לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות ..
    מריה
    27/10/2009

אני בת 28 אני ובעלי נשואים 5 שנים, 10 שנים יחד. יש לנו ילדה מקסימה בת שנה כמעט.
    בשנים האחרונות אני מרגישה שיש לי יותר ויותר טענות כלפי בעלי, הוא אבא מדהים, אבל בעל זה משהו אחר. יש לי המון טענות כלפיו ואני בכל פעם שאני מנסה להעלות את הנושאים הכואבים הוא נרגז ונאטם, מסרב להתמודד וטוען שכל הבעיות בראש ואני ממציעה בעיות בגלל שאני בבית ולא עובדת (מרגע הלידה אני מובטלת ומחפשת עבודה).
    ניסיתי גישות שונות להעלות את הנושאים, אני יודעת שביקורת לא עובדת. אבל גם בצורה רגועה זה לא עבוד. אני מתוסכלת ומרגישה שדופקת את הראש בקיר.
    אני אוהבת את בעלי אבל ההרגלים שלו מטריפים אותי.
    הוא העלה משקל בשנים האחרונות, הוא אינו מקפיד על מקלחת וצחצוח שניים לפני שנכנס לישון למרות שמעשן ומריח כמו מאפרה.
    בנוסף הוא אינו מוכן ללכת לישון איתי יחד, אני הולכת לישון יחסית מוקדם כי אני עייפה אחרי לילות ללא שינה והתעסקות עם התינוקת כל היום. למרות שאין ספור פעמים הדגשתי את החשיבות של ללכת לישון יחד למערכת הזוגית שלא לדבר על סקס, אין עם מי לדבר!! התוצאה שאנחנו מקיימים יחסים בתדירות נמוכה ובדרך כלל אני ממש עייפה ולא בקטע.
    בעיה נוספת זה נחירות, הוא נוחר מאוד חזק ומעיר אותי משינה, הוא מסרב ללכת להבדק ולטפל בבעיה ומתעצבן עלי כשאני מתעקשת שיש צורך להבדק.
    אני מיואשת! אני לא יודעת באיזה דרכים עוד אפשר לפעול, בבקשה עזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזבי אותו לנפשו

יוסי
    28/10/2009

בקשר לנחירות, אין פתרון לזה
    אם תמשיכי להציק לבעלך הוא יום אחד יתפוצץ ולא יהיה טוב.
    תנסי למצוא עבודה כמה שיותר מהר כך את פחות תתרכזי בדברים הקטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הפתרון שלך?

מריה
    28/10/2009

ברור שזו התשובה שיתן גבר. למה לפתור בעיות כשאפשר פשוט להתעלם.
    למה אתה מצפה מבת זוגתך שתראה במיטבה? שתתקלח? תריח מדהים? מאופרת מסודרת והכל ולגבר זה בסדר להסתובב כמו אחרון השלוכים, להשמין, ולהזניח את עצמו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיואשת

שירית
    29/10/2009

קודם כל אל יאוש!
    אני נוטה להסכים עם יוסי. לא בגלל שאני מזלזלת בטענות שלך כלפי בעלך. להיפך, אני חושבת שגם לי היה מאוד מפריע מה שאת מספרת.
    מה שנראה לי הוא שאת מפנה את כל הפוקוס שלך בחיים אליו. וכך יוצא שכל הבעיות הללו תופסות את מרכז עולמך.
    אני מציעה לך להסיט את תשומת הלב שלך מבעלך ולהעביר אותה אלייך. עיסוקים, תחביבים ואולי גם עבודה.
    כשתהיי עסוקה בדברים אחרים בעלך לא יציק לך כל כך.
    ואולי כשתרפי ממנו הוא ירתם לעשות שינוי עם עצמו...
    בהצלחה,שירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע עוד תגובות/הצעות

מריה
    03/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו