דורית כהן תודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דורית כהן תודה
    עדי הודיה
    02/11/2009

ד,ר כהן היקרה.תודה רבה על תגובתך.אכן אני יודעת שיש לי חוסר ביטחון עצמי בקשר למראה שלי. תמיד הייתי קנאית אך קנאה גדולה כזאת התחלתי להרגיש בהריוןועוד יותר עכשיו כמה חודשים לאחר הלידה שעדיין לא הצלחתי להשיל מעלייאת המשקל העודף.האם את חושבת שחזרה למשקלי הקודם תעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורית כהן תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת אחריות ושליטה בחיים

דורית כהן
    03/11/2009

בפירוש כן! מכיוון שאת קושרת את חוסר הבטחון במפורש להופעה החיצונית, יש להניח שכאשר תרגישי שעלית על המסלול הנכון בדרך לשמירה על ההופעה, על הכושר, על הבריאות, ועל תחושה נעימה ושלמה שלך עם גופך - הרגשתך תשתפר. לפעמים אין אפילו צורך בלהגיע ליעד הקיצוני שקבעת לעצמך מבחינת משקל גוף או מידת המכנסיים - אלא התחושה שהנושא נכנס למסלול, שמצאת לך זמן קבוע לפעילות גופנית מתאימה והצלחת להכניס זאת לסדר השבועי שלך, ושיש לך שליטה במה את מכניסה לפה - תחושת השליטה הזאת בחיים שלך כבר יכולה להועיל מאוד להרגשת הבטחון העצמי.
    אני גם חושבת שאחרי שתתנסי בלקיחת אחריות לעצמך ושליטה בתחום הזה של החיים, זה יחלחל לתחומים נוספים של חייך, ותמצאי את עצמך מעיזה להתנסות בעוד דברים, לאחר שנוכחת לדעת שהתמודדת בהצלחה עם התחום הגופני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו