מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות ראשונהמירי31/10/2009
היי,
אני בת 19 ואני יוצאת עם החבר הראשון שלי כבר כמעט 4 חודשים.
אני מאוד אוהבת להיות איתו, אבל כאשר אנחנו מתנשקים אני רוצה שזה יגמר ולא ממש רוצה לעשות את זה...
זה בגלל שאני לא אוהבת אותו, או שזה יכול להיות בגלל שהוא החבר הראשון שלי ואני פשוט לא רגילה ומפחדת?
תודה רבה!
-מירי-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להגיד מה נעים ומה לא נעים
דורית כהן09/11/2009מירי היקרה, סליחה על האיחור בתשובה. וחוץ מזה, תודה על על שאלתך, כי היא מאפשרת לי להאיר משהו שבדרך כלל לא משוחחים עליו.
את שואלת האם תגובתך לנשיקה מעידה על חוסר אהבה או על חוסר נסיון? לדעתי - הסיכוי יותר גדול שמדובר בחוסר נסיון. נשיקה היא פעולה מאוד אינטימית וחודרנית! יש האומרים שעבורם נשיקה היא יותר אינטימית אפילו מאשר אקט החדירה ביחסי מין מלאים!!!
וכאן קורה משהו מאוד חשוב: עד כמה את יכולה להגיד לו או לתקשר זאת ללא מילים - איך את בדיוק אוהבת שהוא נוגע בך או מנשק אותך ומה אינך אוהבת. יתכן שהוא עושה תוך כדי הנשיקה דברים שאינם נעימים לך: אולי חזק מדי, אולי מחדיר את הלשון בלי שאת תרצי בכך, אולי את מרגישה את הרוק שלו וזה מרתיע אותך. האם יתכן שאינך חופשייה להגיד לו מה נעים לך ומה לא? אני לא אתפלא אם תעני לי שאת אינך חופשייה. זה מאוד אופייני בהתחלה של ההתנסות המינית. אנחנו חושבות שהחבר שלנו הוא המנוסה, הוא היודע איך מנשקים ואז איננו מתקנים כי אנחנו חושבות שלנו אין מושג... אבל הנכון הוא שיש האוהבים את הנשיקות רטובות יות רוחודרניות יותר ויש האוהבים את הנשיקות יבשות ועדינות, ואין דרך אחת נכונה!!! האם תעיזי לתת לו פידבק ולהנחות אותו מה נעים לך? היכולת לתת פידבק ולבקש מה שנעים לך ולהגיד לו בקלילות מה לא נעים - היא מאוד קריטית כדי לבנות ביניכם תקשורת בתחום המיני. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)