ריקנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריקנות
    דודי
    02/11/2009

יש לי בת זוג כשנתיים והיחסים בינינו היו מעולים עד לפני מספר חודשים ,לפני כחודש היא הפסיקה להתקרב ונמנעת מלקיים יחסי מין ,לדבריה אמרה שהיא מרגישה ריקנות ולא מסוגלת לקיים יחסי מין ולהתקרב יש לציין שהיא ילדה את בנינו לפני כ6 וחצי חודשים,דבר נוסף היא ממשיכה להתנהג כרגיל כלפי ילדיה וכלפי בנינו ,ואני כאילו לא קיים.מה עושים?האם זו בעיה נפשית ?או דיכאון אחרי לידה ?
    דבר נוסף מיוזמתה באה ואמרה שהיא קבעה טור לפסיכולוג . מכירים מקרים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון לאחר לידה

דורית כהן
    09/11/2009

דודי היקר, אחרי הלידה קורים אצל הרבה מאוש נשים שינויים נפשיים והורמונליים, שחלקם נכללים במסגרת של "דכאון לאחר לידה", וטיפול פסיכולוגי יכול להועיל במקרה כזה. אני מציעה בשום אופן לא ללחוץ עליה לקיים יחסי מין. זה בעיני תמיד - לא משנה מה הנסיבות - מזיק בטווח המיידי והארוך ומסבך את ההתייחסות לסקס בין בני הזוג. אני מקווה שהטיפול בו היא תתחיל יעזור לה, לפעמים צריך גם טיפול תרופתי, ולפעמים צריך גם טיפול זוגי כדי "להתניע" מחדש את הקירבה האינטימית בלי לחץ מצידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו