לעורר רגשות של אנטי בצד השני
תקשורת פתוחה מהלב ונסיון להגיע להבנות היא דרך יותר שלווה
לא כל האנשים נבראו אותו דבר יתכן שזה האופי שלו ואת מנסה לשנות אותו לאופי שלך
צריך למצוא את הפשרה באמצע
לשירית
אני מציעה שתמצאי דרך להרגיע את עצמך
יש בך הרבה כעסים שלא תורמים לדיון כאן
זה מזכיר את הילדים שצועקים "יאללה מכות" בבית ספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
שירית27/10/2009"הפורום נועד להחלפת דיעות שונות. כולן לגיטימיות"
זהו דיון פתוח ויש מקום גם לדיעות שמקורן ברגשות כעס. זאת הכוונה במילה לגיטימי.
את יכולה להסכים איתי או לא להסכים ...לא יותר מזה.
תודה,שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לאיים
אנונימי26/10/2009אולטימטום הוא סוג של איום זו גישה לוחמנית שעלולה לעורר רגשות של אנטי בצד השני
תקשורת פתוחה מהלב ונסיון להגיע להבנות היא דרך יותר שלווה
לא כל האנשים נבראו אותו דבר יתכן שזה האופי שלו ואת מנסה לשנות אותו לאופי שלך
צריך למצוא את הפשרה באמצע
לשירית
אני מציעה שתמצאי דרך להרגיע את עצמך
יש בך הרבה כעסים שלא תורמים לדיון כאן
זה מזכיר את הילדים שצועקים "יאללה מכות" בבית ספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
שני27/10/2009שאולטימטום יעזור, אבל זה באמת אחד הדברים שאנשים לא אוהבים שמציבים להם, לא רק גברים, אבל הוא בהחלט צריך להבין שאני לא מובנת מאליו.
תודה בכל אופן, עכשיו נותר לחכות ולראות מתי יתקשר, ואם גם זה לא, אני יעשה את הצעד הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)