אני שכתבתי על זוגיות שמתפוררת מעדכנ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני שכתבתי על זוגיות שמתפוררת מעדכנ
    aaa
    18/09/2007

היינו בייעוץ זוגי משם הכל הלך והשתפר הוא הפסיק להתקמצן קנה לי מתנות העריך כיבד אותי ואת בנותיי הציע נישואים ואף לחץ שנגור יחד שאל את הילדות כיצד לצבוע ולארגן להן תחדר כמעבר אליו חגגנו ראש השנה ביחד אם משפחתי ואף למחרת אצלו פשוט הכל הייה יותר מדי טוב אציין שלפני הייעוץ הזכיר פצצה שהתחילה טיתו והתלהב טוב הכל רגוע בינינו אין שום ריב ערכנו שיחות נפש והחלטנו להתחתן למחרת החג סיים עבודה התקשרתי אליו ובום הפתעה הבן אדם קילל אותי והתנתק וניתק תטלפון לא הבנתי למחרת התקשרתי שוב ניסיתי לברר ושוב קילל אותי יוניתק תטלפון שלו לגמרי כמו שלא עשה אף פעם הטלפון שלו הוא הקשר שלו לעבודתו במונית, למחרת סיפרו לו בעבודה שראו שאמא שלי כמעט מתה מהתקף להפתעתי לא הרים אפילו טלפון יום אחרי ביתי הגדולה חלתה והיינו במיון התקשרתי אליו אך לא ענה לי היום אמרו לו שביתי בבית חולים במצב קשה הרים טלפון ואמר לי בכוונה לא הודעת לי שאצא הרע לכי תזד..... וניתק שוב כל קשר ואינו עונה כלל אני כועסת ופגועה הפעם מתכוונת לנתק כל קשר למרות האהבה וההרגל ממבולבלת ולא מבינה ניסיתי לשאול אם משהו מציק לו אך כל שאני מקבלת זה קללות ואינו עונה יותר התנתק לגמרי יש למישהו דיעה מה קורה פה בבקשה ,תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא תהיה"זוגיות" לעולם. תשלימי עם זה

יהודית ברגמן
    19/09/2007

aaa יקרה! הצצתי בראשית ההתכתבות שלנו כאן. זו היתה תשובתי הראשונה אליך וזו תשובתי גם הפעם: אל תיתפשי אליו ואל היחסים החולניים והחד סיטריים עימו. הוא לא בריא ולא ראוי לך! רשמת שגם "הפעם מתכוונת לנתק כל קשר"...אז תפסיקי לחזר אחריו ולכי על זה! הניחי את ההסטוריה הלא יציבה איתו במגרה, נעלי והשליכי את המפתח לים. תיפרדו ותיבני את עצמך בלעדיו. יחד עם זאת, ראוי שתבחני בעזרת יעוץ מקצועי, למען קשרים חדשים ובכדי לא לחזור על אותו דפוס התנהגות, מדוע את כל כך משתדלת בפני נרקיסיסט, משתעבדת למי שהודף אותך שוב ושוב וכמהה ליחס ולציונים מאיש גס שלא מסוגל לתת מעצמו ולא רואה אותך ממטר.
    להלן הציטוט מהמענה הראשון שלי אליך:
    :
    זוגיות שמתפוררת aaa
    היתה זוגיות (???) יהודית ברגמן
    25.08.07 21:06
    "... נברתי בין שורותיך, aaa יקרה, תחת השורות, מעליהן.... חיפשתי מעט "זוגיות טובה" ולא מצאתי דבר. דומה שהתבטלת בפניו והוא דאג לנצל אותך ותו לא. הוא אולי צריך אותך כמנקה, מבשלת, מממנת, אולי סקס פה ושם... ממרחק - ולא כבת זוג. טוב עשית שנפרדת מיחסים הרסניים. אליו אסור לך לחזור, לטובתך ולטובת בנותיך! ..."
    aaa יקרה, לא היתה ולא תהיה "זוגיות" איתו לעולם. תשלימי עם זה. ופני לטיפול שיעזור לך להפטר מהאובססיה אליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך כנראה

aaa
    19/09/2007

את צודקת הבן אדם דפוק מתקשר אליי מקלל ומנתק או אומר לי השתגעת כשבעצם הוא זה שנראה לי לא נורמלי חשבתי אולי יש אחרת בתמונה ובגלל זה אך לפי דיבורו נראה לי שהוא פשוט השתגע וזה יתכן כי גם כל ילדיו לא שפויים ומאושפזים במקומות שונים שמעתי בעקיפין ששיגע את הגרושה שלו אני לא אובססית עליו ניסית להבין פשוט למה השתנה ביום אחד ושוב בכניס לי סכיןן בגב" נפגעתי וכעסתי אך אני מרפה ראיתי שכמה שניסיתי לדבר דיברתי לאדם אטום שרק יודע לקלל ואת האנרגייה שלי אשמור לדברים טובים יותר בחיים ושוב תודה לך כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

aaa
    19/09/2007

עכשיו הוא שולח הודעות מתנצל אומר שפחד שלא אבוא אליו וחיכה לי כל כך בשבת שהשתגע כשלא הגעתי תירוצים ועוד תירוצים בוכה מתחנן לחזור אני מנסה להתגבר לא נותן לי קשה לי אמרתי לו שעזבתי סופית ואני לא חוזרת בי כותב שהוא אוהב מבקש שהייה לו יום גרוע בעבודה אני לא חושבת שזה סיבה מספיק טובה לקלל אותי 4 ימים ולא לענות לטלפונים אני משתדלת בכל כוחי לא לחזור ואני שרופה עליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאתטי מצדך להתפתות שוב לקשר הורס!

יהודית ברגמן
    19/09/2007

aaa יקרה!
    חיזקי ואימצי ואל תיתפתי לתירוצים ולמשחקים שלו בך! הפרידה קשה בהתחלה ולא פשוטה, אבל יהיה מאוד פאתטי מצדך להתפתות שוב לקשר הורס!
    אין לי עוד מה להוסיף!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתגלגלת בין הרגש להגיון קשה לי

aaa
    20/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו