מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיפור חיי ..אין שם28/10/2009
הייתי מעוניינת לשתף אותכם פה במשהו שאני מאוד מאוד מיואשת אבל אוהבת ..
אז ככה ..
אני בת 17 ויש לי חבר קרוב לשנה הוא בן 17 וחצי
אני אהבתי אותו מלפני שנתיים ככה .. וכל כך רציתי אותו ואחרי מלא מיכשולים הוא בסופו של דבר רצה אותי מאוד ואני גם והינה אנחנו חברים ..
בהתחלה הכל יפה וכיף ואין כמוהו בעולם ..
אבל עם הזמן הוא התחיל להיפתח עוד ועוד... לקח קצת זמן אבל הוא ניפתח .. ( הוא בנאדם מאוד מאוד ביישן בהתחלה שהכרתי אותו בטור ידיד הוא בקושי יכל להיסתכל לי בעיניים.. כי הוא מאוד ביישן .. )
היום הזוגיות הזאת היא ממש לא כמו פעם ..
הוא לא מעריך .. לא מכבד .. לא שם עלי אני מודעה להכל וראיתי פה שיש עוד נשים שמדברים על זה .. וראיתי מה המלצתם להן .. אז בואו נגיד שאני לא מצליחה לשחרר
הוא גורם לי המון סבל ובמיוחד זה הגיל שאני אמורה להנות לצאת.. אבל אני די כבולה
וכל זמן הוא מקטר שאני כובלת אותו אבל הוא לא רואה שזה הפוך ..
הוא כל כמה ימים היה רב איתי .. ועושה לי סיפורים וזה היה בלתי ניסבל
אז היום אני שותקת על כל דבר כי אין לי כוח לריבים
כולם אומרים לי שהישתנתי פעם הייתי נוראה חייכנית נהנת מהחיים מבלה כמו שצריך!
הייתי כמו בנאדם ..
היום אני כמו סמרטוט
אני מודעה לזה שהכי בריא גם לעצמי להיפרד אבל אני עוד אוהבת אותו
או שהכל סתם בראש .. ( לגבי אהבה )
רציתי להגיד שהוא הראשון שלי אני שכבתי איתו אבל הוא עושה דברים מגעילים שאני פשוט הגעתי למצב שאני מיתחרטת ובא לי למות שביכלל נתתי לו
אני גם הראשונה שלו ואני גם החברה הראשונה שלו ..
אבל אני מרגישה כל כך כאב .. כולם מעירים לי אם זאת אמא שלי אחיות שלי ידידים שלי דודים שלי !! .. שהוא לא בישבילי
אומרים שהוא ניראה בנאדם מדוכא .. ושזה כאילו משפיע עלי גם ..
היום אני די בוכה ואני אומרת לעצמי למה אני צריכה את כל זה בגיל כזה מוקדם?!
וצעיר כל כך ..
אבל מיצד שני בכל הסיפור הזה אני אוהבת אותו ויש רגעים וימים שהוא בנאדם שונה לגמרי הוא שינה אותי אולי יש דברים לטובה שלא ציינתי כאן .. אבל גם לרעה ..
הוא בנאדם מקסים בסך הכל הוא לא עושה משהו רע אני גם נתתי לו יותר מדי להיתרגל אין לו גבולות .. הוא בטח אומר לעצמו יאללה נעשה ככה וככה היא לא תכעס או כל מיני כאלה כי שוב זה הרגל
וגבולות לתת לו אני לא יודעת איך
אני כן רוצה לתקן פה משהו כי הוא בנאדם מקסים ובנאדם טוב וכל בעיה שיש לי הוא עוזר לי
אבל אם אני עצובה הוא לא תמיד שם בישבילי.. ואני תמיד הייתי שם בישבילו ..
אני יודעת שהוא לא שווה אותי ביכלל .. אני מודעה לכל מה שקורה
אבל בפנים בלב.. אני מרגישה שאני אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו ..
