הוספה לשאלה הקודמת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוספה לשאלה הקודמת
    tolkien8
    31/03/2007

אחרי שקראתי את כל השאלות והתשובות בפורם אני יותר מבולבלת כי בכל התיחסויות עיקר המסר הוא שעם תהיה אנטמיות ביחסים אפשר לעבוד על תשוקה אך לא כך אני מרגישה ,יש הכל כנות ,יושר, אניטמיות ,עבודה יום יומית על תקשורת ,אהבה ערכה ,חיבה ,אך אין תשוקה איך עושים זאת בכל זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספה לשאלה הקודמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד קצת על הכימייה

דורית כהן
    01/04/2007

מאוד קשה לתת תשובה חד ערכית על סמך מה שאת מתארת.
    האם חוסר התשוקה הוא הדדי?
    מה הוותק שלכם כזוג?
    האם אי פעם היתה תשוקה חזקה?
    כמה זמן זה נמשך?

אם הזוגיות שלכם היא ותיקה ובעבר היתה תשוקה ביניכם אז חסרים אלמנטים של חידוש, הפתעה, מתח, אי וודאות, סכנה משחקיות- וניתן להעשיר את המיניות ולהגביר קצת את התשוקה.
    אבל אם הזוגיות שלכם היא טרייה ואין בה תשוקה, אז הייתי מחפשת את התשובה בכיוון של כימייה בסיסית בין גבר לאישה. אסביר לך למה כוונתי.
    כאשר גבר כלשהו פוגש אשה כלשהי, אם מנקים את כל שאר תחומי העניין ומשאירים רק את הפיזיולוגיה הראשונית, המורכבת מצורה חיצונית, ריח, אנרגיה, שמחת חיים, ועוד כל מיני מרכיבים מסתוריים, יכולה להיות רמת משיכה גבוהה מאוד, בינונית או נמוכה, תחשבי על רצף כזה... וכמובן בכיוון ההפוך - מצד האישה לגבר. לכן קורה הרבה שאנחנו מתאהבים במישהו שאנחנו פוגשים "על הדרך", בגיל מתאים, כאשר אנחנו בשלים רגשית למערכת יחסים, לפעמים אפילו מאוד רעבים למערכת יחסים, אבל הכימייה הבסיסית עליה כתבתי קודם - אינה גבוהה, אלא בינונית ולפעמים אפילו למטה מבינונית. והרי אפשר להתאהב באישיות של מישהו ולרצות להיות בחברתו, עם כל הפרפרים הידועים, אבל המיניות איתו תהיה בינונית, לאחר שוך סערת הרגשות והתשוקה הראשונית שהיא תמיד גבוהה כתוצאה מן החידוש והריגוש. אני פוגשת הרבה זוגות עם בעייה בתשוקה המינית, ולרוב אני שומעת על בני זוג קודמים שהיו להם, אשר איתם המין היה חגיגה, אלא שדברים אחרים לא התאימו. כמובן שגם זה יכול לקרות. האידיאל הוא לחפש היטב בכל המישורים, ולהיות בטוחים שמי שהתאהבתם בו הוא גם מישהו שמאוד בא לכם עליו מינית. הבעייה היא שהרבה זוגות מתחילים את יחסיהם ללא נסיון מיני רציני או ללא נסיון מיני כלל, ואין להם מושג מה לחפש בתחום הזה, וכך נוצרים זוגות רבים שהתאמה המינית הבסיסית שלהם אינה טובה.
    אני יודעת שתשובתי נשמעת לא מעודדת. אחד הדברים שעוזרים להתעוררות התשוקה המינית הוא סדנאות מגע וטנטרה, שמלמדות גישה חדשה למיניות ולאומנות המגע. יש זוגות שמגוונים עם בני זוג אחרים מתוך פרגון והתחשבות בירידת החשק עם חלוף השנים. מי אמר שלא ניתן לבצע זאת גם בזוגיות טרייה יותר אם יש יחסים כה עמוקים ואמון ופרגון?
    את אמנם מתארת מצב שאתם יודעים לענג זה את זו, אבל אפשר להעשיר את מעשה האהבה לא רק בהיבט הפיזיולוגי של האורגזמה, אלא במישורים נוספים כמו משחקיות, שיתוף בפנטזיות והגשמתן, הפתעות, תלבושות, גיוון וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו