מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אני במקום הנכון?מיכל04/11/2009
היי,
אני בחורה בת 28 יוצאת עם גבר גרוש +ילדה כבר חודשיים. לאחר שנים ללא זוגיות וטראומה מזוגיות קודמת אני מרגישה מוכנה לבנות זוגיות חדשה העניין הוא שאני לא בטוחה שבן זוגי מוכן רגשית לקשר הכל בסדר ביננו ואני מרגישה שהוא בהחלט בעניין אך שומר מרחק ביטחון.
בנוסף, הוא התגרש לפני פחות משנה איך אני יכולה לברר האם הוא פנוי רגשית לקשר מחייב? או שמא הוא נמצא איתי מהפחד להישאר לבד?? אנחנו גרים די רחוק ומתראים רק בסופישבוע כך שקשה לי מאוד לבחון דברים כשהקשר מתנהל במרחק שכזה.
האם ניתן לדעת זאת?
בתודה מראש, מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל יקרה
שירית05/11/2009את נמצאת בגיל כזה שכל קשר שאת נכנסת אליו, יש לך מטרה מאוד ברורה לקשר רציני שיוביל למיסוד ולבניית משפחה. ולכן השאלות שלך הן בהחלט במקום.
בן זוגך לעומת זאת רק יצא מזוגיות ( לא טובה מן הסתם...). אני מניחה וזאת רק הנחה כמובן ,שהוא זקוק ליותר זמן על מנת להבשיל לקראת זוגיות מהסוג שאת רוצה. זאת הסיבה שאת חשה ריחוק ממנו או מרווח ביטחון.
אני הייתי מציעה לך לפתוח את הנושא הזה איתו. לשתף אותו במטרותייך הזוגיות ולשאול אותו מה דעתו. אז תוכלי להחליט לגבי המשך הקשר.
תיראי, אין אמת אחת. (שמעתי גם על זוגות שהתחתנו זמן מאוד קצר לאחר הגירושים. למרות שזה נדיר ולא תמיד מוצלח...)
מה שחשוב הוא שאת תהיי שלמה עם הבחירה שלך. אם את בוחרת להשאר איתו ולחכות לו עד שיהיה מוכן ,זה בסדר רק שתהיי שלמה עם זה ועם מחיר הזמן שאת משלמת.
ואם את בוחרת להפרד כי את מרגישה שזמנך יקר מידי זה גם בסדר. רק שתהיי שלמה עם זה.
מקווה שהיבהרתי את הנקודה...(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)