אני עוד ילדה אפשר להגיד.. ואני יודעת שחבל שאני ביכלל מרגישה ככה בגיל הזה..
אבל אני מאוד ישמח להצעות או כל דבר אחר מישהו שיכוון אותי ..
תודה , לילה טוב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
גבר לב שבור29/10/2009על אף שאינני מרגיש שאני יכול לייעץ למישהו בעניינים של הלב, אני יתן לך את הדעה שלי בכל זאת..
תראי, אם תתני לו לגיטימציה ותבליגי על כל קטע שעובר את הגבולות שלך זה ממש לא יעזור..
אם הוא מקטר שאת כובלת אותו את כנראה לו נותנת לו זמן ומרחב בשביל עצמו..מניסיון אני יכול להגיד לך שזה רק יכול להרוס..יש קרבה ויש קרבה שהיא כבר חנק..
צריך לפתור את היחס הזה רק בדיבורים ותקשורת...אין דרך אחרת..רק לעשות את זה ובטוב..לשים לב טוב טוב שהצד השני מקשיב..שניכם עדיין ילדים ואם זה קשר ראשון זה לא בא בקלות..רק מטעויות אפשר ללמוד.
מקווה שעזרתי לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו ש ..
אין שם29/10/2009אני כל הזמן הייתי אומרת לו על דברים שמפריעים לי וזה היה המון דברים כי בתכלס הוא לא מודע למה שהוא עושה הוא מודע אבל לא יודע שככה לא מיתנהגים ..
אז אם הייתי אומרת לו על הדברים הוא היה רב איתי מלא והיה אומר שאני עושה סרטים ושהוא לא רוצה את זה יותר.... ושאם אני לא ישתנה ויפסיק אם זה הוא לא יוכל להמשיך להיות איתי..
הישתנתי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מישהו יכול לענות???..
אין שם30/10/2009אני מאוד ישמח אם עוד אנשים יענו לי. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שם יקרה
שירית30/10/2009אם את כל כך עצובה ולא טוב לך כנראה שהקשר הזה לא נועד להיות.
בקשר שבנוי על אהבה בריאה וחברות אין את הסבל שאת מתארת.
שחררי אותו, עם כל האהבה שלך , מתוך הבנה בוגרת שזה לא מתאים.
את עוד צעירה ותכירי מישהו אחר שיגרום לך להרגיש טוב,מוערכת ואהובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהקשיב לגוף שלך
דורית כהן02/11/2009אין שם יקרה, כאשר קשר גורם לכל כך הרבה אומללות - זה בדיוק הסימן - לעזוב. זה אחד השיעורים שלומדים בחיים - לקחת אחריות על החיים שלך, לא לצפות שמישהו אחר יעשה בשבילך צעדים ואת רק תתאימי עצמך אליו. הרי בגיל הזה איש אינו הולך לייעוץ זוגי וברור שאינני מייעצת לך לעשות זאת. יש זוגות בגילאים שלכם שלומדים להתגבר על בעיות ולצאת מחוזקים ממשברים. ויש זוגות בגילאים שלכם שלא מצליחים לצאת מן הבאסה הזוגית, וזה הסימן להרפות ולשחרר. אם את כותבת שאת היית יותר זמחה ומאושרת כאשר לא היית בזוגיות איתו - את חייבת לעצמך להתנתק ממנו. משהו לא עובד נכון בתצקשורת שלכם או שפשוט אינכם מתאימים כזוג, עם כל המעלות שלו בתור בן אדם. קורה שבזוגיות דורכים אחד לשני על הכפתורים הכי רגישים ולא מצליחים להימנע מכך, ואז זה נעשה יותר ויותר גרוע.
לדעתי העובדה שאת מתחרטת על הדברים שקרו ביניכם בתחום הסקס מעידה שגופך לא שלם עם הקשר הזה והוא הראשון שמאותת לך לעזוב. אני חושבת שאנחנו צריכים להקשיב לגופנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)