להתגרש בגלל בעיות עם ההורים???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להתגרש בגלל בעיות עם ההורים???
    אני
    03/11/2009

דורית היי.
    שמי לילך ואני נשואה 3 שנים +1 (בן שנה ו10) אני יכולה למלא דפים שלמים על הבעיה שלי אספר בקצרה.
    את בעלי הכרתי לפני 7.5 שנים התחלנו לצאת הכל היה טוב אחרי חצי שנה הוריו החליטו שהם לא רוצים שאכנס לביתם כי אני לא בת העדה שלהם (לפני זה הם לא ידעו)
    יצאתי מביתם ובעלי אז "החבר" בחר בי (מיוזמתו ללא התערבותי) ועברנו לגור יחד (עוד כחיילים) אחרי 4 וחצי שנים התחתנו הוריו שנתקו עימנו קשר (איתו לסירוגין) לא הגיעו לחתונה למרות שהתחננתי בפניהם יומיים לפני החתונה שיבואו הם קיללו אותי ולעגו לי (אגב הקללות היו חלק מחיי כשנה לפני החתונה קללות רציניות שמביישות כל אדם -חשוב לציין שנה שלמה כמעט על בסיס יומי)
    גם בהריון היו איומים מכתבים שחיכו לי בדלת וכד' (אגב הריון הם מעולם לא ראו את ילד שלנו)
    בעלי מיום החתונה התנתק מהם לגמרי אבל לפני 3 חודשים אמא שלו החליטה שהיא רוצה לחזור לקשר ושהיא מצטערת על הכל ובעלי ... עצוב לי לומר רץ אליה בזרועות פתוחות עם אהבה אין סופית הוא הולך אליהם בערך פעם בשבוע ואני לא יכולה לסבול את זה אני לא יכולה לסבול אותו כבר אני לא מסוגלת ללכת אילהם או לראות את הפרצוף שלהם רק המחשבה על זה גורם לי לדחיה הם אנשים דיי טיפשים (ולא בקטע של לפגוע הם חסר אינטיליגנציה רגשית חברתית ושכלית)
    אבא שלו אלכוהליסט שכל היום שותה ומסניף טבק אמא שלו חצי נכה (חצי גוף יד רגל חצי פנים) אח שלו פסיכי (עם תעודות- ניסה להתאבד מס' פעמים יצא מצהל פרופיל 21 עם כדורים לכל החיים ) אחות בת 19 שלא התפתחה נפשית (בצדק עם משפחה כזאת) ומתנהגת כי ילדה בת 11 (ועוד הגזמתי)
    אני לא יכולה לתת לו לקחת את הבן שלי לבית כזה לאנשים כאלה
    אני לא סומכת על בעלי יותר בכלום אני מפחדת שהוא יקח את הילד לשם מבלי שאני אדע אגב הוא משקר לי בנוגע לדברים שקשורים אלייהם דברים טיפשיים אבל עדיין שקר גדול מתחיל בשקרים קטנים
    אני לא רוצה להתגרש הוא אבא טוב אבל אני לא יודעת איך להמשיך ככה
    נ.ב
    את מפרסמת את מס' הפלא' שלך האם ניתן להתקשר? מתי? במה זה כרוך?

תודה על זמנך
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם מס' הפלא מפורסם, בטח אפשר להתקשר

יואב
    03/11/2009

אם מס' הפלא שלה מפורסם, בטח אפשר להתקשר
    לשאול את כל השאלות. אני משער שדורית מספיק נבונה לענות רק על מה שהיא רוצה.
    יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי!

חנוש
    03/11/2009

אני יכולה לשאול מאיזה עדה הוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חנוש

אני
    04/11/2009

היי חנוש
    הוא טוניסאי לא שאני מבינה למה זה חשוב הרי מה זה משנה מאיזה עדה אנחנו כל עוד אנחנו בני אדם?
    אמא שלו אמרה שאני לא בשבילו מבלי להכיר אותי כאדם אמרתי לה שתנסה להכיר אותי אולי אני באת אדם רע ולא מתאימה לו ואם זה כך אקבל את דעתה בכבוד ובהבנה שאמא מבקשת לבנה את הטוב ביותר אבל אם היא תכיר אותי ותגלה שאני אדם טוב שתקבל את החלטת בנה ותבין שהוא מאושר וטוב לו הרי זה מה שאמא בסך הכל רוצה לא???
    אגב יואב תודה על התייחסותך וזמנך אשמח לעצה ממך רק חבל לי שדורית טרם התייחסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו