מחלה כרונית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחלה כרונית
    ללי
    05/11/2009

שלום.אני בת 25.סובלת ממחלות כרוניות שגורמות לי לפגיעה קשה בתפקוד.אינני עובדת ולצערי צריכה לנהל מלחמה מול הביטוח לאומי כי אין לי הכנסה אחרת.הייתי בקשר זוגי של שמונה שנים וכעת מתלבטת אם לחזור לקשר (מאותם בעית שהיו קודם).בן זוגי(לשעבר)רוצה לחזור אבל קשה לו.תמיד הוא תמך בי וקבל את מחלתי אבל הוא רוצה להתחתן ולהביא ילדים ואני לא מסוגלת(לא בגלל בעיה בפוריות אלא בגלל שקשה לי) וכן הנושא הכספי מטריד אותנו מאוד(לציין שהמשפחות לא יכולות לעזור,הן בעצמם זקוקות לעזרה)אני מפחדת אפילו מהתפקוד שלי עם עבודות הבית שקשה לי כול כך.
    מה לעשות?האהבה ביננו מדהימה אבל אני מרגישה שאין ברירה אלא להפרד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה כרונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי להיעזר בביטוח הלאומי

דורית כהן
    09/11/2009

לאה היקרה, צר לי על מה שאת מתארת בנסיבות החיים שלך. אלו דילמות שרוב האנשים אינם צריכים להתמודד איתן, גם מחלות כרוניות, גם קשיים כלכליים, גם פער בדעות לגבי הבאת ילדים. אני מניחה שאפילו אם תלדי ילדים - עדיין יהיה לך מאוד קשה לתפקד איתם בגלל מגבלותייך. יחד עם זה אהבה היא צורך אנושי מאוד חיוני לכל אחד, ואם יש לך כזאת אהבה כבר בחיים - חבל מאוד לוותר עליה. האם בדקת עד כמה תוכלו לקבל סיוע מן המוסדות, ביטוח לאומי למשל, על מנת לסייע לך בתמיכה כלכלית ובעזרה בעבודות הבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ללי
    12/11/2009

כן,כמובן שבדקתי אם מגיע לי עזרה מביטוח לאומי.כמו שרשמתי לך המלחמה (ואני בכוונה רושמת מלחמה כי זה ממש כך)עם ביטוח לאומי כבר נמשכת כמה שנים,אפילו לקחתי עו"ד.
    העו"ד אומר שהם מתנהגים ככה כי הם לא רוצים לשלם קצבת נכות למישהי צעירה כול החיים.אבל מה אני אשמה שחליתי?ושגם עברתי תאונת דרכים??
    הוא אומר שלא כדי בכלל לבקש עזרה עם עבודות בית(זה קצבה אחרת)כדי לא להסתבך ועדיף רק להתעקש על הנכות..
    האמת היא שגם עם הקצבה זה יהיה קשה מבחינה כלכלית.
    האם כדאי לנסות לעבור טיפול זוגי ,לראות אם יש לנו בכלל סיכוי?
    כואב לי שאולי אני הורסת לו את החיים .שבמקום שהוא ימצא מישהי בריאה שתוכל לתת לו את המשפחה שהוא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לוותר

לילית
    12/11/2009

עם יש לכם אהבה . הבנה וכוח סיבולת אפשר להתגבר על הכול עם הוא אוהב אותך על תוותרי..למה מה את חושבת שהגברים בחוץ ישר ירוצו לידיך?
    על אהבה לא מוותרים נלחמים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו