מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות ..מריה27/10/2009
אני בת 28 אני ובעלי נשואים 5 שנים, 10 שנים יחד. יש לנו ילדה מקסימה בת שנה כמעט.
בשנים האחרונות אני מרגישה שיש לי יותר ויותר טענות כלפי בעלי, הוא אבא מדהים, אבל בעל זה משהו אחר. יש לי המון טענות כלפיו ואני בכל פעם שאני מנסה להעלות את הנושאים הכואבים הוא נרגז ונאטם, מסרב להתמודד וטוען שכל הבעיות בראש ואני ממציעה בעיות בגלל שאני בבית ולא עובדת (מרגע הלידה אני מובטלת ומחפשת עבודה).
ניסיתי גישות שונות להעלות את הנושאים, אני יודעת שביקורת לא עובדת. אבל גם בצורה רגועה זה לא עבוד. אני מתוסכלת ומרגישה שדופקת את הראש בקיר.
אני אוהבת את בעלי אבל ההרגלים שלו מטריפים אותי.
הוא העלה משקל בשנים האחרונות, הוא אינו מקפיד על מקלחת וצחצוח שניים לפני שנכנס לישון למרות שמעשן ומריח כמו מאפרה.
בנוסף הוא אינו מוכן ללכת לישון איתי יחד, אני הולכת לישון יחסית מוקדם כי אני עייפה אחרי לילות ללא שינה והתעסקות עם התינוקת כל היום. למרות שאין ספור פעמים הדגשתי את החשיבות של ללכת לישון יחד למערכת הזוגית שלא לדבר על סקס, אין עם מי לדבר!! התוצאה שאנחנו מקיימים יחסים בתדירות נמוכה ובדרך כלל אני ממש עייפה ולא בקטע.
בעיה נוספת זה נחירות, הוא נוחר מאוד חזק ומעיר אותי משינה, הוא מסרב ללכת להבדק ולטפל בבעיה ומתעצבן עלי כשאני מתעקשת שיש צורך להבדק.
אני מיואשת! אני לא יודעת באיזה דרכים עוד אפשר לפעול, בבקשה עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזבי אותו לנפשו
יוסי28/10/2009בקשר לנחירות, אין פתרון לזה
אם תמשיכי להציק לבעלך הוא יום אחד יתפוצץ ולא יהיה טוב.
תנסי למצוא עבודה כמה שיותר מהר כך את פחות תתרכזי בדברים הקטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הפתרון שלך?
מריה28/10/2009ברור שזו התשובה שיתן גבר. למה לפתור בעיות כשאפשר פשוט להתעלם.
למה אתה מצפה מבת זוגתך שתראה במיטבה? שתתקלח? תריח מדהים? מאופרת מסודרת והכל ולגבר זה בסדר להסתובב כמו אחרון השלוכים, להשמין, ולהזניח את עצמו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיואשת
שירית29/10/2009קודם כל אל יאוש!
אני נוטה להסכים עם יוסי. לא בגלל שאני מזלזלת בטענות שלך כלפי בעלך. להיפך, אני חושבת שגם לי היה מאוד מפריע מה שאת מספרת.
מה שנראה לי הוא שאת מפנה את כל הפוקוס שלך בחיים אליו. וכך יוצא שכל הבעיות הללו תופסות את מרכז עולמך.
אני מציעה לך להסיט את תשומת הלב שלך מבעלך ולהעביר אותה אלייך. עיסוקים, תחביבים ואולי גם עבודה.
כשתהיי עסוקה בדברים אחרים בעלך לא יציק לך כל כך.
ואולי כשתרפי ממנו הוא ירתם לעשות שינוי עם עצמו...
בהצלחה,שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע עוד תגובות/הצעות
מריה03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)