תקופת ביניים....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקופת ביניים....
    אדווה
    04/11/2009

הי..רציתי לשאול ולהתייעץ:
    אני בת 22.היה לי חבר במשך 3 חודשים.נפרדנו בגלל פערים שלא התגברנו עליהם...אחרי שנפרדנו בצורה בוגרת והסכמנו בינינו שקשה שנשאר ביחד אבל חשוב לנו שנשאר בקשר של ידידות.
    עבר כבר כחודש וחצי והוא לא התקשר.אני מתארת לעצמי שקשה לו שנדבר או נתראה וזה יהיה אחרת או שיש גם לי רגשות אבל צריך לנטרל אותן אבל הוא חשוב לי כבנאדם ואני לא יודעת מה לעשות.מצד אחד בא לי להתקשר ולשאול לשלומו..מצד שני אולי הוא יחשוב שאם אני מתקשרתזה אומר שאני רוצה לחזור...אני לא יודעת בעצמי...אבל אני יודעת שהוא חשוב לי לא משנה באיזה מטרה אני רוצה לדבר ולשמוע אותו.הרי יש זוגות שגם אחרי שנפרדים נשארים במקרה מסיעם החברים הכי טובים לא?אז צריך לחדש את הקשר מתישהו לא?לא איכפת לי לעשות את הצעד הראשון...אני לא יודעת אם זה יוביל ללחזור או לא כי מצד אחד אני כן רוצה מצד שני לא יודעת אם מה שלא התגברנו עליו לא יצוץ ויפריע אז כרגע לא רוצה להחליט רק לדבר,זה נשמע לכם מוזר שאני אתקשר?
    תודה..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופת ביניים....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה תלוי בו

זאב בודד
    11/11/2009

את הצד שלך אני מבין את רוצה להשאר ידידה שלו, זה לא מומלץ אבל בהחלט אפשרי, גם אני בקשר עם אקסית שאני לא איתה 5 שנים, ואפילו מייעץ לה בנושא הזוגיות שלה, אני מודה שזה נשמע הזוי.
    בכל מקרה לעיניינך את צריכה להתייעץ איתו אם זה מרגיש לו נכון להמשיך לדבר מידי פעם או שהוא מעדיף להתנתק לגמרי כדי להתגבר ולהמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

אדווה
    12/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכאן או לכאן

דורית כהן
    15/11/2009

גל היקרה, נשמע לי שאת מרגישה רצון לחדש את הקשר לא רק מטעמי ידידות אלא כי את שוקלת אולי לחדש את הזוגיות אבל חוששת שיופיעו שוב הפערים הידועים שצצו קודם לכן.
    אני חושבת שאם אחרי שלושה חודשים כבר נפרדתם - זה די אומר שזה מה שצריך לקרות. הרבה פעמים הרגש לא מסכים עם השכל, ונותרים געגועים. זה רק טבעי. העובדה שהוא לא מתקשר מעידה שזה לא עובר עליו בקלילות, הפרידה הזאת, ואולי הוא נפגע מכך.

לדעתי חשוב למצוא דרך לגרום ליחסים להיות גמורים שלמים וברורים, על מנת להמשיך הלאה, או לבחון ברצינות ובמהרה האם יש בכל זאת אופצייה לחידוש הקשר.

לכן כדאי ליזום שיחה איתו ולבחון מחדש איך שניכם מרגישים. אני חושבת שאם תרגישי בשיחה שמאוד מתאים לך לחזור לזוגיות איתו - עליך להעלות את האופציה כדי לשמוע איך הוא מרגיש ביחס לכך. כבר שמעתי על הרבה זוגות שנבהלו בסיבוב הראשון אבל אחר כך ביררו עם עצמם ורצו לחדש את הקשר וזה יכול לעבוד בפעם השנייה, כי אני מאמינה שאנשים הינם בעלי יכולת הסתגלות וגמישות והפקת לקחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו