נשואה חצי שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה חצי שנה
    דנה 25
    04/11/2009

אני ובעלי נשואים חצי שנה יש לנו אהבה ענקית, הייתה לנו את חתונת החלומות הכי יוקרתית שיש, ויש לנו חלומות לעתיד, הבעיה שאנחנו רבים כמעט כל יומיים, אני לא יכולה להעיר לו על כלום הוא נפגע מכל דבר, נלחץ מכל דבר כל יום הוא מפחד שיתחילו איתי או שאני יבגוד בו מה שלא בא בחשבון אף פעם!!!, כשאנחנו רבים הוא יוצא מהבית ,המצב הכלכלי שלנו נרומלי ואנו חוסכים לבית, ואני התחלתי לעבוד במקום חדש כשאנו רבים אז אני תמיד זורקת לו הערות כמו- הייתי צריכה לחפש מליונר ככה לא היו לי צרות, (למרות שאני לא מתכוונת לזה)הוא מתעצבן ואומר שזה מה שיש ואם לא טוב לי שאני יחפש מישהו עם כסף, הקטע שלפני החתונה בחיים לא היינו רבים ככה, והוא תמיד דואג לי ולא מחסיר ממני כלום אנחנו באמת אוהבים והוא בחיים לא פגע בי, אני מרגישה כאילו אני לא מוכנה נפשית לכל ה-נישואים בית משכנתא ילדים הזה, ומצד שני אני מתה עליו פשוט אין לי כוחות נפשיים, וגם הוא מאז שהתחלנו לריב ככה התחילה לו נשירה חזקה וזה בחיים לא היה לו, אני מרגישה כאילו אני לא מספיק טובה בשבילו וכאילו הוא היה יכול למצוא מישהי שתתייחס אליו כמו מלך כמו שהוא מתייחס אליי, אני מבולבלת כל כך אין לי חשק ללכת לעבודה אני עובדת בעבודה בתחום שירות הלקוחות ואני חייבת להיות נחמדה ולחייך ופשוט בפנים אני קרועה בא לי לקחת את כל הכדורים שיש לי ולהתמודד עם זה ככה לא ידעתי שמי שמתחתן במדינה הזו אין לו תמיכה מאף אחד ואם חס וחלילה נתגרש זה בגלל הלחצים הכלכליים כי אם זה היה תלוי באהבה בחיים לא היינו רבים, עכשיו אני מבינה את אחוזי הגירושים במדינה לא עוזרים לזוגות צעירים בכלום.....
    מה אני עושה הלאה...???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה סבלנות

אילנה
    06/11/2009

אני אכתוב את דעתי עד שאנשי מקצוע יתנו את תשובתם.

אני חושבת שלרוב הזוגות בתחילת הנישואין לא קל.
    את מתרגלת לזה שיש מישהוא שאמור להיות איתך לכל החיים, ואתם למעשה משפחה עכשיו, גם הוא יש לו חששות ודאגות.
    ניראה לי שתנסי לסובב את כל המעגל הקסום שאליו נכנסתם (זה מה שהבנתי מהספור).
    אל תגידי לו שום דבר נגדו. אם את רואה שהוא עושה מה שהוא שאת לא אוהבת, פשוט בדרך אחרת תגרמי לו לא לעשות זאת יותר. זה יתן לך יותר אפשרות להבין אותו באמת, מה הוא מרגיש, ממה הוא מפחד וכו'. הפוך תתחילי לעשות הכל כדי שהאווירה בבית תיהיה טובה, תשכחי מהכל. (אני אומרת שאת תעשי ולא אתם, כי שאני חושבת שאישה היא זו שמובילה את הבית, אין מה לעשות. הוא ילך אחרייך).

את אמרת שזרקת לו, שהיית צריכה להתחתן עם מיליונר. יכול להיות שזה פגע בו, והוא עכשיו חושב שהסכום שהוא מרוויח לא מספיק לך.
    לגברים יש בעיה מאוד גדולה, הם צריכים שהנשים יעריכו אותם, במיוחד אישתו ולא משנה מה הוא עושה. אפילו אם זה סתאם להכניס בורג לקיר. אם הם חושבים שלא מעריכים אותם, הם מתחילים להכניס לראש כל מיני מחשבות, שקשה להוציא אותם אחר כך משם.

אני חושבת שאם את תתייחסי לזה כקושי זמני ואתם תעברו אותו, זה יועיל וכך זה יהיה.
    ויחד עם המחשבה הזאת תמשיכי לנסות להרגיע את המצב.
    הרי לפני החתונה הכל היה טוב, אז תעברו את הגשר הזה והכל שוב פעם יהיה טוב.

הרבה בהצלחה והרבה סבלנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בושה ללמוד זוגיות טובה

דורית כהן
    09/11/2009

דנה יקרה, בנוסף לדברים היפים והנכונים שכתבה לך קרן, אוסיף עוד משהו: העלית כאן בעייה שמשותפת להמון זוגות צעירים - לאחר ההתפכחות מן החלום של החתונה - צצות המון בעיות מתוך החיכוך הבלתי נמנע בין שני אנשים שכל אחד "סוחב את העגלה" לכיוון הנכון עבורו, על פי צרכיו, מטרותיו, על פי מה שראה בבית הוריו. ומכיוון שהכל חדש, צצים פחדים וחששות ויש מריבות.

אם את מרגישה שזה מעבר לכוחותייך להתגבר על הבעיות, הזמיני אותו לסדנא לתקשורת זוגית, או לייעוץ זוגי קצר מועד. תתפלאי - אבל המון זוגות צעירים עושים זאת, כי הם מבינים שזוגיות זה לא משהו שלומדים בבית ספר, או במקום אחר כלשהו, וחבל זכך, כי יש כל כך הרבה כלי עזר בתקשורת זוגית שניתן ללמוד כאשר מגיעים לייעוץ או לסדנאות... ואם לא מטפלים בכך בתחילת הדרך - והבעיות לא נפתרות - הן נערמות ומצטברות והאהבה מתחילה לברוח, להיעלם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו